מרגישה מאוכזבת...

Bettyka

New member
מרגישה מאוכזבת...

לעיתים לא רחוקות, אני שוקעת לי במחשבות על העולם ובמיוחד על היצורים החיים בו, אנשים. וכל הזמן נופלת עליי האכזבה... אתם חושבים שיבוא יום שכולנו נחייה בהרמוניה? תבוא הגאולה??

מה את עושה?

מה את עושה כדי לשנות ולהביא את ההרמוניה והגאולה חוץ מאשר להקרין אכזבה לעולם (ובכך לבטח אין הרמונה או גאולה)? כדי להגיע למשהו כל אדם צריך לעשות את הצעדים ברמה האישית ולהרחיב מעגלים, קל להסתכל רחוק ולא לעשות כלום - אין קל יותר מלהרים ידיים ולבכות, זה דפוס גולתי שכולנ נולדנו איתו אבל איננו חייבים להיכע לו. חג שמח וגמר חתימה טובה

Bettyka

New member
דר אסתיה חוטרגזע

איזה חלק בהודעה גרם לך להבין שאני מקרינה את האכזבה הזו לעולם...? אני שוקעת במחשבות האלו רק כשאני חושבת לבד, עם עצמי וכשאני "יוצאת לעולם", אז להפך, התקווה שכן תהיה הרמוניה שוב חוזרת אליי. לצערי פירשת את הדברים בצורה הלא נכונה. חג שמח

כל מחשבה היא פעולה של תאי מוח

תאי המוח מקרינים את המשוב שלהם כתוצאה של כל מחשבה - זאת ההילה שמצלמים במצלמות או במחשב והיא משתנה יחד עם המחשבות. כשאת חושבת על אכזבה את מקרינה תדרים אלו סביבך ולכן התוצאה היא העמקת המצב. זה לא דבר מודע אלא פועל יוצא, לכן נאמר להיות תמיד שמחים ולראות רק טוב. לא בגלל שהכל טוב ושמח אלא בגלל שמה שרואים וחושבים ואומרים יוצר במשוב שלו את מה שימשך לחיינו - ועדיף תמיד שיהיה לטובה. ערב טוב,

Bettyka

New member
ערב טוב

להיות תמיד שמחים ולראות רק טוב לדעתי, זה סוג של בריחה מהמציאות. אני לא חושבת שהתדרים שלי גבוהים כ"כ, שהם יכולים להשפיע על האנשים שצריכים את זה והסביבה שלי היא כל העולם לכן, התעייפתי.

MysteryAngel

New member
דעתי...

ברגע שאת עצובה, מאוכזבת, כועסת וזה לא משנה אם זה עם עצמך...האנרגיה הזו מוקרנת לסביבה שלך. את אפילו לא שמה לב לכך. גם במצב ההפוך זה כך...כשאת מאושרת..את מקרינה את זה לסביבה..וכך הסביבה מגיבה בהתאם לאנרגיה שבה את נמצאת. לכן...זה כמו אבן קטנה שנזרקה לשלולית ויוצרת אדוות קטנות בהתחלה...והן הולכות וגדלות. זה המצב המדוייק לתאר את המצב שהבאת לפנינו.

Bettyka

New member
../images/Emo98.gif

ולדעתי זה דיי צבוע ואנוכי לדאוג רק לסביבתינו...

העכביש2

New member
אין לך מה להרגיש ככה

העולם בנויי מהרבה גורמים. לא בכל התקופות כולם חיים בהרמוניה. ולכן את צריכה לשאוף מבחינה אישית להיות בן-אדם חיובי, לעבוד על עצמך ואחר כך לעזור גם לאחרים. חפשי גם אנשים שמתאימים לך ואל תהיי עם כאלה שמזיקים -- למדי מהקשיים שלך וכך תתפתחי ותראי את החיים בצורה אחרת (ו"טובה")

Bettyka

New member
אתה כ"כ צודק...

וזה בדיוק מה שעשיתי ואני עדיין עושה. אבל כשיוצא לי לראות שהטוב שיש בעולם הזה, פשוט לא מספיק, אז אפשר להבין את גודל האכזבה...

MysteryAngel

New member
יש לי שאלה נוספת אלייך

ואני מבקשת שלא תראי בזה תקיפה או משהו שדומה לזה. בפורומים כאלה אף אחד אינו שופט את השני...וכך גם אני. האם ניסית לשבת עם עצמך..והכוונה לא לשבת לבד ולהתאכזב מהעולם...אלא את..עם עצמך בלבד להכנס אל עומקי נשמתך ולגלות שבעצם האכזבה מקורה בך עצמך? שאת בעצם מאוכזבת מעצמך? (פרט לעובדה שאין טעם לתלות ציפיות - ואני מיד יסביר) כמו שאמרתי..אין מקום לשפוט ולהדביק תגיות לאנשים כי כל אחד חווה את החוויות שלו מהמקום שלו וזה המקום בו הוא צריך להמצא על מנת ללמוד את השיעורים שלו...אחד האמצעים ללמוד על עצמנו..היא הסביבה, שמשקפת לנו בעצם מה אנחנו חושבים על עצמנו, ומה שקורה באופן טבעי זה שאת מקרינה את מה שאת מרגישה לסובבים אותך, ובכך מזמינה אל חייך מקרים מסוג דומה הגורמים לך לכל התחושות האלה..וכך זה עובד....כמו מעגל קסמים..עד שלומדים בעצם...

