מקרה שקרה

S i g u r R o s

New member
ראוי לדייק ../images/Emo13.gif

פורמט ציבורי יכול לעשות שימוש באלמנטים מסחריים לקידום מטרותיו הציבוריות [ע"ע באנרים]. הדבר אינו גורע מציבוריותו. בכל מקרה, אני סיימתי לדון בזה. קשה לי להאמין שזה מעניין פה מישהו
חוץ מאשר את שנינו, מירב. אם תנסי לרגע להביט בדברים , כפי שהם, בטוחני שתראי מבעד למסך הערפל הסמיך של העצבים הרוגשים והמיותרים שלך בעליל כלפיי, כי דברי טעם יצאו מפרי עטי..
..אלא שלעתים, לבני האדם קשה להודות שהם שוגים
בברכת שבת שלום ומ-ב-ו-ר-ך

../images/Emo41.gifבעיניי- הכתיבה שלך מתנשאת ביותר

וזו לא הפעם הראשונה שאני מבחינה בכך. אינני שליחה של מירב, איננו מכירות כלל. יתירה מזאת, אני מבקרת פה לעיתים לא מזומנות. ובכל זאת זוכרת את כתיבתך כמשתלחת מן העבר. (נראה כי נעדרת לזמן מה...) באמת לא מעניין מה אתה חושב על ציבוריותו של הפורום. אם אתה מצפה לדמוקרטיה מלאה בתפוז- הצע למנהלת כלל הפורומים (נטע בשבילך), שגולשי הפורומים ינהלו אותם ברוטאציה. ושאת כאב הראש מן העבודה הבלתי מתגמלת הזו יעברו משתמשי הפורומים. גם אלה שהינם נהנתנים-הדוניסטים-נרקסיסטיים-אגוצנטריים-אקסטראוואגאנטיים וכותבי מונחים לועזיים למכביר למען ינעם לאוזני ה"מאזינים".
<במאמר מוסגר חייבת לציין שמעט פאתטי בעיניי להתנסח במונחים פילוסופיים גבוהים ובשפה זרה עשירה, כאשר שימושי העברית זועקים ליד מגיהה/מתקנת. אבל זה לא קשור במישרין לענייננו>. די להציץ ב"מאמריך" ובוויכוחיך הקודמים מעל גבי פורום זה כדי להיווכח שאתה אינטריגטור לא קטן. לפיכך סבורה אני שטיעוניך מול מנהל כזה או אחר יהיו פחותי ערך. וזאת למרות שאתה נוקט גישה מולטידיסציפלינארית אקסטראורדינרית כדי ללהטט בכתביך
ולהבהרה - רק למי שלא חש את רוח דבריי- אוסיף ואומר שאין זה ממנהגי להשתמש באוסף מילים פלצניות שלא לצורך. נסיתי להעמיד מראה אל מול הכותב המרהיב עוז להכפיש מה שאינו ראוי להכפשה.

S i g u r R o s

New member
../images/Emo6.gif

אחחחחח...זה היה טופ !!
!!!!!!!! GIVE IT TO ME BABY, YEH.. שמח שאת עוקבת אחר מהלכיי. חן חן ותודה. ממש הפכתי לאייקון..איזה יופי. תודה
אגב, הערת הגהה קלה - "יתרה מזאת" כותבים בלי י' אחרי הת'

לכשאתפנה

אשלח לך עותק של "כללי הכתיב חסר הניקוד" בהוצאת האקדמיה ללשון העברית. בתיאבון
(=בון אפטיט)
(חיפשתי אייקון של קאוויאר או פטריות כמהין. צריך להתלונן בתפוז שאין)

Sanchez

Member
תגיד... לא שמת לב שאתה לא רצוי כאן ? אף אחד לא מגיב לגיבובי השטויות שלך. השפה שאתה משתמש בה, רק מרחיקה אותך. אגב, ציינת בערך 3 פעמים, ש"זו הפעם האחרונה" שאתה מגיב לשרשור. אתה לא חושב שיש פה בעיה מסויימת ? תנסה לרדת לגובה העם. אחרת נראה לי שאתה פשוט מזוכיסט, שנהנה מחבטות.

מאקי

New member
זה היה חמור... ובוטה

וממש לא מקובל. לא נראה לכם אל תקראו ואל תגיבו לו לה או משהו.. ובבקשה אל תעליבו או תסנטו איש ברעהו. למירב יש את היכולת לענות ולהבהיר את הדברים.. וכך נרוויח עוד גולש ודיעה לפורום... שבת שלום ורגועה ,מאקי

היי היי היי.....

חבר אתה קצת יוצא מפרופרציה. סיפרתי אנקדוטה שמשלבת את עולם המסעדנות מזוית שלא ככ מוכרת פה בפורום. ולעניין מדובר על מנת כנפיים (10 יח') במחיר 34 שח. המנה מפנקת וטובה כמנה ראשונה ואף בתפריט שהוגש ללקוח היא נמצאת בקטגוריה של נישנושים. כבר יצא לכולנו לשלם הרבה יותר על הרבה פחות. אגב, אני לא מרגיש ממש בנוח עם סגנון הדיבור שלך. בתאבון, בואינג :)

S i g u r R o s

New member
היי היי היי...

