מקרה שקרה

בולרו2

New member
לא יורד לסוף דעתך

מדובר להזכירך בכנפיים, למה שיזיז לי "מכלול כזה גדול של הוצ' מעבר לחומרי הגלם"? האם את מתכוונת לרוטב הצ'ילי הזרחני מהבקבוק, תשלום משכורתו של הילד שזורק את הכנפיים לתוך השמן או אולי שכר השומר? מעייף לעצור ולזכור את כל אלה כל פעם שנפגשים במנה לא ראויה המתומחרת בצורה לא ראויה עוד יותר.

ק"ג כנפיים עולה בסופר 9 שקלים

הרווח על המנה הוא מוטרף... אני משער שלא הייתי נוקט בגישה של הלקוח ובהחלט הייתי כמסעדן נוקט בגישה של "לא תמיד הלקוח צודק אבל תמיד הוא הלקוח.." כפי שאכן עשה בואינג. טוב היה אם הסוגייה העקרונית של חסימת גולשים בפורומים לפי מצב רוחו של מנהל (ואין הכוונה למנהל/ת ספיציפי בפורום זה דוקא ) היה עומד פעם במבחן בית משפט. רבים הנחסמים בתפוז. חלק מן החסימות חיוני וקריטי כאשר גולש/ת משמיץ ומסכן את תפוז בתביעת דיבה ומנגד חלק מן החסימות נראות בשל עווית בבטנו של מנהל זה או אחר. על כן, כפי שאמרתי, מעניין אם הסוגייה העקרונית של חסימת גולשים בפורומים לפי מצב רוחו של מנהל היה עומד פעם במבחן בית משפט שקובע באם מדובר בחברה פרטית שבה ניתן לעשות כל פעולה או שמא יש כאן גם מרכיב ציבורי דמוקרטי. בכל מקרה שבוע טוב לכולנו ובמיוחד בשורות טובות למשפחת שליט.

בולרו2

New member
והרוב עצמות ועור

ללא ספק אחת ממנות הגניבה הגדולות ביותר שמסתובבות במסעדות ארצנו.

תמיר 8

New member
אחת הפעמים הבודדות שסיגור ריגש אותי

אכן התגובה "עוד התחסדות לייט בנאלית"נפלאה.

תמיר 8

New member
התגובה שלי ניתנה

עוד לפני שראיתי את שרשור הכסאח...וזה עוד יותר מעצים את יופיה

S i g u r R o s

New member
פששששש..........שמע...../images/Emo8.gif

אפוקליפסה עכשיו?
אם הגבת כמו שהגבת אין ספק שמשהו קרה.. אתה בטוח שזו לא מתיחה?

בנקט

New member
מחזק אותך

ואת דעותיך בפורם פתוח זה, ושימותו הקנאים!

למעלה