מרחב הזמן
נוצר קשר יוצאים לדייט נחמד נעים אפילו חוזרים לשיחות טלפון מנסים לקבוע לדייט שני לא מסתדר לאט-לאט מרגישה שזה "לא זה" מתחמקת...
גם הוא מפסיק להתקשר כנראה גם הוא חש אותו דבר הקשר, עוד בחיתוליו, מתמוסס.... עד כאן מוכר ידוע ונפוץ...
אה-מה-מה? יש לכם מעגלי חיים משיקים אם זה חברים משותפים או קשרי עבודה (לא יומיומיים) או אפילו "היתקלות" במרחב הוירטואלי. באותם רגעים שבהם קווי החיים במפגש של רגע יש אי נעימות מסוימת. מבוכה בהתחלה. עובר מספיק זמן, ואני - מנסה "לנקות" את המבוכה בשיחה. כי בסך הכל - לא רק שאין לי שום דבר נגדו אני לא חושבת שיש לו שום דבר נגדי אפילו היינו יכולים להיות ידידים טובים או שלא...
הנסיון נתקל ב"קיר" לבנים קשה. הוא מגיב קשה... עוזבת את זה. עוברים עוד כמה חודשים מנסה שוב הפעם התעלמות. מוחלטת ושוב - כמה חודשים. ושוב התעלמות. עוד יותר מוחלטת ובוטה. OK הבנתי.... מצד אחד - זה באמת לא דמות חשובה ומרכזית בחיי ממש לא הכי קל לעזוב את זה ולהתעלם ובאותם רגעים שזה עוד יקרה בעתיד (ההשקה הזו) להתעלם בחזרה. אולי אפילו גם בהפגנתיות אולי אפילו "להחזיר" קצת רק בשביל להרגיע את האגו הפגוע...
מצד שני - למה???? למה בנאדם (גבר/אשה.... לא משנה לצורך העניין) שאני מאמינה בכל ליבי שהוא לא אדם רע אפילו בנאדם טוב. בחיי! מגיב ככה?? ועוד יותר - למה לעזאזל זה מטריד אותי??? כנראה שבאמת עדיף שאלך לישון וזהו.... לילה טוב אנשים יקרים עפ
נוצר קשר יוצאים לדייט נחמד נעים אפילו חוזרים לשיחות טלפון מנסים לקבוע לדייט שני לא מסתדר לאט-לאט מרגישה שזה "לא זה" מתחמקת...