מרגישה מנוצלת

בינתיים הבן שלה, בעלך, עושה כל

מה שהיא מבקשת ורוצה אחרת לא היית מתעצבנת ומרגישה שהיא מנצלת אותו (אגב, מה הקשר שלך לכל הסיפור?). לפי השורות , המאוד לא ברורות שלך, אני מבינה שהיא בכלל לא מבקשת ממך כלום. ואני ממש מקווה שבני לא יישא לאישה מישהי כמוך.

את לא מכירה אותי

קודם כל אני מצפה שאם יתקשרו לפלאפון האישי שלי ולקרוא לי שקרנית זה של הבן שלי וזה היא לא יודעת לקרוא את המספר וכן היא מתקשרת אלי שאני ירוץ איתו למקומות יסדר לו תעסוקה שאני יגיע לבקר אותו ומה אני יעשה עם הבנות שלי יש דברים שאין מה לעשות מרגיזים

אני לא מצליחה להבין מה את כותבת..

אני יכולה לענות בכללי כי מה שהבנתי זה שאת עם הבנות, אז אם לא יכולים - לא יכולים. אם בעלך בבית חולים (הבנתי נכון?) ואת רוצה ללכת והיא לא רוצה לשמור על הילדים אז מבקשים מאימא שלך או משלמים בייביסיטר.

לא הבנת נכון

הבן שלה שזה גיסי בבית חולים במחלקה סגורה ואני לא מנכנסת למקומות כאלו שהיחס לא הדדי ובלי שום קשר זה לא מקום בשבילי ואמא שלי כבר אני מתביישת לבקש רמזתי לה והיא אמרה שכל השבוע היא שמרה ושהיינו בסופש וחמתי כלום וכבר ממש לא נעים לי לבקש אני מתביישת

אז תגידי לאימא שלך שלא תשווה בין

כמה היא עוזרת לבין כמה חמותך עוזרת. וכל עזרה שלה תתקבל בברכה.

אמנם

השורות שלה מאוד לא ברורות אבל אי אפשר להגיד שבגלל שהיא לא מבקשת ממנה היא לא צריכה להתרגז ועוד להגיד שאת מקווה שהבן שלך לא יישא אותה. תכלס, גם אם האמא מבקשת רק מהבן והוא רץ כמו כלבלב לבצע, אז ברור שבתור אישה זה מעצבן. כי כשהבן או היא דרך הבן מבקשת דברים שהיא צריכה, כולל יחס מינימלי לנכדות, הם לא מקבלים. גם במשפחה יש יד לוחצת יד. ברור שיש צד שיתן אולי טיפה יותר. כעקרון בעיני, כל אחד עוזר בתחום שהוא יכל לעזור בו. אבל כשאחי יודע שעל 10 פעמים שהוא לקח לי את האוטו למוסך הוא יקבל ממני יום שלם של עזרה בתחום אחר ומכל הלב, הוא נהנה לעזור לי.

הדסהש1

New member
את בתור אמא צריכה להבין את חמותך שבנה

חולה נפש.בודאי הדאגות שלה רק עליו והיר חייבת לשפוך את ליבה בפני בנה שהוא בעלך.המחלה שלו היא קשה .ואת חייבת לךהתחשב בה.יש לי דודה שביתה חולה ואני זוכרת איזה קשיים היא עברה בזמן אשפוזי ביתה.שלא נדע על המחלות האלה.

אני מסכימה איתך

ם כל מה שרשמת אבל יש לציין שטלפון אחד סתם בלי בקשות סתם את יודעת מה שלום הבנות מה שלומכם הגעתם בשלום לאילת בכל זאת לא ביקשתי המון התשובה היתה הייתה לי שיעול מה שיעול זה מחלה באמת אני גם חושבת עזבי יש ילד חולה נכון צריך תשומת לב צריך חום אהבה אבל יש אחרים שגם צרכים קצת יחס לא יתכן רק לבקש היא מתקשרת הנה בשישי היא תתקשר לך תביא את סבתא בשבת תחזיר אותה ואם היא תשמע שהלכנו לגרוש שלה למה לא לקחתם את אחיך או נגיד הלכנו לטייל למה לא לקחתם אותו וכו היא יודעת לבקש שיעזרו לה והיא כמובן לא תעזור אחרי שהיא שמרה לי פעם קיבלה קריזה והתחילה לסכסך בין סבתא של בעלי ואמרה לה אל תשמרי עליה אני מלאה עליהם עד הראש

פרצלה

New member
אבל בעלך כן מתייחס לאמא שלו

והיא כן מקבלת את מה שהיא מבקשת

כנראה שהגיע הסוף

הוא אמר שגם הוא מרגיש ככה שאמא שלו לא דואגת לא מתקשרת ורק שהיא צריכה או רק בצרות ואפילו הזכיר שאח שלו הלך לטייל ולא חזר חורף גשם והלך לחפש אותו מה נראה לה שמשעמם לנו אין לי זמן לנשום אני בא ה מהעבודה מתה יש לבשל לנקות לסדר לארגן שהוא בא אני מעולפת אין לי כוח לדבר ואם הוא ילך ולא יבוא הביתבה אני ימות א

kikush4

New member
שאלה היא האם בעלך צרגיש מנוצל?

היא הוא מרגיש שאמו מנצלת אותו זה משהו אחד אבל אם את מרגישה ככה כשבקשות מופנות אליו זה משהו אחר. אם הוא בסדר עם זה, עזבי אותו אל תכניסי לו כעסים לראש

למעלה