*מרביצה לכולם*

Kawaii Me

New member
*מרביצה לכולם* ../images/Emo29.gif

השרשור הקודם כבר מזמן למטה (וגם מנוצל"ש על ידי^^''') והרבה אנשים עדיין לא ענו לי, הם אמרו אולי והשאירו אותנו באוויר
אז אם לא תגיבו כאן אני לוקחת את האולי שלכם ככן
ואז תסקלו אם לא תגיעו. בקשר לאלה שמגיעים מהרכבת- ליטל אמרת שאת מוכנה לאסוף אותם כשבאת לפה פעם אחרונה, נה? נצטרך לעשות כמה נגלות-_-; אני רושמת כאן את כל מי שאמר שהוא מגיע\אולי, תאשרו את זה או תשללו את זה (סקילה
) מי שלא מגיב נסקל עד זוב דם
1. אני 2. עדי 3. ליאור 4. בתאל 5. נייתן 6. רגב (אם אני לא תולה אותך בפעם הבאה שנפגשים לא קוראים לי טאקיזיס מלכת האופל>0<) 7. סאסקה גירל 8. סאסונארו 9. ליטל 10. מור 11. חופית 12. חן 13. דוד 14. ענבר 15. ענת 16. מאיה 17. Hao 18. Icemaster 19. עמרי (עמרי אתה בא>0<) 20. Hamush 21. גל שהבטיח להביא איתו 5 אנשים (בגלל זה יש קפיצה ל27) 27. אופק (לא ENVY) 28. Broken Identity אני בטוחה שאנשים הולכים להסתנן, אבל רשמתי את מקסימום האנשים שגילו התעניינות. אבל אם נהיה 28 (מה שבטח לא נהיה) הכסף שנצטרך מכל אחד יהיה 12-15 שקל. אם נהיה פחות זה יעלה בכמה שקלים לא קריטיים. ובכן..כל אלה שאמרו אולי הגיע הזמן לתת תשובה סופית. וסליחה על ההטרדה כל אלה שהגיבו בשרשור הקודם
נ.ב ליטל מחר את בבית?

Kawaii Me

New member
באקא-_- ../images/Emo29.gif

את אמורה לשמש דוגמא לעשות
אני דורשת קריאה חוזרת של ההודעה TT אני..משתדלת..לא..לדבר פה על רומח =X אסור להפנות את השרשור מהנושא המקורי!!! תתחברי למסן

Broken Identity

New member
קאוואי שולטת...קראת רומח ? XD

איזה אושר רק בגלל זה אני בטוח בא אבל תני לי את הפרטים פליז !!!!!!!!!!!!!!

Kawaii Me

New member
רומח זה החיים שלי../images/Emo9.gif ../images/Emo29.gif

את הפרטים אני אתן לך במסר^^ קראתי ספויילר איום ונורא הרגע..:((( לספר האחרון...אוי..אני כלכך עצובה
ה
קראתי..שסילבנושי מת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מאיפה לי שיהיו שם ספוילרים רק חיפשתי תמונות של מלחמת הנשמות..פתאום אני קוראת "אהבתי את סילבנושי כשהוא מת"..O___O; אנשים לא מזהירים!! זהו כל הכיף שלי הלך. סילבן מת! *היסטריה* T___________________________T;

Kawaii Me

New member
*סוקלת בקונאי* ../images/Emo11.gif ../images/Emo29.gif

סלפיש פיש...סירחון;O; שונאת דגים.. עומר לימד אותי מזה נוב XD

sasuke girl

New member
-___-

כן אני ממש מדמיינת את זה "נארטו!!! נארוטו!!! נאאאארוווטטטו!! נארו-*בום!*(נרוב הסיכויים שזו הייתה נעל או פסנתר..-___-) תסתמי את הפה!

Sunnaiko

New member
XDDD

Meh. הייתי רוצה נעל בפרצוף, אם זה היה אומר שהייתי באה. ;_;

ashkeloni

New member
בקשר להסעות

ההורים שלי נודבו לעשות כמה נגלות
רק צריך לסדר שכולם יהיו פחות או יותר על אותה הרכבת לאשקלון

../images/Emo31.gif

סוריי.. לא יכולה לבוא בסוף.. ותאמינו לי, שאני מצטערת על זה הרבה יותר ממה שאתם מצטערים ~_~

למעלה