מרגישה נורא לבד...

אמאדמה7

New member
מרגישה נורא לבד...

אני אמא לתינוק בן חצי שנה,ומאז שנולד אני איתו בבית.עברתי תקופות יפות,אבל גם תקופות קשות ומלאות בבדידות,עקב העובדה שאני המון בבית ולא ניידת ולא יכולה לנסוע לכל מיני מקומות ולהכיר בנות. נכון שאפשר גם לטייל בגנים וכאלה,ועשיתי את זה...אבל זה לא ממש קרה בצורה הזו.לא הכרתי שום אמא ככה. יותר הכרתי בפורומים...אבל עדיין יש תחושה של לבד.ואני ממש לא רוצה להרגיש ככה.ואני מנסה כל הזמן לשנות את המצב,ולחפש פתרונות.וזה לא קל בכלל. היום יש לי יום לא קל בכלל מבחינת מצב רוח,והכל נראה לי שחור.ובא לי לבכות,כי קשה לי ונמאס לי שזה ככה.ולא משתנה. לחזור לעבוד,לא בא כרגע בחשבון מכמה סיבות. ואני לא יודעת איך אוכל להעביר את התקופה הזו עד שבני יהיה בן שנה בערך...??? אשמח לעזרתכם

רק שימי לב

שהסיבה שאת מרגישה לבד היא שאת מפנטזת על להיות במקום אחר. בצורה הזאת את מתנתקת מהמציאות, שהיא הכאן והעכשיו, את, בבית, והכל בסדר. את שוכחת להעריך את הדברים הטובים כמו זה שיש לך קרת גג, וילד, ואוכל ככל הנראה.. ורק את יודעת מה עוד. אין לך בעיה אמיתית חוץ מזו שאת מתנתקת מהמציאות אל מחשבות ופנטזיות על "מה שאמור להיות", הכל בסדר.. רק עליך להבין זאת, ותוכלי לחיות בשלווה בדיוק במקום שלך, מה שגם יגרור מציאות שלווה והשלכות חיוביות.

אולי ללכת לחוג של אמהות ותינוקות?

ככה זה אנשים שעוברים חוויות דומות למה שאת עוברת, מכירים, מדברים ובתכל'ס החוג הוא יותר לאימהות, פחות לילדים. יש מפגשי אימהות לפי איזורים בפורומים כמו הורים לתינוקות והורים לפעוטות-שווה לבדוק.

star2o

New member
היי לאמא אדמה!

קודם כל מהיום את צריכה להוסיף לאוצר המילים שלך את המילה "סבלונות" ודבר נוסף אם יש לך אפשרות שימי את הבן שלך בפעוטון! זה פיתרון מעולה הוא נימצא שם עד שעה נניח ארבע! ולך יש את כל החופש שבעולם! דבר נוסף היית צריכה לדעת מראש כי להיות אמא זו לא מסיבה....ויש שינוי מסויים שקורה לאמהות חוץ מזה ששנה זה בכלל לא הרבה זמן, ולבסוף אומר לך כך, השכנה בטח לא תטפל לך בילד....ולא אף אחד אחר, אז קצת לקחת אחריות ופחות להיות אגואיסטית לפחות לתקופה קצרה! ואת כל זה כותבת לך משיהי שמעולם לא ילדה ואין לי ילדים, היות ואני לסבית.

יש ימים כאלה

א. יש ימים כאלה וזה עובר..קצת סבלנות והכל מסתדר ב. התינוק בן חצי שנה...מה עם לפני כן? לא הכרת אנשים לפני כן? אפשר להתקשר ולדבר ..להזמין ולטייל בחוץ אם זה לא כך אל תאשימי את החצי שנה עם התינוק. ג. יש אנשים שפחות יודעים להתחבר וליצור קשרים חדשים..גם אני נמנית איתם ד. די להיות פולניה..שימחי במה שיש ..ונראה שיש ה. בהצלחה

למעלה