מקריות?

yuvalfra

New member
מקריות?

כל אלו שמרוצים מהזכיה של צחי - בני 12-14 מראה בדיוק למה שיטת ה-SMS שווה לתחת. מי ששולט בהצבעות הם ילדים קטנים ביסודי שההומור היחיד שהם מבינים זה הומור של עארסים. וזו הגאונות של השיטה המאוד רווחית הזאת, כל פלוץ עם פלאפון מצביע, כשחוש ההומור שלו נמצא בשלבי התפתחות, בערך כמו מיתרי הקול שבגרון. חבל, הגיע ליוסי וטירן לזכות, אבל אני בטוח שעוד נשמע מהם ומאבי נוסבאום.

עניין הגילאים לא ממש נכון..

אני בת 15 (קרוב ל14
) ואני לא מרוצה מהזכייה של צחי.. חוץ מזה אני מסכימה איתך.

yuvalfra

New member
לא אמרתי שכל מי ש12-14 מרוצה...

אמרתי שכל מי שמרוצה מהזכיה של צחי הם בני 12-14, טבעי שיש גם מעריצים של יוסי וטירן, יאיר אורבך וכו' בטווח הגילאים הזה...וגם ברור שיש כאלה שלמרות הגיל הנמוך יודעים להעריך הומור אמיתי ולא רק צוחקים מצחי כי יש לו שפיץ על הראש.

אם ככה,

אני גאה ומאושרת להיות "פלוץ עם פלאפון"
בעעעעעעעע תפרגנו קצת אוףףףף!

yuvalfra

New member
מצטער

בעעעעעע פפפפפפפפ צחיייייי שולטטטטט וואווו אני מתתתתת יווווו שגעוןןןןןןןן צחיייייי יש לו שפיץ על הראש חחחחחחחחחחחחחח תני לי לנחש - כשהייתה בחירת תוכנית העשור בחרת בכוכב נולד. מפתיע. שוב בזיון מבית היוצר ערוץ 2.

../images/Emo45.gif

ולא רק ילדים קטנים.. גם משפחה. אל תשכח את זה. ליוסי וטירן הגיע לזכות. גם לנוסבאום הגיע לזכות. גם לאורבך הגיע לזכות. ואני בטוחה שנשמע משלושתם!

AmiTutiT14

New member
משהו פה מסריח... אה! זה אתה!

אין לי מושג מה הקטע שלך, אבל מה זה לא בא לי לרדת לרמה הירודה שלך. אני לא יודעת אם אתה מכיר כל כך טוב אנשים בני 12-14, נראה לי שאתה פשוט זוכר איך אתה היית בגילאים האלה... איך תיארת את זה
"הם ילדים קטנים ביסודי... בלה בלה..... כל פלוץ עם פלאפון מצביע... בלה בלה... כשחור ההומור שלו נמצא בשלבי התפתחות כמו מיתרי הקול שבגרון..." לפי התאור המעמיק הזה של עצמך בגיל הזה, כי כאמור אתה לא מכיר אף אחד בגיל הזה ואם כן אז בטוח שהוא ריקני כמוך, אני כבר מתארת לעצמי איך אתה נראה... בעע *מגעיל* בהצלחה בחיים.

אסִי

New member
אתם סתם עושים הכללות.

"ילדים בני 12-14 לא מבינים כלום בהומור" (ולזה התכוונתם), אני לא מבין בהומור? אני לא ידוע מה מצחיק אותי? בשבילך כנראה שלא. חבל שאתם מכללים גילאים או קבוצת אנשים שמעורבים בהם הרבה דיעות שונות. וזה אולי הדבר הכי מגעיל שיכול להיות- תפסידו בכבוד פעם אחת. אז לא קרה כלום. הפייבוריט שלכם לא גבר על ה"ערס" מפ"ת. בערב שכזה אני אולי יכול להבין את חלקם של האנשים שזהו דבר שמאוד מעצבן וזה יעבור. אני באמת שלא רוצה לחסום. אני יושב כאן שעה שלמה וקורא הודעות אשר פוגעות במשפחתו של אדם זה או אחר. אין לי פה שום דבר כנגד אף אחד ואיני רומז לכלום. זה פשוט גועל נפש, וכן אני שונא דברים כאלה. שלא תחשבו שאני מעלים עין, אני קורא את כל ההודעות בפורום. אבל בגלל ערב חגיגי זה, אני פשוט לא רוצה לפתוח ריבים ולחסום משתמשים. בזה תם כל העניין עם בחירתו של צחי אירני. נקודה.

yuvalfra

New member
...

כפי שאמרתי - "ברור שיש כאלה שלמרות הגיל הנמוך יודעים להעריך הומור אמיתי" יש ויש. אבל תסכים איתי שרוב די מוחלט של אותם בני 12-14 הם אותם ילדים שבגללם כוכב נולד נבחרה להיות תוכנית העשור שלא בצדק. אתה אולי לא חלק מאותו קהל ובאמת מפליא אותי שאתה כותב בצורה כל כך בוגרת ואתה סה"כ בן 13, אבל הקהל הזה קיים והוא גורם לבחירות שגויות בתוכניות הריאלטי שמתבססות על הצבעות SMS. התוכנית היחידה שבה הבחירה של אותו קהל חפפה לבחירה ההגיונית והנכונה היא כוכב נולד, שם באמת הגיע לנינט טייב לזכות, אבל בשאר שולטים אלה שלא באמת מגיע להם - כל הצחי'ים ורודריגו'ים למיניהם.

AmiTutiT14

New member
תגיד, אתה מודע לעובדה שאסי המנהל

בן 13
כי סתם רציתי לומר לך, אם אתה לא יודע או משו...

אסִי

New member
כן, אני מנהל ואני בן 13.

הגיל הוא דבר שכ"כ חשוב מבחינתה של ההנהלה. מה שחשוב הוא שיש כישרון כתיבה ויכולות לניהול ועוד 2 ממליצים בטופס. ו-yuvalfra, אני מצטער... קריאה מרפרת על דבריך ועוד בהשפעת השעה מאוחרת- הביאה לטעויות מצידי בטקסט ובכלל בכוונה. סליחה.

Shablula 88

New member
זה טבעי אסי, אין מה לעשות...

רק אנשים, תשתדלו לכתוב בשפה הולמת, וככה זה יהיה פחות בוטה....... האמת שאני לא תלית שכולה תכלת.. אבל מבטיחה להפסיק עם דברי הנאצה שלי כלפי צחי!

למעלה