מרד

יותר נכון להגיד

שהסקס פיסטולז עלו על ספינה בנהר התמזה וניגנו את השיר שחלפו מול המלכה בזמן חגיגות ה-25 שלה. אני מקווה שאתם מכירים את המילים של השיר God save the queen וכמה הם חריפות, והם באמת נעצרו עליהם זה באמת מרד. למרות שהסקס פיסטולז כמו נירוונה היו בנויים על המון פוזה, בעצם הרבה יותר פוזה מנירוונה. לדעתי נירוונה מרדו באיזשהי דרך, לא הייתי אומר עליהם שהמרדנים הכי גדולים(אני יכול לתת לך רשימה שלמה של אנשים שעשו דברים יותר מרדניים מנירוונה - למשל שהדד קנדיז בטקסי המוזיקה של קליפורניה במקום לנגן את הלהיט שלהם California Uber Alles[שהוא גם סוג של מרד, כבר לפי השם ניתן לראות] הם ניגנו את ההתחלה של השיר ואז ג'לו עצר את המוזיקה והתחיל לשיר שיר על תעשיית המוזיקה וכמה שהיא מזוייפת)

nothingman1

New member
ושכחתי את המורד הגדול מכולם...

עמיר בניון!
הוא זכה בתור בפרסי המוזיקה וכשהוא עלה לדוכן לקבל את הפרס הוא ירה לכל הכיוונים, ליכלך על תעשיית המוזיקה הישראלית ולא לקח את הפרס! והפיסטולס אולי עושים יותר פוזה אבל לפחות יש להם מה להגיד... והם לא יוצאים נגד המיינסטרים ואז מצטרפים אליו בהנאה

grapefruit

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo175.gif

כמו שאמרת: "הוא מה שמסמל את המוזיקה של מה שנקרא "דור האיקס"\"דור הפרוזק"". נירוונה היו בסכ"ה מוזיקה שדור האיקס התחבר אליה, הם היו הקול של הדור. אבל זה לא נראה מרד, לא משנה כמה סמים הם לקחו וכמה הרוסים הבתים שלהם היו. כל עוד המוזיקה עצמה לא יוצאת נגד הממסד אז הם לא מורדים בכלום.

MilkShack

New member
תראי,

אולי מרד זאת סתם מילה חזקה מידי... (היה קשה לכתוב הודעה על ה"מרד" של נירוונה וכל פעם לכתוב מרד ><") אבל כן היה שם משהו. החדש הוא זה שהתחיל איתה !

MilkShack

New member
אם לא שמת לב אין אפילו

נושא מוגדר בשרשור הזה. הוא לא הסביר איזה סוג של מרד וכו', זה הפך כבר לדיון אחר מזמן. |:"

bizmark

New member
תודה לכולם

ממש תודה על ההענות, זה עזר לי. תראו, הבעיה העיקרית כשבאים לדון בנירונה כתופעה היא חוסר האיזון בין משקלה האמיתי של הלהקה לבין שלל הרכילויות, ההמצאות ותאוריות הקונספירציה שנקשרו בה.נירונה לא המציאה משהו חדש, גם לא ברמה טקסטואלית.היא פתחה את השער והרחיבה את גבולות המיינסטרים ושם חיכה לה הפרדוקס שהוביל אותה אל אותם מחוזות נגדם לכאורה יצאה מלכתחילה.

וגם הגראנג' לא בקטע של מרד

הליריקה של הגראנג' יותר אישית, בדר"כ על בדידות דיכאון ניכור סמים כעס עצב וכדומה.

J92

New member
../images/Emo54.gifיש מצב

שאתה שולח לי את זה ביוטבט או משהו?

למעלה