מרגיש לבד....

angelboy22

New member
מרגיש לבד....

כל יום אצלי זה אותה שגרה עבודה הביתה טלויזיה ולישון אני מת כבר למצוא אהבה מת למצוא משהו שיעסיק אותי ולא ירדים אותי איפה כבר אפשר למצוא אהבה ??? כבר כיסיתי את כל אטרף עם הפרופיל שלי חרשתי את הארץ וכלום הכל הולך לי הפוך ממה שאני רוצה זה כבר נמאס... מצד אחד אומרים שאהבה תבוא לבד מצד שני אומרים לי אם לא תצא איך תכיר כאילו אולי תיסגרו כבר בין אם אני עושה לבין אם לא התוצאה היא תמיד אותו דבר שאני לבד לגמרי לבד אטרף זה כבר לא אופציה מבחינתי ושאר האתרים מבקשים כסף שאני יוצא יוצאות לי העיניים מהחתיכים הפסקתי עם החיפושים מי שרוצה שיגש הגיע הזמן שיפנו אליי ולא אני אליהם הגיע הזמן לשינוי חיובי לילה טוב אנשים נקווה שמחר מצבי ישתפר ...

נ ע ל

New member

angelboy22

New member
תמיד שאני לבד

יש לי את התחושת ריקנות הזו הצד השני במיטה ריק וקפוא החיים מלאים בחוסר

white star

New member
תחשוב על זה ככה

כל יום אצלי זה אותה שגרה עבודה הביתה טלויזיה ולישון פעם ביומיים פוגש את הבן זוג אני מת כבר למצוא משהו שיעסיק אותי ולא ירדים אותי נשמע לך מוכר? אתה לא מחפש אהבה כמו שאתה מחפש תעסוקה. תנסה לגוון את החיים שלך, יהיה לך הרבה יותר קל. גם התייחסות כזאת תהפוך אותך להיות תלותי וחבל

comicsman2010

New member
סליחה אבל אני חושב שהתשובה הזו לא

הוגנת ואולי אפילו מתנשאת. ראשית גילוי נאות - אני בן 33 וגם אני מחפש אהבה אבל בלי קשר. אני חי חיים טובים, מלאים, מאושרים ואין לי רגע לנשום, ואחרי כל זה, כן מה לעשות, רובינו בבסיסנו רוצים לאהוב ולהיות נאהבים. בנוסף, אתה לא יכול להתעלם מבעייתיות שקיימת, לפחות לדעתי, בקהילתנו באופן חלקי של פסילות על ימין ועל שמאל כמו שאנחנו מחכים לנסיך האגדות על הסוס הלבן שיגיע ויסחף אותנו אל השקיעה. מה הפשע שלו? שהוא מרגיש שהמיטה שלו ריקה, שיש לו חור בלב? שהוא רוצה להגיע הביתה שמישהו יחבק אותו? להפסיק להעמיד פנים בדייטים, להעיף את המסיכות? לכן הוא אמור להיחשב תלותי... חברים, נו באמת... אני בטוח שאולי לא התכוונת שזה ישמע כפי שתיארתי אבל בעיניי זה נשמע ככה.

white star

New member
ממש לא התכוונתי להתנשא

אם ככה הרגשת אני מתנצל
אני לא אומר שאתה צריך לשים מסיכה, אני חושב שאתה צריך למלא את החיים שלך בתוכן על מנת שכשתהיה לך מערכת יחסים שתהיו אחד וגם כל אחד בפני עצמו, זה המצב הכי בריא לקשר. לא הבנתי איך הגיל שלך קשור, ובנוגע לקהילה - כשאתה מחפש סיבות למה לא אתה יכול למצוא חופן מלא, אבל החוכמה היא לא לחשוב מה מקשה אלא איך אתה מקדם את עצמך למטרה שהצבת לעצמך (זוגיות).

comicsman2010

New member
ברור לי שלא התכוונת להתנשא ואני מעריך את

ההתנצלות שלך. המסר שניסיתי להעביר בעקבות ההודעה של כותב ההודעה הראשון הוא שלדעתי אין קשר בין ניהול חיים מלאים לזוגיות. זה שאדם מחפש זוגיות, לא אומר שאתה יושב שעות ליד הטלפון (לשם ההקצנה). יש אנשים שיש להם חיים מלאים שבהם הם פעילים לבד ועדיין הם היו מוכנים לפנות חלק מהזמן שלהם בכדי להכניס מישהו לחיים שלהם. זוגיות לא אומרת משהו חונק - להיות 24/7. אין זוגיות שמצליחה כשכל אחד ממרכיביה לדעתי מאבד את האני שלו ונמנע מלעשות את הדברים האהובים עליו. גם אם זוגיות שכזו קיימת, היא לעניות דעתי לא תחזיק לאורך זמן. הגיל לא קשור, פשוט הצגתי את עצמי. אני מנסה להבין מה אתה אומר, ומכיר ומבין את ענייני הקואצ'ינג והצבת המטרות בחיים ועדיין לא רק אני מציין שיש תחושה כלשהי (בין היתר באטרף) של חיפוש תמידי של משהו אולי מושלם והרי טעם הוא עניין סובייקטיבי. תסכים איתי שהקהילה שלנו יותר "שופטת" את המראה של חבריה ודורשת סטנדרט כלשהו בתחום היופי, שד"א ממש לא מוצדק בעיני, יותר מהסטרייטים?

