מרוץ לפיד חניכים 2007

נס ציונה מלחמהההההההההההה!!ששששששששששששששש:)

אווו הארצי בשוק!!!הארצי בשוק הארצי בשוק הארצי בשוק!!:) היה מירוץ לפיד פחות טוב מכל שנה- לדעתי!
טקס פתיחה
כמו כל שנה..עד שהטקס מתחיל..שעות של שיעמום..אבל אין מה לעשות..כי יש מה לעשות..אבל זה לא חדש שזה ככה
[פעם הבאה ולי נגיע אחרונים וככה לא ניהיה בשיעמום של שעתיים!!]
ההליכה במודיעין
היה ג ר ו ע !הליכה משמעעת ברחובות מודיעין עם עליה ולחניכים היה חם וקשה והם התעייפווקיטרו וגם לבוגרים היה משעמם!!ורביד..גם אצלנו אני חושבת שכמעט אפחד לא החזיק את הלפיד=\\כבר עדיף את ההליכה של שנה שעברה..
פעילות זהירות בדרכים
הגענו לאיזה מקום עם חצר..והיתה פעילות על זהירות בדרכים- לדעתי קצת חלש=\
הרקדה
אוקיייייייייייייייייייייייייי!!הגיע הזמן התעורר אחרי כל השיעמום והביאוס והיה דווקא סבבבבבבבה
טקס
לא היה ברור לאן נוסעים..ראשון..אולם במודיעין..ובסוף הגענו ליער!!חחחחחחחחחחחחחחחח כל שניה נפלה התאורה..אבל ההופעה של הפעמונים היתה ממש יפה!!
יסמין והראל הייתם מהממיםםםם!וגם זאתי ששרה את השיר של ת"א חחחח בקיצור פעמוני השלוםםם אין עליכם וטוב שיש אותכם!
לדעתי השנה הטקס היה יותר טוב משנה שעברה..אבל המקום שעשו שנה שעברה באולם בראשון היה הרבה יתר טוב!!
גדרה הכינו ריקוד ועלו עם סטיק לייט וירדו..חחחחח ו2 הריקודים שהיו היה יפה
בקיצור..טעון שיפור רב, היה טיול ל משו בכלל!הרכז מפעלים התחלף..וכנראה שיקח לו זמן להבין קצת
בדרך כלל מרוץ לפיד הרבה יותר כייף!
אבל הסיכ היתה יפהההההההה
[
] A B C דימונה
וראיתי את שירע ועדיי
אעאעאע איזה כייף!
רביד, לא ראיתי אותךךךךךךךךךךך=O ורצת עמידר היו ממש בולטים היום
[אהמ בגדיםם!!
ממש יפהה
] נס ציונה אימפריהההההההההההההההההההה!!

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifחן...

הבנות של הסניף שלנו עלו עם סטיק לייט וירדו כי הייתהה בעיה עם המוזיקה... הריקוד אמור היה להיות מנפוצץ!, אבל ככה זה כשלא מוודאים שיש אפשרות להעביר טקס אחד בשלום באמצע יער... ולא ראית ואתי כי הייתי קבורה בערמה של 15 חניכים, שבתורות בכו שמשעמם להם [הם ממש בכוו!!] לא נורא, פעם הבאה

SoulDancer

New member
../images/Emo24.gif

כפרה עליייךךךךךך
בעקרון הפעמונים לא נמצאים עם החניכים במירוץ חניכים עקב עומס חזרות... אז אין לי כלכך איך לסכם את הטיול, אבל האירוע עבר ליער במקום אולם ממש ברגע האחרון, והיו צריכים להביא גנרטור. הוא לא היה משו [כפי שכולנו שמנו לב..] אבל זה הרבה יותר עדיף מלהיות כל הזמן בחושך
וחוץ מזה.. [ראו הוזהרתם! המשפט הבא הינו פלצני ביותר!] כששרנו כל הארצי את התקווה, והחשמל נפל באמצע ולא הפסקנו, אלא הגברנו את הקול שלנו ושרנו חזק יותר.. אז יכול להיות שזה סתם פולין שנכנס בי חזק, ויכול להיות שאני סתם מזדקנת, אבל באותה שנייה מה שעבר לי בראש היה "רואים? אף אחד לא יפיל את המדינה שלנו בקלות" אז כן, חרא של חשמל, אבל אווירה מדהימה של תנועה מעולה! [לא מאורגנת, אבל מעולה..חחח] [שוב סליחה על הפלצנות]

noamsheron

New member
אני בהחלט מסכימה איתך,

לגביי הקטע עם "התקווה". היו לי פשוט דמעות בעיניים איך שכולם המשיכו לשיר למרות הפסקת החשמל... זה היה ממש מרגש
ואת שרה ורוקדת ממש יפה!

assafein

New member
לא יודע מה איתכם אבל אני נהניתי...

אפילו מאוד נהניתי... תכלס מה שעשיתי כל הטיול זה מוראל, צילומים(300 תמונות רק מהיום
) והשתוללות שהחריפה בריקודים
ההליכה באמת הייתה טיפה משעממת, אבל היא עוד איכשהו נסבלת... מה שכדאי לעשות אולי בשנים הבאות זה להוציא את כל העיר לצעדה ואז יהיה הפנינג גדול... ככה יותר עניין והמולה שמוסיפה כיף, וככה אפשר לגרום להם להכיר את התנועה.. והדבר האחרון והחשו מאוד... אפשר להעביר להם את המסר(שהפעם עמד בסימן בטיחות בדרכים) באותו הזמן וככה עשינו את שלנו ובגדול... בסה"כ היה מצויין... וההישג הגדול שלי הוא שגרמתי לחניכים היבשים של הסניף לקפוץ ולהשתולל במוראלים

Rioter

New member
שכחת עוד משהו שעשית.

