מרגישה כל כך זולה!

מרגישה כל כך זולה!

היה לי חבר והיינו בייחד בערך חודש עכשיו אני והוא לא שכבנו אבל עשינו דברים שאני מצטערת על זה מאוד ואני מרגישה בחורה זולה ואני כל פעם מנסה לשכוח את זה אבל לא יכולה זה קשה , עבר חודש מאז ויש איזה מישהו שנדלקתי אליו אבל כל פעם שאני חושבת אליו עולה לי הדברים שעשיתי עם החבר ההוא, אני מרגישה שאני לא ראויה להיות חברה שלו כאילו שאני זולה מדי בכלל אני מרגישה שאני לא יכולה להיות חברה של אף אחד כי אני מרגישה כל כך זולה ואני שונאת את עצמי על זה

אני כל כך שונאת את המוסכמות של החברה שלנו....

ואת כל השטויות שהכניסו לך לראש לגבי מין ומיניות. וגם מותר לך להיות בלי חבר תקופה. עד שתרגעי קצת ממה שהיה ולא יקרה לך כלום. זאת כמובן דעתי.

לנוסעת בזמן אחר

גם אני שונאת את המוסכמות של החברה שלנו וחושבת שלכל אדם יש זכות לעשות מה שהוא רוצה בלי שיגידו מה בסדר ומה לא אבל עדיין לפעמים זה מרגיש כאילו שזה באמת לא בסדר ותודה על הדעה שלך שמחתי לראות את דעתך

יקירה, המחשבות שתיארת לא קלות בכלל לעיכול

אני מאוד מבינה אותך כי בשבילי הנושא של סקס היה נושא מאוד רציני וחיכיתי עם זה הרבה זמן ואפילו עד גיל מאוחר יחסית ולמרות הלחצים-שמחה שחיכיתי. אני חושבת שאת צריכה להיות שלמה עם עצמך-סה"כ לא עשית משהו שלא רצית וזה לא סוף העולם לא אומר עלייך שום דבר רע אם התמזמזת/התנשקת/כל דבר אחר עם מישהו אחר. אני חושבת שאולי נכנסת מוקדם מידי לקשר חדש ואולי שווה לחכות קצת, להשלים עם מה שהיה ולהמשיך הלאה כשתהיי מוכנה.

לדעתי לא עשית שום דבר רע

ואם עדיין את סוחבת שאריות מקשר קודם, עדיף להמתין קצת, כדי לא לחרב את הקשר שיבוא אחריו. בהצלחה :)

I s t a r

New member
אולי זה בגלל שאת מקשרת

מיניות ל"זולות". אני חוששת שמקור התחושות הרעות שלך אינם במעשים שעשית עם חבר שלך שהיו וודאי מהנים מאוד, אלא מההתנייה שלך שמין = רע. כדאי לעבוד על זה ולהיפטר מזה..

אורן oren

New member
לא מיניות=זולות היה הקישור לדעתי...

אני חושב שדווקא בגלל ההקשר של תקופת זוגיות...זה שזה נעשה בתוך חודש מחשיב את זה כביכול כזול אבל אלו גדרות שהמוח האנושי המעוות מייצר כמו המחשבה שגבר ששוכב עם הרבה נשים תמיד ייחשב בסביבתו כ"גבר גבר" אבל בחורה שתשכב עם הרבה גברים תחשב "שרמוטה" ולדעתי הכל שטויות...כל אחד יעשה מה שבא לו אך יציב לעצמו 2 עקרונות ברזל 1. כל דבר שתעשה יהיה בהסכמה מלאה גם שלך וגם של הצד השני...ללא הפעלת לחץ 2. כל דבר ייעשה ללא פגיעה ומתוך שמירה מקסימלית על כבודו של האחר. וללוליטה...אל תצטערי על דברים שעשית עם החבר הקודם. ובמידה שהדברים נעשו בהסכמתך וללא הפעלת לחץ או איומים, עליך לחשוב על כך בצורה חיובית. תחשבי על כך שזכית לחוות רגעים קסומים בכל מקרה שולח לך מפה
חם והמון תמיכה

למעלה