מרד נעורים

אימם

New member
אבל הבית עלה לך בזול אז נשאר לך עודף לקניות

לעומת דירה במרכז...לא נשאר לנו כסף לקניות

אז זהו, שגם הבתים בכלל לא זולים

ולעומת השכר במרכז, אין גם ממש עם מה לקנות בית

וכן, גליל מערבי הרבה יותר מפותח מגליל מזרחי

או הגליל העליון

עכשיו בכלל, העיר שלי הולכת לכיוון להיות מעברה שוב

אז מה הפתרון?

אני לא מתלהבת מצורת המחאה.

המחאה מוצדקת.

אבל נראה לי שכמו במחאות אחרות - יש אלה שתופסים טרמפ כדי סתם להשתולל.

והפתרון שנהגה ומיושם

הילדה שלי כתבה מכתב יפה להנהלה ולמנהל הבית
הציעה פתרון של סיכות שיתפסו סמל על הבגד העליון.
מנהל הבית אמר לה שזה בעייתי ושצריך לחשוב על זה. הגתה עוד רעיון. לקנות, בכמויות גדולות מאוד, כדי להוזיל עלויות, מדבקות עם סמל.

לאחר חשיבה של ההנהלה
ולאחר שהיא בינתיים הפיצה את רעיון הסיכות בין כל ילדי השכבה וכולם התחילו ללכת ככה

הרעיון הזה התקהל ע"י ההנהלה.

אתמול היא הגיעה בבוקר לביה"ס ובהפגנתיות עברה על יד מנהלת השש שנתי שראתה את הסמל ושיבחה אותה על העשיה והרעיון

לצערי, יו"ר הנהגת ההורים מתנגד לרעיון. כולי תקווה שהוא יזכור שתפקידו להיות מעורב ולא להתערב.
החלפתי איתו מילים מאוד חד משמעיות, ולא בגלל שזו הילדה שלי, אלא בגלל שהרעיון התקבל על דעת כולם ומיושם יפה, שאין לנו מקום, כהנהגת הורים להתערב, ואנחנו צריכים לתת להנהלת ביה"ס להתמודד עם בעיות שיצוצו, אם יהיו כאלו.

אימם

New member
כל הכבוד לבת הסטראטפיסטית!

שהחותמת גומי יילך להתבייש בפינה!

ההנהלה לא התנגדה. התנגד יו"ר

הנהגת הורים

ההנהלה אישרה וכיום כל ביה"ס משתמש ברעיון, בעיקר בשכבה שלה, שבאמת חבל לקנות שווטשרט ל-3-4 חודשים ואחר כך לזרוק שכל אחד כזה עולה סביב ה-70 ש"ח.

BrightEye

New member
הבעיה של מחיר הבגד העליון הוא שיקול חשוב ונכון

רק שהרעיון של הסמל המחובר בסיכות, סותר לדעתי את כל המטרה של הסמל.
הסמל לא אמור סתם להיות נילווה, אלא אמור לסמן את הבגד כדי לייחד את התלמידים של בית הספר הספציפי.
הקלות שבה אפשר להעביר סמל מבגד לבגד, גורמת לכך שהסמל למעשה מיותר. ובעצם ההתעקשות של ההנהלה מיותרת...וקבלת הרעיון מראה שלא היתה שם שום חשיבה על המטרה שעומדת מאחורי סימון הבגדים שבאים איתם לבית הספר.
אבל אם הנהלת בית הספר קיבלה את הרעיון, סחטיין לבת.

adif11

New member
לא נפתח לי הקובץ אבל

מקריאת השרשור אני מבינה שמדובר במנהלת שמורידה סווטשירטים ללא סמל בית ספר מתלמידים בחודש נובמבר ?????
אם אכן הבנתי נכון זו שערוריה. בתיכון של הבן הגדול לעולם לא יעשו דבר כזה.
הגיע פעם עם כפכפים (כף רגל היתה חבושה לאחר ניתוח עקירת ציפורן) התקשרו להודיע לי אישית שמתנצלים אבל משחררים אותו הביתה
כי יש איסור מפורש של משרד החינוך על כפכפים וגם עידכנו אותי שאפשרו לו לגשת למבחן שהתקיים בשעתיים הראשונות כדי שלא יצטרך לגשת למועד ב'.
זה היה בעיני סביר.

BrightEye

New member
גם בעיני זה רחוק מסביר

לילד יש סיבה שבגלל תחבושת, כפכף זה הדבר היחיד שהוא יכול לנעול.
לא יכול להיות שבית הספר מתנהג כאילו הוא לא רואה שום הבדל בין מצב נתון לבין בחירה אופנתית, ולכן מסלק ילד מבית הספר.
בית הספר מעדיף שהילד לא ילמד, למרות שיש פרוצדורה רפואית שמסבירה את המצב.
&nbsp

למעלה