מקרה שקרה

מקרה שקרה../images/Emo67.gif

אני חייב לספר לכם משהו שקרה לי והשאיר אותי פשוט עם לסת שמוטה מהפתעה ותדהמה. ובכן.... ניגש אלי מלצר ואומר שיש בעיה עם מנה של אחד מהלקוחות. אני ניגש לשולחן חמוש בחיוך מליון דולר מאחל שלום ליושבי השולחן, דורש בשלומם ופונה ללקוח ושואל איך אפשר לעזור? הבחור מטיח בפני את הצלחת שלו ואומר שהמנה קטנה והוא לא מוכן לשלם עליה את הסכום המדובר עכשיו תראו מדובר במנה ראשונה שאמורה להיות נישנוש, מתומחרת לדעתי במחיר סביר ביותר ביחס למוצר ולגודל מנה וסהכ שום דבר לא פגום במנה הספציפית הזאת. בחיים לא שמעתי על מקרה כזה.... השיחה עם הבחור היתה ככ הזויה שהתחלתי לקבל רושם שמישהו עושה לי מצלמה נסתרת והתחלתי לחפש את הריח של הסיגר של יגאל אבל לא - הוא התכוון לזה ברצינות. מה אתם אומרים....?

תלתלית

New member
וזה משאיר אותך עם לסת שמוטה?

כשאתחיל לספר סיפורים מחנות הספרים על "אוהבי ספר" - תצטרך לחפש את הלסת שלך עוד שעות ארוכות. במצב כזה לדעתי, אולי היה כדאי שהיית מוציא לו עוד מנת לחם או משהו, ומשביע את הרעב המטאפורי. מה אתה עשית? (חוץ מלחפש את המצלמה הנסתרת?, ולא ברור למה לחפש מצלמה נסתרת, בחיים יש מצבים שהם יותר ממתיחה).

Merav B R

New member
אני הייתי מסבירה בהגיון, ואם הבחור

לא היה משתכנע הייתי מורידה לו אחוז מהתשלום כאות לרצון טוב.

זה באמת מה שעשיתי.

המנה היא אישית אך מתומחרת בהתאם, אם במשקל המנה היינו מגישים קוויאר זה היה עולה פי כמה עשרות. אני חייב להגיד שלא נתקלתי או שמעתי על מקרה שלקוח מצהיר שהוא לא מוכן לשלם על המנה בגלל הגודל והכמות שלה. זהו לבנתיים, הלסת חזרה למקומה הרגיל לבסוף. אגב סיפרתי את זה באנקדוטה של מאחורי הקלעים של ענף המסעדנות, נישה שלא באלה לידי ביטוי פה בפורום, אנא הכניסו את הסיפור לקונטקס הזה. בתאבון, בואינג :)

S i g u r R o s

New member
עוד התחסדות לייט בנאלית

שמע, לפני שאתה מטיח האשמות באותו סועד שבזכותו, אגב, אתה מקבל את משכורתך, בוא ספר לנו, במטותא, על איזו מנה מדובר, כמה היא עולה ומה באמת גודלה [אם אתה באמת רוצה להשקיע, צרף תמונה בפרספקטיבה נוחה]. כל הטרנד הנובל-קוויזיני-לייט הזה של צלחות גדולות וצחורות עם דוגמית לנגיסה, לא ממש מעורר חלק מהאנשים שבאים לסעוד את לבם וחפצים בשביעה נוחה. לא מבין את ההתלהבות שלך, צר לי.. בתור מי שאוכל לא מעט במסעדות, אין דבר שמעצבן אותי יותר מקמצנות של מסעדה שעטופה באיצטלה פאתטית של טרנד קולינארי ומותירה אותך רחוק מסיפוק תאוות רעבונך. ולמען הגילוי הנאות-אני לא גרגרן עב כרס עם תאבון לא ריאלי. רחוק מזה. טוב מאד שיש מי שקם וצועק - המלך עירום ופותח לכם את העיניים העצומות..

Merav B R

New member
אני לא מבינה למה ההשתלחות הזאת

ובמיוחד כשלא קיימים לפניך כל הפרטים. הבחור העלה סוגיה סמי-היפוטתית, למה ישר להתנפל? אם יש משהו שמעצבן אותי זה כשמחברים תיזה שלמה על חצאי אמיתות.

