מרגיש רע אחריי

אלון2424

New member
מרגיש רע אחריי

אני נשוי 3 שנים ובסתר מפנטז על סטרייטים וסקרנים לחדור לגברים.שאישתי עובדת לילה אני עולה לשכן ומשחקים שח.הוא סטרייט שנמשך אליי.תמיד מציע לי עיסוי טוב.בשלב מסויים הוא מזיז לי את התחתון ומורח שמן מאחור.זה נעים ומגרה.יש לו איבר ענק ואני נוגע לו ומאונן לו.ללא שליטה אני מוצץ לו והוא גומר לי .אני מרגיש רע ובורח הביתה.היום עליתי אליו לבקש משהו.וביקשתי שיחדור.זה קרה וכאב.ונהנתי.לא מפסיק לחשוב על זה.אני מבולבל ומרגיש בוגד..אישתי לא חולה על סקס ושונאת שאני מאונן..מת לספר לה.עצה?

MoonDrops

New member
תראה...

זה לא נושא קל, ומפה אי אפשר לצאת נקי אז אל תנסה, אבל כן תנסה לצאת אמיתי. אני אישית מאמין בכנות, כי במערכת יחסים בלי כנות יש רק סבל, כי הסוד הזה יכאיב עוד ועוד ובסופו של דבר יגרום למרחק מסוים ממך אליה, ואז תהיה אנמי לחיים ואליה, וסתם יהיה כעס ו.... בקיצר סודות מובילות אך ורק לרע. אבל.... אני לא באמת יכול לתת לך עצה, כי בסופו של דבר אתה זה שיחי עם התוצאות... אבל אני יודע שהדרך הנכונה לעשות דברים זה פשוט ללכת אחרי הקול הפנימי האמיתי (יש לנו גם קול פנימי של פחד - שהוא יוביל רק לצרות, אבל אם תשים לב, יש לך קול אחר שם כשהוא מדבר אתה יודע שזה הדבר הנכון לעשות - גם אם זה לא הכי כייף וקל... אבל הנכון לעשות.... אז תקשיב לו ורק לו...)

Blackice

New member
קטונתי מלייעץ בענייני נישואים...

נישואים עוד רחוקים ממני, ובנושא זה אני לא ממש יכול לייעץ... אני באופן כללי בדעה אחידה עם moondrops, במערכות היחסים שלי חשוב לי מאוד נושא הכנות... במקרה הזה מדובר בנושא מאוד רגיש, כי בגידות זה תמיד נושא רגיש- אז צריך לחשוב טוב מה לעשות, ואיך. אישתך יודעת שאתה מתעניין בגברים, או התעניינת, או משהו שכזה? אתה יודע בערך מה הגישה שלה לקהילה הלהט"בית בכלל? כיוון שאני מרגיש שהעצה שלי לא יכולה להספיק, אני מאוד הייתי רוצה להפנות אותך לפורום נוסף באשכול גאווה- פורום יעוץ פסיכוסוציאלי גאה... שם יש אנשי מקצוע שיוכלו אולי לעזור לך יותר ממני... מקווה שעזרתי, ארז

קליט

New member
יש סיכוי סביר

שאתה הורס לך את חיי הנישואין , לכן אל תגלה לה , וברור שיש דברים שמן הראוי להסתיר מהאשה . תמצא לך מישהוא לשתף במה שעובר עליך, וגם כדי לדון - האם הקשר הזה מתאים לך .

למעלה