אסי אני איתך!!!
תגיד... מה הקטע שלך? עוד פחות משבועיים אני אהיה בת 13... ותמיד לא אהבתי את ההומור של צחי, רק כי אתה לא חושב שהוא צריך לנצח ואתה לא אוהב אותו זה לא אומר שהוא לא מצחיק! אני אומנם חושבת שהוא לא מצחיק, ולפי דעתי הוא באמת לא היה צריך לזכות אבל במת... נניח שאתה אוהב את... אמ... נגיד נחמן... ואני אוהבת את יוסי וטירן... זה לא אומר מבחינתך שיוסי וטירן דוחים, מכוערים, לא מצחיקים, מגעילים וכ'ווכ'ווכ'ו... אני מציעה לך להפסיק לחשוב שרק המתמודד שלכם הכי טוב כי צריך לפתוח ראש ולחפש עוד אנשים שמצחיקים באקדמיה... אי אפשר להינעל על מישו אחד ולהחליט שכל השאר לא מצחיקים בגרוש... באמצע של האקדמיה גם אני עשיתי ככה ונינעלתי על נוסבאום אבל אז הוא עשה משו למיכל, וזה פתח אותי. <אני לא מתכוונת לפתוח עוד שירשור נוסבאום אני רק אומרת את הסיבה שנפתחתי> אז התחלתי לאהוב יוסי וטירן עם חיבה לאנשים אחרים כמו מיכל ונחמן וגם אורבך וגם דופה... כולם בעיקרון! היו כאלה שאהבתי פחות את ההומור שלהם כמו צחי והיו כאלה שיותר: יוסי וטירן וגם נוסבהום (עד כמה שזה קשה להודות נוסבהום הוא לא קומיקאי רע בכלל) טוב... אני גם מסכימה עם צחי וחושבת שצריך לסיים את העניין שעורר שער ה בפורום: הניצחון של צחי אירני... ועכשיו אני גם אשנה את החתימה שלי... שיניתי! ביי דה וואי: ההודעה הזאת מכוונת למי שכתב את ההודעה המקורית, לא לאסי! זאת הייתה ההודעה הכי ארוכה ששלחתי בחיים שלי!