*אהמ לאסוף ולהתחרות איתי על הזבל אהמ*

noamsheron

New member
היה... ככה ככה.

הטקס בהתחלה דווקא היה קצר מהרגיל, לדעתי, אבל באמת היינו צריכים לחכות בהתחלה איזה שעתיים כי הגענו ממש בין הראשונים... אז באסה לנו
לדעתי הפעילות במודיעין הייתה דווקא ממש נחמדה, החניכים ממש התלהבו ונהנו, זה הכניס אותם לאווירת תחרות כזו והם ממש אהבו
התהלוכה עם הלפיד הייתה די גרועה לדעתי...
חניכה שלי [יצאה לי רק חניכה אחת... כל הכבוד לה
], ממש ציפתה לרוץ עם הלפיד וזה... ובסופו של דבר היא בקושי ראתה אותו... אבל היא החזיקה דגל
אני חושבת שהמתכונת של השנים הקודמות, עם האוטובוסים, זה יותר מגניב ויותר הולך. והטקס סיום... היה אחלה טקס בסה"כ, פשוט כל הפאשלות של התאורה וההגברה ממש קילקלו... והבנות של הסניף שלנו שעבדו ממש קשה על הריקוד שלהן, בסוף אפילו לא הופיעו איתו
אז קצת באסה.. אני גם חושבת שצריך להכניס יותר עניין למירוצי הלפיד... נניח, שנה שעברה נסענו למיני ישראל וזה היה ממש מגניב ומוצלח! החניכים ממש נהנו שם... אז השנה יכולנו ללכת לאיזה מוזיאון זהירות בדרכים או משו כזה [אם יש דבר כזה בכלל
חחח].. בקיצור, צריך להכניס יותר עניין ומשהו יותר מגניב כזה ולא שיגרתי כמו פעילות וטקס... והיה ממש נחמד לקבל תעודה על הפעולה הזוכה... חח קצת פאדיחה לעלות לבמה אבל בקטנה
נועה - תודה
טווווב עפתי לשתות תה כי הגרון שלי גמווווור אחרי שני המירוצים... והחניכים האלה שלא עושים מורל
יוומעעולה! נעם

כל הכבוד לחניכה!!../images/Emo13.gif

היא נהנתה?
הרעיון של מוזאון לזהירות בדרכים נשמע טוב.... לא חושבת שקיים מוזאון, אבל בטוח יש איזה מקום כזה של אור ירוק.. בכל מקרה, לא הייתי בפעילות אז אני לא יודעת, אבל יכול להיות שהפעילות לקוחה בעצם ממקום כזה. צריך לברר. מה היה בפעילות?

noamsheron

New member
היא אמרה שכן,

אז כנראה... שכן
חחחח שאלתי אותה בערך איזה 20 פעמים
וגם פינקנו אותה מממש... הכנו לה צעיף וכפפות וכרית ולפיד כזה מלא בממתקים.. חחח אממ בפעילות, היינו כמה סניפים... גדרה כרמ"ס מכבים וב"ש [נראלי שאלו היו הסניפים], כל שכבה בסניף הייתה קבוצה שהיה לה שלט מסוים שקשור לתחבורה וזהירות בדרכים... נניח, "אין כניסה" "עצור" וכאלה... ואז כל פעם נתנו לקבוצות משימות תחרותיות כאלה כמו... השמיעו נגיד שירים על זה"ב, והחניכים היו צריכים לגלות איזה שירים אלו/מה הנושא שלהם... היה גם חלק של הצגה כזה ושיר שכל קבוצה עשתה... שאלונים שהם היו צריכים לענות עליהם... ושאלות שהמנחה שאל את כולם והם היו צריכים לענות נכון/לא נכון ע"י ישיבה או עמידה
הייתה פעילות דווקא נחמדה לדעתי... החניכים ממש התלהבו

noamsheron

New member
חחחח אני אתחיל לענות../images/Emo6.gif

תווודה נשש
חחחחחח ולא, לא שמעתי... מה צעקת?

yaelula94

New member
היההה מדהיים!!!

החניכים מאצלנו נהנו בטירוף... יצאו לי גם מושמושים נורא נחמדיםם. ויש לנו בסניף את הבוגרים הכי הכי ובאמת המון תודה על הכל, ושאני אומרת הכל זה הכל, במירוץ לפיד הזה(גם הבוגרים)הרגשתי שתמיד היינו שם אחד בשביל השני בכל רגע שלאחד מאיתנו היה קשה ואני אוהבת אותכם הכי בעולם. אהה וגם לי יש תמונות, אני אעלה יותר מאוחר. ואסף.. באמת היה לנו מורל תותח יחסית לכמות האנשים במיוחד אחותי
והיה שווה לחכות את כל היום הזה רק בשביל לראות את הוניגמן חח ולסיכום.. היה כיף, אפילו מאוד!!!

למעלה