white star

New member
אני חושב ששנינו קראנו דברים אחרים

אני לא מתנגד לשאיפה לזוגיות, זה מבורך בעיניי. אני מתנגד לזה שהרבה מאוד אנשים, כולל פותח ההודעה ממה שהבנתי, רואים בזוגיות בתור "מטרה האולטימטיבית שאחרי ההשגה שלה הכל יהיה וורוד ומגניב והבעיות יילכו מעצמן". אז זהו שלא. זוגיות היא לא פתרון, היא עוד פן החיים. בזמנים רעים בזוגיות, היא עושה את החיים עוד יותר קשים. גם מה ששמתי לב זה שהרבה אנשים שנורא שואפים לזוגיות ולא רואים את עצמם לבד, בדרך כלל נשארים לבד ולא מחזיקים בזוגיות יותר מחודש חודשיים. אני מסכים שגברים שופטים לפי המראה החיצוני, בדיוק כמו נשים. אני בטוח שאף אחד לא מתסתכל על גבר\אישה ואומר לעצמו "וואי איזה מוח סקסי יש לו\לה", נכון? איפה כל אחד מתפשר זאת כבר הבחירה והבעיה שלו. אני יכול להגיד לך שמעולם לא הייתי סטרייט אז אין לי מושג בעצמי, אבל כמו כל הומו טיפוסי יש לי הרבה ידידות ואני יכול לסכם לך את החוויות במשפט אחד - להיות חרא לא קשור לנטייה מינית. תחשוב על זה :) ומשפט אחרון לסיום, הסיבה שמי שמחפש זוגיות יותר בולט זה כי מי שבזוגיות, בייחוד בזוגיות שכבר לא יום ולא יומיים, לרוב לא יטרח לנפנף בזה באתר היכרויות (מין הסתם...) אלא פשוט ישקיע בזוגיות. תסכים איתי?

comicsman2010

New member
יתכן מאוד ששנינו קראנו דברים אחרים מההודעה

וזה בסדר. כולנו היינו בזוגיות מתישהו, כולל אותי ואפילו ארוכות, וברור שלא הכל ורוד ויש עליות ומורדות אבל אני הגבתי לעניין הקונספציה שאני שומע לא מעט מאז שיצאתי בחזרה לשוק הפנויים/פנויים ולפיה אל תחפש את האהבה, תשקיע בעצמך (או בגדול get a life) והנה היא תגיע בלי שתחפש. בעיני, ברור שצריך לחפש אהבה כאמור במה שכתבתי קודם (ולא לחכות שהיא תדפוק לי בדלת) - מצד שני ברור שזה לא צריך להיות כל העולם, משהו שמתעסקים איתו כל היום מהבוקר על הערב, זה ברור שלא, אבל עדיין, יש גיל שמה לעשות זה מעסיק אותך יותר. כמה פעמים אנשים בני 18 כותבים כאן שהם מחפשים זוגיות שזה יפה ונחמד אבל התפיסה בגיל העשרה (לא לזלזל באף אחד חו"ח) שונה בעיני מבני סוף שנות העשרים והשלושים והלאה. לעניין אתרי ההיכרויות, זה עניין אחר לגמרי. לא נכנס כאן להגדרות מי חרא או לא כדבריך. אני לא עושה איזשהן השוואות סטטיסטיות אבל התחושה שלי ושל עוד כמה אנשים שאני מדבר איתם היא שאפילו אם אתה נראה אחלה, סביר, נורמטיבי, לרוב האינטרנט (ואני מתכוון לרוב לשם) נותן תחושה של דפדוף אינסופי ויכולת להתקטנן על קטנות. ואני לא מתכוון לקשר (שעם הזמן נוצר או לא), אלא לדבר הבסיסי של לשבת לדבר על כוס קפה. לגבי המשפט האחרון שלך, אני נתקל במיני אנשים שלצערי במקום להשקיע בזוגיות משאירים כרטיס פתוח באתרי היכרויות וממשיכים לחפש ז***. אבל אני לא שופט אף אחד, אדם כטוב בעיניו יעשה.

white star

New member
האחרון, על זוגיות

עם השאר פשוט הייתי חוזר על הדברים שלי, שאני לא חושב שאנחנו מלאכים אבל זה לא קשור לנטייה מינית ואנחנו לא שונים מהסטרייטים בהרבה בנושא הזה.

comicsman2010

New member
כן, אבל אני יכולים להתדיין על זה שעות.

אני רק אסיים ואגיד שאין מלאכים בשום צד ואי אפשר כמובן לעשות הכללות אבל לפחות בוא נסכים שאנחנו שונים במידה מסוימת - על כמה אני מוכן להתפשר. יום כיפי שיהיה. איזו שמש יפה בחוץ באמצע דצמבר אלו הדברים החשובים באמת
.

comicsman2010

New member
שלא תבין אני אוהב גם אפור, אבל מתאים את עצמי

למזג האוויר. בכל מקרה, רק לא קיץ ולחות - יאק

angelboy22

New member
מה נותן לך את הזכות לשפוט אותי???

מאיפה אתה יודע מה אני רואה בזוגיות ומה לא??? זה פשוט חוצפה מצידך להגיד שאני רואה בזוגיות מטרה אולטימטיבית שאחרי ההשגה שלה הכל יהיה וורוד ומגניב והבעיות יילכו מעצמן לא ידעתי שעשית תואר בפסיכולוגיה ואתה קורא אנשים ? אתה לא מכיר אותי וקובע עובדות ??? הבנת לא נכון היו לי קשרים וזה הכי לא בסדר שאתה קובע ככה דברים ... ופעם הבאה תחשוב לפני שאתה אומר דברים על בן אדם שאתה לא מכיר כי זה מקטין אותך מאוד חשבתי שאתה יותר חכם ממה שאתה מייצג

למעלה