|מרגישה לא קשורה|

xXSock FairyXx

New member
ממממ,

בלינד גרדיאן גם טובים
יש לי אפילו דיסק שלהם מאחותי,פשוט לא יוצא לי ממש לשמוע אותו..>_< ו-"Illnath" זה נראה לי בלאק מטאל [אמרו לי] לא יודעת וגם אל מזיז לי כ"כ.
ובקשר לסליפנוט-פעם אהבתי אותם עד שנימאס לי. כיום אני שומעת רק שיר אחת שלהם והרשימה הזאתי מועתקת ולא כ"כ מעודכנת ><

Musta Susi

New member
אז תעתיקי ותמחקי את המיותר

[קיים כפתור "Delete" ו"Backspace" לחילופין] גם אני שמעתי סליפ
מכתה ו' ונמאס לי מכתה ט'. בכלל, עד כתה ט' שמעתי יותר מדי נו ות'ראש מטאל. וMaiden

Hammerfall1

New member
אויש נו אנשים..

מתי תפסיקו לשחק אותה מטאליסטים? כל החרא הזה נגד סליפנוט ממש עולה על העצבים. היא לא מהלהקות האהובות עלי, אבל כמו שיש כאלה שאוהבים להקה אחת יותר ולהקה אחרת פחות בפורום הזה אז אני לא מבינה למה אותם זה לא חוקי לאהוב. זאת להקה גדולה מאוד, ובתור אחת שמטיילת הרבה בעולם, בעיקר באירופה, אני אגיד לכם ששם היא מאוד! פופולארית. גם בהרבה איזורים באמריקה. זה שבארץ מישהו החליט "שומע סליפנוט=פוזר" זה מפגר, אבל מה שהכי עצוב שכולם הולכים אחריו בעיניים עצומות. תנו לאנשים לשמוע מה שהם אוהבים. לסליפנוט יש שירים טובים ומבחינתי הם לא הסגנון שלי אבל הם להקה בסדר גמור. ומי שאוהב אותם סבבה לו כמו שמי שאוהב את מגהדת' סבבה לו. אני מניחה שעוד כמה כאן לא אוהבים מגהדת', אבל אף אחד לא יאשים מישהו בזה שהוא פוזר בגלל הוא שומע אותם! אני חושבת שהבהרתי את הנקודה....

Musta Susi

New member
אני לא אמרתי שסליפשיט הם "פוזרים"

[למרות שאשקר אם אגיד שהקטע עם המסכות לא דבילי בעיניי] אני פשוט אהבתי את המוזיקה, עכשו אני לא. כבר התחילו לשעמם אותי.

Musta Susi

New member
אמרו לך נכון../images/Emo45.gif

אם כי יש להוסיף את המילה Melodique. אני אוהב את הקאבר לlossing my religion.

Blade Of Fire

New member
כה טובות עם כה גרועות

לא נורא.. במהרה תפסיקי לשמוע את סליפנוט ואת קריידל...
ברוכה הבאה...

Hammerfall1

New member
בטח שהם כן

פילת' נמשך למקרופונים[למי שראה את הקליפ המושלם נימפטמין] ומקרופון זה זכר

למעלה