Bettyka

New member
../images/Emo152.gif

תאמיני לי, עשיתי כבר הכל. עברתי על כל המחשבות ובשליליות, טיפלתי. בלהכיר את עצמי, אני ממש לא צריכה שיעורים ;) חבל שכל הסיפור הזה יצא לגמרי מהקשרו ורק אנשים בודדים באמת ניסו להבין ולחשוב על זה רגע. שיהיה לכולנו לילה טוב:)

שובטמה

New member
תשובה לבטיקה.....

תשקיעי מחשבות על עצמך ותקשיבי לעצמך. תחשבי טוב. ויהיה טוב. החיים זה איך שאת רוצה שיראו.

Bettyka

New member
אתה מדבר על החיים שלי...

ומה עם החיים של כל האחרים?

שובטמה

New member
תשובה לבטיקה,,,,,,

אני מדבר לכולם. העבודה של כולנו היא אותה העבודה. אנחנו יצורים דומים.

Tal_Ya_Tal

New member
בטינקה יקרה../images/Emo24.gifישנו משפט האומר

כגודל הציפיה, כך גודל האכזבה. וחברה שלי אומרת:ציפיות יש רק לכריות!
-ב-ל עכשיו ברצינות. את שואלת אם יום אחד תבוא הגאולה. ואני עונה לך כן
ושוב פעם כן את יודעת למה? כי זהו אופיה של הגאולה. הגאולה היא ההבטחה שנתנה על ידי אלוהים, שנמצא לבסוף את הדרך אליו. הבטחה זו, אינה יכולה שלא להתקיים. היא מבטיחה, שיהיה סוף לזמן. זוהי ההבטחה לכל שכל, הסבור שיש לו מחשבות נפרדות, שכל המחשבות שנולדו בזמן, יסתיימו גם הן. זוהי ההכרה שלנו את האמת שלנו. ההבנה, שכל הדברים חוזרים אל מקורם. הגאולה היא ההבטחה לחזור אל המקור. זוהי התפישה הפנימית של האיחוד, המאופיינת בהתרחבות הנוכחות של האדם. ההכרה בקשר שלנו עם אלוהים ובהבטחה שנתנה על ידו שבסופו של דבר, תימצא הדרך חזרה אל המקור. שם אין זמן ואין מרחב. אין חיים מפוצלים שלך ושל האחרים.החיים אחד הם ואותם אנו חולקים עם האלוהיםאין סוגים שונים של חיים,כי החיים דומים לאמת. אין בהם דרגות. זהו המצב האחד והיחיד שבו מתחלקים כל ברואי האלוהים. בדומה למחשבותיו, גם לחיים אין ניגוד. אין מוותכי מה שברא האלוהים, יש לו חלק בחייו. בעולם הזה נדמה שיש מצב שהוא ניגודם של החיים. אנו קוראים לו מוות. אך רעיון המוות לובש צורות רבות. זהו הרעיון האחד שעליו מולבשות כל התחושות שאינן מלאות אושר עילאי. זוהי האזעקה שאנו מגיבים אליה בכל צורה שאינה שמחה מושלמת. כל צער, אבדן,חרדה, סבל וכאב, אפילו אנחת עייפות קטנה, שמץ של אי נוחות , או הזעפת פנים קלה, הם הכרה במוות. או במילים אחרות, זוהי ההכחשה שאנו א-כ-ן חיים!!! כך אומר ה
קורס בניסים. שאלתך השניה מתיחסת להרמוניה. המאייה רואים את ההרמוניה כהגדרה לאחדות של הגוף, הנפש, הרוח והמחשבה כשהם מחוברים להוויה המקורית ולדפוס הנרחב יותר של השלמות. או במילים אחרות, הרמוניה היא השלמות של הסדר הגבוה יותר של המציאות (האמיתית). זו שאיננו מכירים כאן, עלי אדמות. אז מה שאני בעצם אומרת הוא, שאי אפשר לראות שני עולמות בו זמנית. או שאנו שקועים בעולם האשליה (מאיה) של סבל, יאוש ואבדן, או שאנו רואים את היותנו ב
, באלוהים
ואת הפחד
כזר כאן ולא שייך. L&L TALYA

Bettyka

New member
../images/Emo51.gif

וכשאני מדברת על חיים של כל אחד, אני מדברת על הנשמה, על המהות של כל אחד ואחד ואני רק מקווה שכבר יזכו להכרה ושימצאו את הדרך שעליהן דיברת...

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo92.gif../images/Emo45.gifבטיקה../images/Emo24.gifגם מבחינתי

גם אני התכוונתי להוויה המקורית. קריא=הנשמה. L&L TALYA

MysteryAngel

New member
קודם כל תתחילי בך

שלאחרים תהיה "דוגמא" ממך... זה כמו חיוך. זה מדבק. וכל אחד היה רוצה להיות מאושר ולהבין בעצם למה קורה לו מה שבעצם קורה לו. תתחילי מעצמך ותראי איזה פלאים קורים :)

למעלה