חחח.. אני אנסה לבוא.. למרות שרוב הסיכויים הם אפסיים ^^;
D dsol New member 23/5/05 #13 ../images/Emo45.gif אהה ואי אז יש בעיה קטנה... שלא ממש קשורה לכולם רק לאשדודים... ענבר ויניב הצטרפו אז זה עוד... 2 אנשים ברכב ליטל יש מקום ? או שהם ימצאו דרך להגיע
../images/Emo45.gif אהה ואי אז יש בעיה קטנה... שלא ממש קשורה לכולם רק לאשדודים... ענבר ויניב הצטרפו אז זה עוד... 2 אנשים ברכב ליטל יש מקום ? או שהם ימצאו דרך להגיע
ל ליסאן New member 23/5/05 #17 יש מקום אבל רק לעוד שניים ../images/Emo41.gif ותצטרכו להצטופף עם הקרשים או שאני אצטרך ליסוע הרבה....
T The Bloody Teaspoon New member 23/5/05 #14 כל כך רוצה לבוא. ; ; אמא רעה ופרנואידית. >_> טוב נו, פעם הבאה. תהנו. ^^
ל ליסאן New member 23/5/05 #18 ../images/Emo45.gifכאילו שלמישהו יש ספק...../images/Emo41.gif 1. לא קוראים לך טאקזיס . אותה אני לא אוהבת!!!!!!!!!!! 2. מחר אני לא בבית אני היום ויום רביעי....
../images/Emo45.gifכאילו שלמישהו יש ספק...../images/Emo41.gif 1. לא קוראים לך טאקזיס . אותה אני לא אוהבת!!!!!!!!!!! 2. מחר אני לא בבית אני היום ויום רביעי....
M MoonFairy New member 24/5/05 #23 ../images/Emo45.gif אמממ...היי? ^^" אכפת למישו אם אם אני גם אצטרף? *רצה להסתתר מאחורי כרית*
P Psychich New member 24/5/05 #25 איזה כיף לכם... גם אני רוצה, אבל לא יכול. בכל מקרה, תהנו. אגב, לא הגבתי כמעט שבוע בגלל עבודות וכו' (לימודים sucks)
איזה כיף לכם... גם אני רוצה, אבל לא יכול. בכל מקרה, תהנו. אגב, לא הגבתי כמעט שבוע בגלל עבודות וכו' (לימודים sucks)
H hamush New member 24/5/05 #26 סורי..ננעל בחדר לצורך לימודים...אבל לסיים בנימה אופטימית אני כנראה כנראה בא לקוספלי לא בטוח שמחופש..אבל כנראה שאני בא רק אל תפילו את זה על המועדי ב' שלי בבקשה!
סורי..ננעל בחדר לצורך לימודים...אבל לסיים בנימה אופטימית אני כנראה כנראה בא לקוספלי לא בטוח שמחופש..אבל כנראה שאני בא רק אל תפילו את זה על המועדי ב' שלי בבקשה!