מרגיש לבד....

white star

New member
אחרי שסיימת להתפוצץ

תרגע, תנשום, תשתה מים ותקרא שוב את התגובה שלי. תחשוב עמוק אם באמת טעיתי, או שפגעתי בול ולכן כל כך התפוצצת. או לחילופין, אתה יכול להתעלם. מה שבא לך

angelboy22

New member
אם הייתי מתפוצץ היית יודע

אתה בן אדם תת רמה זה מה שיש לי להגיד אני יודע מי אני ומה אני אני לא צריך להסביר תבדוק אתה עם עצמך אולי זה נכון לגביך לא לגביי הבן זוג שלך צריך לבדוק טוב טוב עם מי הוא נמצא כי אתה ממש לא לרמתו אתה תת רמה בענק

makel1

New member
מזתומרת סטנדרט לא מוצדק?

אתה לא יכול לבוא לבנאדם ולהגיד לו שזה שהוא שופט, בהתחלה לפחות, על פי המראה זה לא מוצדק. בסופו של דבר, אנחנו בני אדם. וככאלו אנו שופטים בראש ובראשונה על פי הכריכה. זהו הסטארטר הראשוני, ההצתה. מובן שבסופו של דבר, בנאדם נמדד גם ובעיקר על פי התוכן שלו, והמאפיינים הפנימיים שלו. בסוף, בלי סטארטר אתה לא יכול להניע את הרכב, אבל בלי מנוע חזק שעובד כהלכה- הסטארטר לבדו לא יספיק. מעבר לכך, תהיה בטוח שכך קורה גם בקהילת הסטרייטים. מי שיגיד לך אחרת הוא תמים או שקרן.

זה אני 25

New member
אני כל כך אוהב את הדרך שבא אתה עונה

אתה עונה בכנות ובכל זאת לא פוגע... כל הכבוד!

אהלן, אני קורא את מה שכתבת ורוצה להגיד לך שלא ניתן שלא להתחבר לדבריך. אין כמעט אדם שלא מרגיש כמוך בתקופה מסוימת בחיים. כבר במובן מסוים אתה לא לבד. אנשים נותנים לך מתכונים שונים לאהבה, אולי זה בגלל שאין באמת דרך אחת שמתאימה לכולם למצוא אהבה. ומעבר לזה יש פעמים שלאדם מסוים יתאים לחפש ויש פעם שיתאים לו שלא לחפש. סה"כ אנשים מנסים לתת לך כיוון אחר להשקפה, אין צורך לכעוס עליהם. נשמע שאטרף זו לא פלטפורמה שמתאימה לך. אני מזכיר לך שהמכונה המשומנת הזו מאוד מתעתעת. ייתכן שאותם אנשים שאתה רואה שם ושולל או להפך, דווקא ימצאו חן בעיניך/ אתה בעיניהם אילו היית פוגש אותם פנים אל פנים ורואה את המכלול. נראה שהאתר לא מקדם אותך כרגע. תעשה ממנו פאוזה. האתר עלול לקבע קצת את המחשבה.- תשנה קצת את צורת התפיסה שלך את הקהילה, את הדרך לאהבה ואולי גם של איך שאתה תופס את עצמך. יש דרכים נוספות להכיר. יש למשל קבוצות חברתיות שמתאימות לגילך במספר מקומות בארץ. אם זה יכול לעניין אותך, אני מציע לך לחפש פרטים או להתקשר אלינו ונבדוק. אתה אומר שהגיע הזמן לשינוי חיובי. אני מסכים. אני מציע שתיזום אתה את הצעד הראשון לשינוי הזה. תשאל את עצמך מה כרגע הדבר הראשון אשר בר שינוי שהיית משפר בעצמך. תתחיל בזה ותנסה לתפוס את עצמך באור חיובי יותר. זה אולי מתחיל בסיסמאות אבל זה שינוי שבכלל משפיע לטובה על עצמך. ברגע שתהיה יותר שלם עם עצמך, תבוא במקום יותר שלם לזוגיות וגם תשדר משהו יותר מזמין. אני מאמין בך לא רק שתעבור את התקופה הזו אלא גם שתמצא את מה שאתה מחפש. וכשתמצא זה יהיה שווה את כל ההמתנה. באמת.
מאמין בך, תעזור לי להאמין בך, מיכאל יש עם מי לדבר קשב ומידע לקהילה הגאה [email protected]

comicsman2010

New member
היי
מאוד מבין את התחושה שלך

ולא רוצה להרחיב כאן - שלחתי לך מסר. ערב נעים,

למעלה