מרגישה כל כך חסרת אהבה

ladybug4NLP

Active member
ע"פ חוק מגורים או טיפול בהורים לא מקנה זכויות יתר בירושה

רק צוואה עשוייה להיטיב (או להרע) אתך וגם אז תמיד יכולים לערער עליה בכל שאולי היתה השפעה
לא תקינה שגרמה להורים להוריש יותר או הכל לילד מסויים.

אחייך יכולים לדרוש ממך או לשלם את חלקם או לפנות את הדירה, למכור אותה ואז להתחלק לפי צוואה או מה שרשום בחוק

אני מבין אותך

אבי זרק אותי מהבית לרחוב שהייתי בן 14.5 אפילו פחות כי לא רציתי ללמוד ולהמשיך להיות תלמיד מצטיין
כמו שהייתי. אני הסתובבתי ברחובות, הייתי בתחנה מרכזית, הייתי מעורב בקטטות, עשיתי הרבה שטויות.
רצו לאשפז אותי כב אז באחת המחלקות הכי סגורות לאלימות בארץ, וגם שכן רציתי לחזור אבי היה לא פותח
לי את הדלת, ואני בוכה והוא מתקשר למשטרה, או מאיים עלי שיביא לי אנשים שישברו לי את העצמות וזה רעין טוב
בסוף איזה אחד דתי גדול כזה מפחיד כזה "נכנס" בי ואני לא פראיר החזרתי לו, זה לא הגיע להרמת יידים, אבל
הוא אמר שמעתי אתה עושה צרות לאביך ובטון מאיים, עבריין כזה, ומאז היו הרבה דברים, הרבה ניסיונות התאבדות
הרבה אלימיות מאוד קשה מצידי, פשעים חמורים, אישפוזים ועוד ועוד, אני חושב שאם היו נותנים לי לחיות לא עם הורי.
ולא מאמנים למסכות שלהם, ולכך שהם באים משפחה טובה, נראים מעולה מבחוץ, ורקובים מבפנים, זה היה עוזר לי.
כי לא האמינו לי, והוא טרפד הכול גם אם הייתי רוצה להתלונן, זה קשה כי אמרו לי לספר אמרתי שלא כי זה לא יעזור.
קיצור אאני גם במילכוד. רוצים לזרוק אותי לאיזה מוסד לאוטיסטים, הוא לא רוצה לעזור לי ממש, אני תלוי בו לגמרי.
נחשב לאדם תלוי כמעת באופן מוחלט בהורים, אז הכל בשליטתם, יש עלי אופטרופס, ואם הם יעברו למדינה,אז
הם חדאגו לי ואבי יצא מהתמונה, ויעלם לי כמו שהוא רוצה....

למעלה