מרוץ לפיד חניכים 2007

מסכימה עם יעל^^

הפעילות של הזהירות ברכים רק הייתה משעממת..... היא לא הפעילה את כל הקבוצה............ ותמנות ברור שיש אצלי! צילמתי עד שנגמרה הסוללה

yaelula94

New member
ספירר...

יכולתי להביא לך את הסוללות שלי! איך לא חשבת על זה?!

sapppppp

New member
חולקת על כולכם!!!!

החניכים שלי הכי נהנו בעולם! במיוחד בגלל שהם לא יצאו. אבל אני חייבת לציין שאני פשוט נהנתי, ובתהלוכה, למרות שהיא הייתה קצת מוזרה סניף נילי הפציץ במורל, וגם אם לא שמעו אותנו, הכי חשוב זה שבסוף היום שואלים את החניכים נהנתם? והם מחייכים ואומרים שכן, לדעתי זה מה שקובע את הטיול! אבל הדבר הכי מרגש שהיה בכל הטיול זה שבדיוק שהתחלנו לברך על החנוכיה, קפץ החשמל, נשארו רק האורות של הסטייקלייטים של זכרון וכל הקהל בירך על החנוכיה, בעייני, זה היה מדהים! אוככ אני מאוהבת בתנועה הזאת!!!!! בקיצור, אני חושבת שהיה אחלה טיול, ולדעתי גם החניכים נהנו. ---------- סניף נילי אני כ"כ אוהבת אותכם!! ובסוף אני קצת צרודה=]=]=]

sapppppp

New member
עוד משהו פיצקלחי..

נילי נעלה, נילי נעלה. הם סניף של תותחים רק חבל שהם קטניםXD

assafein

New member
יש את הקטע המדובר מוסרט../images/Emo13.gif

מסכים איתך שאם החניכים נהנו אז היה טיול טוב

Rioter

New member
היה מעולה.

דברים שגיליתי במירוץ לפיד חניכים - א. ענבר לא יודעת לרקוד מקרנה. ב. איסוף זבל יכול להיות חוויתי במיוחד עם אסף
ג. לא רק לספיר קוראים נילי, אלא גם ליעל.. ^^ ד. לא גיליתי את זה, אלא זה רק התחזק אצלי - חן היא מותקקקקקקקקק.
ה. גם אני יכולה לצאת עם גרון צרוד במיוחד
ו. חניכים יכולים להיות מפחידים במיוחד.. ("אני אוהב אותך!" *חניך קופץ עלי בחיבוק*) ז. בוגרי ראשון מערב בהחלט יודעים איך לעלות את המצברוח
ח. הליכה לשירותים יכולה להיות מעייפת במיוחד
ט. תכנון (תיאורטי לחלוטין) לפרויקט הבא של צוות סדנאות.. י. שייייייייייייייי.
י"א. המדריכה שלי בכיתה ח' הייתה - ועודנה - המדריכה הכי (!) טובה שיש!!! י"ב. ענברי שליטה. זהו.
החניכים ממש נהנו.. וגם אני. כבר מתגעגעת!!

Rioter

New member
ועוד נקודות..

י"ג. גיליתי איפה יעל וספיר לומדות
(כמו כמעט כל הארצי..) י + י"א + י"ב - שוב!! זה רק מתחזק. דן - תודה על המצלמה
שירלי - הכי מצחיק איתך ללכת לשירותים
נועה - היית חסרה

Retama

New member
היה כיף :)

שמעתי המון תלונות מחברים ואני לא מבינה על מה העניין. הטקס פתיחה בהחלט היה מייגע, חם ומייאש... אבל אחרי זה היה כיף ומצחיק כל המירוץ :] אני מדריכה ג', ובסופו של דבר יצאו לי 5 חניכים, וחניך אחד ביטל בערב לפני הטיול (היו אמורים לצאת 6) אז נשארו לי מושמושים מיותרים שהשקעתי בהם המון, מי שמדריכה איתי לא יצאה.. היו כל מיני רגעים מאכזבים, אבל סה"כ ממש נהנתי וגם החניכים. הפעילות בבי"ס במודיעין הייתה מעולה, זה היה כיף גם לחניכים וגם לבוגרים (; הדברים היחידים שהפריעו לי זה שלא היה זמן עם הלפיד (כל חניך 15 שניות...), ושלא הועברו לחניכים הסברים על המקום שאנחנו נמצאים בהם (קברות המכבים- על שם מי? מה קרה פה? וכו'..) בכל זאת היה הרבה יותר שווה משנה שעברה! :)

למעלה