Merav B R

New member
ואני אגב, שמחה מאד בהעלאת סוגיות

מעולם המסעדנות, ומקווה שמעלי הסוגיות לא יבהלו מהמתנפלים שלא יודעים להגיב בטאקט הכרחי.

S i g u r R o s

New member
סוגיה סמי היפותטית ? ../images/Emo6.gif

סמי בורקס אולי..
מירב, אין שום דרך לדעת כי מדובר על סוגיה סמי היפותטית.. עשי טובה.. הבן אדם שיתף אותנו במקרה שקרה לו, כמדומני, הלא כך? מה בין זה לבין השתלחות? את לא אוהבת ת'סגנון כתיבה שלי?
... תתרגלי, אין לך כל כך ברירה

Merav B R

New member
תקרא עוד פעם את התגובה שלך ותבין

שהשתלחת. ולגבי ההתרגלות - תתפלא, יש לי עוד כמה ברירות.

S i g u r R o s

New member
בואי נבהיר כמה דברים ../images/Emo98.gif

הסוגיה אינה היפותטית. הכותב כתב "מקרה שקרה". מקרה שקרה הוא מקרה שקרה ולא היפותטי. יש מבין?
שנית, עשי טובה ותפסיקי לאיים. כפי שהצעתי לך כבר בעבר,אני מוכן להרים טלפון לאליאב ולקבוע לשלושתנו פגישה.קחי בחשבון שאת יכולה לצאת רע. אין לך דבר וחצי דבר נגדי ואת יודעת את זה מצוין. הגיע הזמן שתבחיני בצורה נבונה בין חוסר סימפטיה שיכול להתגלע בין שני פרטים לבין התנהגות לא ראויה לפי התקנון שדורשת אזהרה וצעדים יותר מחמירים. ייתכן ואינך מסמפטת אותי. זה בסדר גמור. גם את לא ממש מעוררת אותי
עם זאת, תלמדי לקבל דעתנות שאינה מתיישבת בהכרח עם קווי האופי וסגנון ההתבטאות שלך. דעתי הובעה בצורה ישירה ולגיטימית. תפסיקי כבר להיות כזו קטנונית. אם תרצי, את מוזמנת להרים פון על מנת שנבהיר כמה דברים.

Merav B R

New member
אתה לא מכיר אותי,

ואני לא מכירה אותך. זאת מבחינתי תמצית מערכת היחסים ביננו. ואתה לא "מאיים" עלי בפגישות עם גיא אליאב, אני בכלל לא בטוחה שמעניין אותו לקים פגישות גישור בין מנהלים וגולשים. כשאתה מתחיל להשתלח ולדבר "לא יפה" מבחינתי עברת על תקנון הגלישה התקינה בפורום הזה.

