מקריות?

NimaZ

New member
עוד פעם אתם רוצים?

אוקיי: גיל לא קשור! אלא אם כן אתה בן שנה ואוהב את דודידו... אלב מן הסתם (מין זה לא סתם!!!) אתם לא תהיו פה אם אתם בני שנה! נכון?! הנה עוד דוגמה: אני עוד פחות משבועיים בת 13 ותמיד לא אהבתי את צחי!!! אתם רוצים שאני יעתיק לכם את המגילה שכתבתי ממקודם? ואם לא תרצו אותה יש עוד שניים שהן זהות...
ארררר.....

crusher

New member
לפי דעתי...

תראו, מההתחלה ההפקה הזו באה במטרה להרוויח כסף, הם ראו איזה הצלחה הייתה שנה שעברה בכוכב נולד עם הקטע של הSMSים וכולם פתאום רוכבים עכשיו על הגל הזה. העניין הוא שכוכב נולד באמת היה יפה (שנה שעברה) זו הייתה תוכנית שפנתה לסקטור נרחב מהאוכלוסיה בגלל שהקונספט של התוכנית היה דיי פשוט. מה גם שההפקה לא הכניסה את עצמה כשהתחילו להעיף מתמודדים. באקדמיה זה שונה, ההפקה תמיד קבעה בשביל הצופים מי עף ומי נשאר, את מי מראים בריאלטי ולמי נותנים "משימות שטח", היה כאן עניין נורא ברור שההפקה קידמה מתמודדים. אין ספק שהקטע של הSMSים נמאס, זו כנראה השיטה החדשה לחלוב מאנשים את הכסף שלהם. אם היו שמים צוות שופטים, לפחות בגמר (כמו שהיה בכוכב נולד) או שהיו אוספים את כל המתמודדים שעפו והיו נותנים להם לבחור מי באמת מצחיק (כמו בהשרדות). אני חושב שדברים היו נראים אחרת. אני מקווה שמי שאהבתי יצליח ואזכה לראות אותו בעתיד הקרוב...

למעלה