בטינקה יקרה../images/Emo24.gifישנו משפט האומר
כגודל הציפיה, כך גודל האכזבה. וחברה שלי אומרת:
ציפיות יש רק לכריות!
-ב-ל עכשיו ברצינות. את שואלת אם יום אחד תבוא הגאולה. ואני עונה לך
כן
ושוב פעם
כן את יודעת למה? כי זהו אופיה של הגאולה.
הגאולה היא ההבטחה שנתנה על ידי אלוהים, שנמצא לבסוף את הדרך אליו. הבטחה זו, אינה יכולה שלא להתקיים. היא מבטיחה, שיהיה סוף לזמן. זוהי ההבטחה לכל שכל, הסבור שיש לו מחשבות נפרדות, שכל המחשבות שנולדו בזמן, יסתיימו גם הן. זוהי ההכרה שלנו את האמת שלנו. ההבנה, שכל הדברים חוזרים אל מקורם.
הגאולה היא ההבטחה לחזור אל המקור. זוהי התפישה הפנימית של האיחוד, המאופיינת בהתרחבות הנוכחות של האדם. ההכרה בקשר שלנו עם אלוהים ובהבטחה שנתנה על ידו שבסופו של דבר, תימצא הדרך חזרה אל המקור. שם אין זמן ואין מרחב. אין חיים מפוצלים שלך ושל האחרים.
החיים אחד הם ואותם אנו חולקים עם האלוהיםאין סוגים שונים של חיים,כי החיים דומים לאמת. אין בהם דרגות. זהו המצב האחד והיחיד שבו מתחלקים כל ברואי האלוהים. בדומה למחשבותיו, גם לחיים אין ניגוד.
אין מוותכי מה שברא האלוהים, יש לו חלק בחייו. בעולם הזה נדמה שיש מצב שהוא ניגודם של החיים. אנו קוראים לו מוות. אך רעיון המוות לובש צורות רבות. זהו הרעיון האחד שעליו מולבשות כל התחושות שאינן מלאות אושר עילאי. זוהי האזעקה שאנו מגיבים אליה בכל צורה שאינה שמחה מושלמת. כל צער, אבדן,חרדה, סבל וכאב, אפילו אנחת עייפות קטנה, שמץ של אי נוחות , או הזעפת פנים קלה, הם הכרה במוות. או במילים אחרות, זוהי ההכחשה שאנו א-כ-ן חיים!!! כך אומר ה
קורס בניסים. שאלתך השניה מתיחסת להרמוניה. המאייה רואים את ההרמוניה כהגדרה לאחדות של הגוף, הנפש, הרוח והמחשבה כשהם מחוברים להוויה המקורית ולדפוס הנרחב יותר של השלמות. או במילים אחרות, הרמוניה היא השלמות של הסדר הגבוה יותר של המציאות (האמיתית). זו שאיננו מכירים כאן, עלי אדמות. אז מה שאני בעצם אומרת הוא, שאי אפשר לראות שני עולמות בו זמנית. או שאנו שקועים בעולם האשליה (מאיה) של סבל, יאוש ואבדן, או שאנו רואים את היותנו ב
, באלוהים
ואת הפחד
כזר כאן ולא שייך. L&L TALYA