S i g u r R o s

New member
מירב, דברי סיכום מהותיים -

בואי נשים לזה קץ אחת ולתמיד. אנא ממך, קראי את דבריי בעיון. נראה לי שהם מסכמים את העניין באופן ראוי. עושה רושם שלא ממש התייחסת למה שכתבתי לך לעיל..חבל. נראה שעצם הקריאה של דבריי, הגם ראויים ולגיטימיים לחלוטין, היא בבחינת סדין אדום לעינייך. חבל שאינך יודעת להבחין בין ציניות, סרקזם במידה ואותנטיות וורבאלית לגיטימיים!!, לבין עבירה על תקנון הגלישה של תפוז. אני לא עברתי ואינני עובר בשום צורה ודרך על התקנון של תפוז ואני מוכן ללכת איתך הכי רחוק שרק אפשר בעניין הזה כולל התדיינות בערכאות הרלבנטיות [אין כאן איום, מתוקה, יש כאן עקרוניות ואני, מה לעשות, לוחם ברמ"ח איבריי ושס"ה גידיי]. כל דבריי מתועדים במנוע החיפוש כולל הקונטקסט [הרלבנטי מאד אגב] בו נאמרו. אינני "מאיים" בפגישה עם אליאב. אני מציע. יחי ההבדל הקטן. את האינטרפרטציה הלוחמנית אל תייחסי לי. בינתיים, את היא זו שמקפידה לרמוס באופן קונסיסטנטי את זכותי היסודית והאלמנטרית להתבטאות ציבורית חופשית, תוך שאת גודעת במחי יד פוגעת דברים ראויים בעלי עניין ולגיטימציה עניינית בטירנות ניהולית לא ראויה. הכוח שאת מבטאת ברמיסת זכותי אינה מקנה לך נק' כבוד ו/או זכות. נסי להיות פתוחה יותר, נבונה בדרך הניהול ופחות קטנונית תוך שאת רואה את התמונה הכוללת ממעוף הציפור ומבינה את נסיבות הדברים ואופיים דרך תגובותיהם של אנשים אחרים בפורום ורוחן. אינני מחפש לריב עמך בשום צורה ודרך. עם זאת, אינני חייב להסכים עם כל צעדייך. צר לי. תלמדי לקבל את זה. את לא שליט עליון ועריץ. את מנהלת של פורום ציבורי, דעתני ופתוח פלורליסטי. הגיע הזמן שנפסיק את ההתכתשות הזו. היא לא מוסיפה לך הוד והדר. לי, היא נראית סתמית. את יכולה להתעלם מדבריי להבא ולא להגיב, או להגיב בקרירות. זה בסדר גמור מבחינתי. אין ביננו כימיה. אני לא מחבב את דרך ניהולך ולטעמי הבאת את הפורום למונוכרומטיות אנמית. את בהחלט לא חייבת להסכים עמי ובהחלט לא לחבב אותי
יש לי הזכות לתפוס דברים בצורה אחרת ולבטא אותם בדרכי הייחודית והלגיטימית. לא כל מי שנפגע קלות, צריך לזעזע לך את אמות הספים. גם במציאות האמיתית אגב, ולא הוירטואלית, הדברים מתנהלים כך. בתקווה ששמנו לזה קץ.

ראובל

New member
סליחה על הקטנוניות, אבל מה זה

מונוכרומטיות? הקטנוניות וגם הבורות, כמובן...

ראובל

New member
כנראה שאתה באמת לא מניאק

אפשר תרגום בגוף הסרט, אדון עורכדין?

Merav B R

New member
../images/Emo6.gif

הצחקת. פורום כזה בפלטפורמה של חברה מסחרית הוא "ציבורי, דעתני ופתוח פלורליסטי"? ממתי? כי אתה החלטת? זה מצחיק אותי בערך כמו דיונים בפורומים בנושאי הורות שטוענים שבמשפחה יש דמוקרטיה. עזוב, אנחנו ממש "לא משדרים באותו גל". אם אתה מעדיף התכתשויות על גבי הפורום כמו שרואים בפורומים אחרים, זה עניינך, אתה לא תיראה את זה פה. לילה טוב וחלומות פז

S i g u r R o s

New member
../images/Emo6.gif...לכי תעשי שיעורי בית

וואלה יש לי עסק עם כמה חורים בהשכלה.. סי-בו-פלה
"תפוז אנשים, הוקמה ב-1996 והונפקה בבורסת תל אביב במרץ 2006. החברה הינה ציבורית" . ועוד - "אתר תפוז נועד אך ורק לשימוש אישי ולא לשימוש מסחרי ו/או סיטונאי, אלא אם צוין אחרת במפורש". שוב פעם? נראה לי שהבנת. יש עוד..באמת שאין לי כוח להתכתש איתך. אני את הדיון הזה איתך סיימתי [לפחות כאן]. הפורומים הם בעלי אופי ציבורי מובהק! למרות שאת חושבת שאת מנהלת עסק פרטי, משום מה
ואם כבר היגבתי , אז אנא ממך.. יש ממש מעלייך כותב הנקרא "פריזמן". רואה אותו מגיב בשרשור? נייס. עכשיו, במטותא, קראי נא את דבריו הגסים [הייתי אומר שאני רואה שם תיאור ממש לא מחמיא
]. את מוצאת להם מקום ? אם כן, אשמח לדעת. בכל מקרה, צילום הדף כבר נעשה להמשך טיפול. תודה רבה

prizman

New member
נעלבת חמוד?

בהמשך טיפול? כמה מרגש. בטוח שכל בנות הפורום עוצרות את נשימתן לשמע מעלליו של הגור בנושא. לאחר המסה על ההדוניזם ממי שבמקרה הטוב נוהג על מאזדה ואוכל כנראה במוזס בכלל כולנו נרטיב.

Merav B R

New member
האתר פועל בהחלט במסגרת מסחרית,

וכנראה שאתה ממש לא שם לב לבאנרים פה מסביב.

למעלה