תרשה לי לחלוק על פליאתך. מעבר לזה, יקשה עליי לכתוב, שכן מירב משליטה יד קשה במחיקה
תוך שהיא רומסת זכות התבטאות ראויה בבמה ציבורית. אם תרצה, אשמח להעביר לך את רשמיי ודעתי בתיבת המסרים. באשר לסגנון הדיבור..
,..עוד לא ראית כלום
take it easy man.

שח_מט

New member
בקטנה

הבמה היא ציבורית, פתוחה למי שנרשם. היות החברה [תפוז] ציבורית אינה קשורה לכך. היות החברה ציבורית מחייבת אותה במתן דיווח פיננסי תקופתי לבורסה בה הונפקה. לדוגמא טבע היא חברה ציבורית - אין בה שום דבר ציבורי, הכל פרטי שלהם וכו'... בנימה אישית אני מחבב את הלהט שלך ולא מבין למה אתה מופתע ממחיקות והשלטת ה"סדר" של כבוד המנהלת. ככה זה היה תמיד וכך זה יהיה עד ישכון [תשכון] שלטת אחרת. GET USE TO IT! שבת שלום, שח

S i g u r R o s

New member
שח ידידי,

נכון הוא שעצם היות החב' ציבורית מחייבת אותה במתן דיווח פיננסי לבורסה וכו' וכו'..זה ברור. עם זאת, כוונתי לא הייתה לדון בהגדרותיה התאגידיות-טכניות המבדילות של חב' ציבורית ככזו. ייתכן ולא דקדקתי בכוונתי ולכן אדגיש [בצורה לא מעמיקה ואולי אף פשטנית, מפאת הפורמט ולצערי]- בשונה מחב' פרטית שחייבת אך ורק לבעלי מניותיה, חב' ציבורית מתנהלת בספירה אחרת, רחבה יותר. בספירה הזו גם ל"ציבור" יש אינטרסים משלו שהם ברי הגנה.חברה ציבורית כידוע, היא חברה המגייסת הון מהציבור על מנת להתפתח ולהתקדם. ככזו, החוקים הציבוריים, על שלל נגזרותיהם ורוחם היתרה, חייבים לחול עליה. מעבר לזאת, וכמובן וכמובן, שפורמט החב' הוא ליצור במה ציבורית הפתוחה לכל דכפין הבא בשעריה.זו מטרתה, מכאן, למעשה, היא שואבת את חיותה. בין אם הייתה פרטית וכמובן על אחת כמה וכמה מעצם היותה ציבורית, אין היא יכולה, מן הסתם, לרמוס את זכויותיו הבסיסיות של האדם בכל מקרה [וכמובן שאין זה רצונה]. מטרתה לשמור על מסגרת פתוחה ופלורליסטית של דיון. במסגרת שכזו, כמו בכל מסגרת אחרת, ייתכנו חילוקי דעות לגיטימיים. עצם ההתמקדות בניואנסים הוורבאליים המינוריים כל כך [שכידוע הם טבעיים, אישיים ונטולי רצון להרע ולהשחית] וההיצמדות אליהם במן מסע צלב, היא בבחינת העדפת התבן על פני המוץ, לטעמי האישי.

זה הזכיר מעולם הספרים

לפני שונות דור שלקחתי חופש לשנתיים מעולם המחשבים וניהלתי חנות ספרים היו לקוחות ששאלו ברצינות תהומית למה ספר בן 600 עמוד עולה 60 שח ועבור ספר של 150 דף אנו מבקשים 80 שח. לך תסביר להם.

בולרו2

New member
אם ציינתם

בשחור על גבי תפריט, בקטגוריית המנות הראשונות על "עשר כנפיים עסיסיות ושעירות ברוטב צ'ילי דבש מדהים", יצאתם בסדר וצורת הטיפול צריכה הייתה להיות כמו שמירב תיארה. וכנפיים ד"א הם לדעתי בדיחה באופן כללי להגשה במסעדה, גם בעשרים ש"ח הייתם עושים רווח מוגזם מכמעט כלום.

מיטלי6666

New member
אני לא מבינה את הלקוח

לדעתי התמחור די סביר אולי טיפונת יקר אבל לא מצדיק את התגובה של הלקוח, הבעיה היא שיש אנשים קמצנים שרוצים להזמין במחיר של מנה ראשונה ולקבל כמות של מנה עיקרית. בדיוק כמו ששלושה אנשים מזמינים מנה עיקרית אחת לשלושתם ומתלוננים שהיא קטנה מידי. ועוד משהו לבולרו, מה הקטע של אנשים שמחשבים את הרווח של המסעדה על כל מנה הרי יש מכלול כזה גדול של הוצ' מעבר לחומרי הגלם.

מיכלי56

New member
כנפיים מפנקות?

הז'ראגון שסיגלו לעצמם המסעדנים..כאילו ששימוש במילים יכול להעצים או לשבח את חווית האכילה. נדמה לי שאייל שני התחיל עם הבדיחה. אז תעזבו אותי מכנפיים מפנקות (כנפיים זה לא החלק הזה הבזוי של העוף? ואגב,כדי לאכול כנפיים נקיות אבל ממש יש צורך בתועפות שעות עבודה סיזיפית..), מפלפלים שמנמנים ומסורבה מהמם. תנו לאכול בשקט ותשאירו לנו את הסופרלטיבים. בבקשה

למעלה