חג החנוכה בדובאי, למרגלות הבורג׳ חליפה. ❤️
GoldenEyes Well-known member 13/12/20 #2 נכתב ע"י שמלת תחרה1: חג החנוכה בדובאי, למרגלות הבורג׳ חליפה. צפה בקובץ המצורף 8704 לחץ כדי להרחיב... יפה מאד מקווה מאד להגיע לשם בקרוב כשהייתי שם , לא היה עדיין בורג' חליפה , גם לא בורג' אל דובאי מוכר בשמו בורג אל ערב נערך לאחרונה ב: 13/12/20
נכתב ע"י שמלת תחרה1: חג החנוכה בדובאי, למרגלות הבורג׳ חליפה. צפה בקובץ המצורף 8704 לחץ כדי להרחיב... יפה מאד מקווה מאד להגיע לשם בקרוב כשהייתי שם , לא היה עדיין בורג' חליפה , גם לא בורג' אל דובאי מוכר בשמו בורג אל ערב
שמלת תחרה1 Well-known member 13/12/20 #3 נכתב ע"י GoldenEyes: יפה מאד מקווה מאד להגיע לשם בקרוב כשהייתי שם , לא היה עדיין בורג' חליפה , גם לא בורג' אל דובאי מוכר בשמו בורג אל ערב לחץ כדי להרחיב... חלומי גם לטוס לשם, רק שיסתיים עניין הקורונה.
נכתב ע"י GoldenEyes: יפה מאד מקווה מאד להגיע לשם בקרוב כשהייתי שם , לא היה עדיין בורג' חליפה , גם לא בורג' אל דובאי מוכר בשמו בורג אל ערב לחץ כדי להרחיב... חלומי גם לטוס לשם, רק שיסתיים עניין הקורונה.
GoldenEyes Well-known member 13/12/20 #4 נכתב ע"י שמלת תחרה1: חלומי גם לטוס לשם, רק שיסתיים עניין הקורונה. לחץ כדי להרחיב... נראה לי שברגע שהכל ישתחרר מהקורונה הזאת אני נוסע לטייל שנה בעולם פיצוי על כל התקופה
נכתב ע"י שמלת תחרה1: חלומי גם לטוס לשם, רק שיסתיים עניין הקורונה. לחץ כדי להרחיב... נראה לי שברגע שהכל ישתחרר מהקורונה הזאת אני נוסע לטייל שנה בעולם פיצוי על כל התקופה
שמלת תחרה1 Well-known member 13/12/20 #5 נכתב ע"י GoldenEyes: נראה לי שברגע שהכל ישתחרר מהקורונה הזאת אני נוסע לטייל שנה בעולם פיצוי על כל התקופה לחץ כדי להרחיב... לטייל שנה בעולם?! לאחר שנת שבתון.
נכתב ע"י GoldenEyes: נראה לי שברגע שהכל ישתחרר מהקורונה הזאת אני נוסע לטייל שנה בעולם פיצוי על כל התקופה לחץ כדי להרחיב... לטייל שנה בעולם?! לאחר שנת שבתון.
GoldenEyes Well-known member 13/12/20 #6 נכתב ע"י שמלת תחרה1: לטייל שנה בעולם?! לאחר שנת שבתון. לחץ כדי להרחיב... לא ממש שנת שבתון , כי אני עובד כרגיל , (מהבית ) ולא יצאתי לחופשה לפני שנתיים , כי רציתי לנצל הכל השנה , אבל אז באה קורונה ...
נכתב ע"י שמלת תחרה1: לטייל שנה בעולם?! לאחר שנת שבתון. לחץ כדי להרחיב... לא ממש שנת שבתון , כי אני עובד כרגיל , (מהבית ) ולא יצאתי לחופשה לפני שנתיים , כי רציתי לנצל הכל השנה , אבל אז באה קורונה ...
שמלת תחרה1 Well-known member 13/12/20 #7 נכתב ע"י GoldenEyes: לא ממש שנת שבתון , כי אני עובד כרגיל , (מהבית ) ולא יצאתי לחופשה לפני שנתיים , כי רציתי לנצל הכל השנה , אבל אז באה קורונה ... לחץ כדי להרחיב... אל תשכח לשלוח לנו תמונות.
נכתב ע"י GoldenEyes: לא ממש שנת שבתון , כי אני עובד כרגיל , (מהבית ) ולא יצאתי לחופשה לפני שנתיים , כי רציתי לנצל הכל השנה , אבל אז באה קורונה ... לחץ כדי להרחיב... אל תשכח לשלוח לנו תמונות.
GoldenEyes Well-known member 13/12/20 #8 נכתב ע"י שמלת תחרה1: אל תשכח לשלוח לנו תמונות. לחץ כדי להרחיב... ברור