מרגישה חרא :(

יעל861

New member
מרגישה חרא :(

כולם מעצבנים אותי, כולן סביבי עומדות ללדת או שבהריון, בטלוויזיה כל הזמן תמונות של לידות ואוף אוף אוףףףף.
ואותי מנסים לעודד ב"יהיה בסדר", "הכל עניין של זמן" וכו.
וסוגיה חדשה, אני שבועיים אחרי ההפלה ובקבוצת הוואטסאפ של משפחתו של בעלי, לא מפסיקים לשלוח תמונות של האחיין התינוק החמוד (באמת חמוד) וכמה הוא מושלם ומהמם.
ואני אומרת לכן את האמת, קשה לי. גם אני רציתי. וקשה לי לקבל כל היום לפלאפון את התמונות של הקטן הזה. אני רעה, יודעת. אבל בחיי שקשה לי.

iritz9

New member
תעשי רק מה שטוב לך

בובי, כל כך מבינה אותך...כל כך!!!!!
פשוט תעשי רק מה שטוב לך...גם אם זה לסגור את הוואצאפ או לנתק קשרים....עד שתתאוששי
זה מה שאני עשיתי....
משהו כמו שבועיים אחרי ההפלה הרביעית שלי נולד לחברה טובה שלי ילד שני...אפילו מזל טוב בטלפון לא אמרתי לה...ונחשי מה?! היא הבינה אותי וממש לא כועסת עלי....וגם אם היא הייתה כועסת, אני חייבת לדאוג קודם כל לנפש שלי!

חיבוק גדול

יש לי בדיוק את

אותן התגובות שלך, נורא מעצבן... פשוט לנסות להתעלם כמה שיותר ולהתעסק עם דברים אחרים שלא קשורים לנושא, זה מה שאני עושה בכל אופן, גם אני שבועיים אחרי הפלה ( לא ראשונה ולא שנייה) ואין לי ילדים ואני כבר משתוקקת בכל נפשי לילד , שיהיו בשורות טובות בקרוב אמן , חיבוקים וחיזוקים יקירתי הנפלאה

מתרגשת8

New member
היי יעל

גם אני הייתי באותו מקום לפני כמה חודשים לידות וואטאפ והריונית אחת לא מתחשבת באופן חריג...
תקשיבי הדבר היחידי בו אני יכולה לנחם אותך שככל שהזמן יעבור את תפתחי אדישות גם לזה כי אי אפשר לחיות כל הזמן בתחושה כזאת ולנסות לשדר עסקים כרגיל.
אני באופן אישי התנתקתי מכל הקבוצות האלה והמקומות בהם היה לי קשה .. ומי ששאל קיבל את האמת כן קשה לי , ויש לי בעיה תתמודד.
בכלל מי שממש חופר ושואל מקבל את האמת .. זה שאנשים משתתקים ונכנסים להלם מהפתיחות שיתמודדו מי שמספיק חצוף כדי לחטט ולשאול שיהיה מוכן לכל תשובה שתבוא... חח אני סתם מוציאה קצת מירמור על הדרך, תופסת טרמפ על ההודעה שלך שאני כל כך מזדהה איתה:)
תהיי חזקה, תאמיני, אני יודעת שזה קשה אני שונאת שאומרים לי את זה כל הזמן, אני מנסה להגיד לעצמי ולפעמים אני גם מצליחה לשכנע את עצמי לכמה זמן(עד הנק' שבר הבאה... מקווה שלא יהיו עוד הרבה).. בכל מקרה צריך לחשוב טוב וכניראה שיהיה טוב:) שולחת לך מלא חיבוקים ורוגע ובאמת תצאי מהקבוצה הזאת אם היא משבשת אותך(ואם לא בא לך לספר.. תגידי שזה מחסל לך את הסולללה:)

למעלה