מרגישה

tailka

New member
מרגישה

מוזר................................................................................................................................................. ממש מוזר ממש מוזר אני לא יודעת איך אני מרגישה רגועה או לחוצה עצובה או שמחה פשוט לא יודעת כאילו נדפק לי כל עניין הרגשות

נשמע שאת מבולבלת...

זה קשור ללימודים
זה קשור לתחום הרומנטי
זה קשור לתחום הכלכלי
תנסי להבין למה זה קשור...

tailka

New member
זה קשור

לפרוייד שמציף את כל התסביכים הנפשיים שלי ..... זה קשור לזה שהבוס הכאפרה שלי במכון נותן פעם משמרת פעם שתיים זה קשור לזה שאני כל הזמן על בסיס קבוע מחפשת ידיים ..של קטנים גדולים באמצע בעיקר ידיים נשיות עם מגע אימהי .... בכלל הלימודים האילו דורשים מלא מודעות ולפעמים נראה שהשכל שנייים שלושה צעדים אחרי הלב ... שבקושי עומד בקצב של השכל

הו מוכר כל כך...

כשלמדתי פסיכולוגיה התפתחותית, הבנתי הרבה דברים לגבי עצמי וזה לא היה קל בכלל. את מוזמנת לשתף בהרגשתך, אולי נוכל לעזור לך להתמודד עם הגילויים החדשים והפחדים.

tailka

New member
תגידי

אם ידע זה דבר כל כך כואב אז למה אני רודפת אחריו כל הזמן????? את מוכנה להסביר לי ?!

כי זה מסקרן, זה מעניין וזה מקדם אותנו-גם אם

לא תמיד שמים לב. שנה ראשונה בלימודים זה קשה מאוד מכל הבחינות. ממליצה אגב לדבר עם הפדגוגית על ההרגשה הזאת.

tailka

New member
אני

קצת חוששת מהאוור צומת לב של המדריכה , כאילו היא פיכולוגית מלחיצה כזאת האמת כמעט עשיתי את זה בשיעור שעבר .. וחטפתי רגליים קרות וואי כל כך נלחצתי בלילה - היה לי חלום על הפחד לצאת לעצמאות כאילו מצד אחד אני כאילו הכי עצמאית בעולם משלמת את השכ"ל לבד לא לוקחת כסף מאבא עושה פרצופים שחבל על הזמן שהוא נותן לי ומצד שני נורא צריכה את עזרתו וזה מלחיץ אותי טילים ..... אהה וחוץ מזה יש כנס של ספרות ילדים באונברסיטת בר אילן ביוםן חמישי הזה אם תרצי אשלח לך קישור

tailka

New member
החלטתי

להחליט להפעיל את מנגנוני ההגנה פרויד המציא תאוריה שלא קשורה לכלום הוא חובב מין גדול ואין לי צורך התחבר לתאוריה הזאת.... ואני כל כך עייפה שלא עשיתי שום דבר מהמשימות שתכננתי להערב למרות שישנתי צהריים שלוש שעות כאילו מצד אחד אני לא רוצה לחיות את הקשה לי אבל מצד שני באמת קשה לי..... ועד שיקבעו לי תור לשיחות חזירים יתחילו לעוף
ופרות יתחילו ליצר שוקו
והינשפים ילכו לישון סופסופ בלילה

נראה לי שאת באמת היית עייפה ../images/Emo6.gif

לפחות לא נרדמת אתמול בעשר בלילה כמוני
. לגבי מה שכתבת-לא חייבים לקחת כל מה שלומדים ולהשליך על עצמנו, אפשר באמת לבחור למה להתחבר ולהתמקד בהווה ובעתיד.

למעלה