|מרגישה לא קשורה|

xXSock FairyXx

New member
|מרגישה לא קשורה|

ממ..חדשה. שמי אלינה,בת 14 וחצי מהוד השרון. מכורה לפאוור מטאל [השפעה מאחותי הגדולה
] שומעת ב"סצינת המטאל"- After Forever Arch Enemy Avantasia Children Of Bodom Cradle of Filth Epica Graveworm Illnath In Flames Kittie Lacuna Coil Luca Turilli Nightwish Rhapsody Slipknot Sonata Arctica Within Temptation ועוד הרבה^_^ חחח.רשימה טחונה.. וזהו..חחח
^_______^;; *מקווה להשתלב
*

TarwenR

New member
וולקאם ../images/Emo24.gif

את מי את מעדיפה- דה סיילנט פורס או אמא אדמה (נו, שונאת TH והמחשב שלי לא כותב אנגלית קטנה)

ברוכה הבאה! אני ג'ים, מקווה שתשלבי

פה בצורה ספירלית ונהדרת לגבי להקות, רפסודי רולז, נייטוויש רולז, סונטה אפיקה
אוונטסיה
, ארק טובים, צ'ילדרן טובים, אבל סליפנוט?!?!?! *מקיא* (לא אישי, רעות) בכל מקרה, תשמעי blind guardian, dream evil, at vance, stratovarius, symphony X, edguy, hammerfall, helloween וכמה שיותר יותר טוב

xXSock FairyXx

New member
חחחח.

הרשימה הזאתי לא כ"כ מעודכנת >_< סליפנוט זה לא רע לדעתי למרות שהם מלאים בפוזה >_< בלינד גרדיאן זה ממש טוב רק שלא יוצא לי ממש לשמוע, לאחותי יש דיסק של אדגאי אז אני ינסה ^_^ ואני ינסה כול מה שאמרת לי פה^__^ תודה ^^

idanem

New member
אלינהההההה

אז בסוף כן הצטרפת!! יאי^^ את תשתלבי, חסר לפורום הזה שלא!!

ברוכה הבאה

צ'ילדרן ואין פליימס איכות. הצעה שלי: תיפטרי מסליפנוט. שמעת על KAMELOT? DRAGONFORCE? FALCONER? ונצלש: Highlord להקה מעולה, שעדיין לא הצלחתי למצוא שיר גרוע שלה.

powermetal1

New member
עוד חובב פאלקונר ../images/Emo45.gif

דראגונפורס זה הפאוור הכי "הומואי" שיצא לי לשמוע אבל אני צריך לנסות לשמוע שוב.

xXSock FairyXx

New member
מממ...

רק קאמלוט שמעתי שזה גם טוב..אבל אצל חברה שלי שמעתי... סליפנוט זה ברצינות לא משהו אבל יש להם כמה שירים נחמדים [לדעתי]

smady by

New member
ברוכה הבאה!! ../images/Emo24.gif

השתלבות משולבת ביותר
אני סמדר, אבל את יכולה לקרוא לי כפיריבוי *לוקחת את ההעתקה לשלב מתקדם יותר*

למעלה