מקרה שקרה, כך היה...

מקרה שקרה, כך היה...

תוך כדי שוטתי באינטרנט, הנה נחתו עיני על הלינק הבא: http://www.mystic-age.com/urania/index.html ישר בלטה לי המיל URANIA, המוכרת לי מהאי מייל של טליה. כשראיתי שהאתר (לפי תיאורו באינדקס) עוסק באסטרולוגיה קרמתית - ולא נשאר מקום לספק! אבל רגע! הדף לא זמין
חבל.. שבי

אלדר

New member
שבי איזה "מזל" רע יש לך

אבל זה אולי בקרוב יחזור להיות או יהיה זמין..... כמו תמיד זה יקרה......... אז תקווה לטוב ולא לרע....... ובהצלחה לך... ולא ענית לי ממש לגבי העתיד שהאלה שלך ששאלת אותי....אתמול שלך אלדר

אלדר

New member
לך תבין את שבי........רק תנסה

ותמות... זה כלו להכיר את האוויר.... או יותר גרוע מזה........ שלך אלדר

Tal_Ya_Tal

New member
אתה צודק, שבי ../images/Emo42.gif פעם, היה אתר

שנקרא ´אסטרולוגיה קארמתית´ והוא ישב כמדור בתוך אתר נרחב יותר שנקרא "מיסטיק-אייג´" ואיגד תחתיו מספר מדורי אסטרולוגיה ונומרולוגיה שונים.
כמוני, היו שם אתרים ליאיר, לפנינה כץ, לצילה שי-אל ועוד. יואב ברצ´יק, בונה התוכנות קסיופיאה ופולריס,הפעיל את האתר הזה ואף מימן אותו ממשאביו הוא זמן ניכר. אולם בשל המצב הכלכלי שפקד את חברות האינטרנט, כל הענף נזקק למימון שלא היה בנמצא. ויואב החליט בלב כבד לשנות את מגמת האתר ולהפכה לאתר שבו אפשר להזמין יעוץ אסטרולוגי, לקבל מידע על התוכנות האסטרולוגיות, לרכוש תוכנות אסטרולוגיות, או להשתעשע עם שאלות לקלפי תארו ON LINE ואיי צ´ינג ON LINE למען האמת, אפשר לומר שנשמתי מעט לרווחה כאשר האתר נסגר, היות שקבוצת הדיון התמלאה בשאלות של יעוץ אסטרולוגי ו...אתם מכירים אותי, קשה לקבל ממני תשובה לא מקיפה. אז כמובן, שככל שעניתי, עוד ועוד אנשים נכנסו ושאלו שאלות. ואני התחלתי לכרוע תחת העומס. כי כל פעם הייתי עונה על מספר שאלות והייתי מגלה, חמישים שאלות חדשות במאגר. לא נותר לי פנאי לשום דבר אחר, פרט לתשובות בקבוצת הדיון. צריך לציין, שהאתר מימן את עצמו, איש לא קיבל כסף. שמחנו שיואב היה מוכן לתת לנו פינה קטנה באינטרנט, כדף פרסום בפני עצמו. אגב, יואב גם בנה את כל הגרפיקה של האתר ואנחנו דאגנו רק לחומר. בסיכומו של דבר, באותו חורף, הצטרדתי לכחודש ימים. ורק אז הבינותי, שהעומס האנרגטי שהפעילו האנשים שציפו לתשובות ממני הכריע אותי ולקחתי לי חופשה לים המלח. ישבתי ועשיתי ´חושבים´ וכשחזרתי, הודיע לי יואב שהוא מתכוון לשנות את האתר בתחילת חודש מרץ. הצטערתי עבורו ועבור הגולשים, אך נשמתי לרווחה.
L&L TALYA

רווח לך, הפסד לנו ../images/Emo8.gif

דווקא עניין אותי לראות מה בדיוק היה שם, ומה כל אחד "מהגדולים" שהזכרת רשם. אבל נראה שלא יצא לי לעשות זאת בתקופת החיים הזו.. נו טוב..
שפע ו-
, שבי נ.ב. תודה על ההתייחסות לירח בטלה. כתבת את זה בצורה כל כך "פסיכולוגית" ונראה שגם אני צריך לעשות ´חושבים´. רק שאלה אחת קטנה - מה ההבדל בין ירח בצמידות לאופק בבית 1, לבין ירח בצמידות לאופק בבית 12?!

Tal_Ya_Tal

New member
אל תהיה כל כך פסימי ../images/Emo42.gif שבי

מי יודע, כל החיים עוד לפניך. אולי דווקא עדיין כן תזכה לכך בחיים הללו?!?! אני אינני רואה זאת כגישה ´פסיכולוגית´ אלא כזיהוי הדפוסים הפנימיים, של האנימה. היות שהירח מעיד על תבניות נפשיות מהבחינה הפסיכולוגית, ברור מאיליו, שזה מה שיתבטא וישתקף. כשהירח בצמידות לאופק, תהיה הקרנה של רצון טוב כלפי הזולת וגינונים נעימים (פרט לירח שחור או בהיבטים דיס הרמוניים) אך מצבי הרוח המשתנים בתדירות גבוהה ובהתאם להלך הרוח הסביבתי, ישארו בעינם. בעקרון ההבדל בין הבית הראשון לבית השניים עשר, הוא שבבית הראשון הרגשות יבלטו יותר על פני השטח והאמוציות תחגוגנה. בעוד שבבית שנים עשר, תהיה זיכה רבה יותר לעבר, עם השפעות תת הכרתיות חזקות, המתבטאות במצבי רוח תת הכרתיים ותחושות לא ברורות. תהיה נטייה חזקה להסתיר את הרגשות, כאילו יש להתבייש בהם. תהיה רגישות רבה ועומק רגשי רב. נדיבות ורצון לעזור לזולת.כמו גם נכונות רבה יותר לקבלה ונתינה. אתה מבין שבי,הבית הראשון, שמיצג את הפרסונה, הוא בית חשוך (בניגוד למקובל-היות שהוא ממש ממש לפני הזריחה. ותמיד אומרים שהאפילה הגדולה ביותר, היא רגע לפני ה
הזריחה). ובאמת, הבית הראשון הוא הבית של תחושת הנפרדות. של האגו. (אגו = חשיכה). ואילו הבית השנים עשר, הוא בית ש´אחרי הזריחה´. על כן מה שמצוי בו מואר. מוגדל הרבה יותר!!! ובשל העובדה שהבית השנים עשר מבין את האחדות המוחלטת, אין הפלנטות שמצויות בו מתבטאות בדרך אישית, מתוך ההבנה של הצורך להתמזג עם כל הקיים, כמו טיפה בים,שקופה ולא מתבלטת. זוהי טעות שרוב האסטרולוגים עושים, כשהם רואים את הבית הראשון כמואר. לכן, אנשים עם כוכבים בבית שנים עשר הם בעלי פוטנציאל רוחני גדול יותר. L&L TALYA

פסימי? מה פתאום?! ../images/Emo8.gif

צדק ברום שמיים ביחד עם ירח ואופק בטלה (ושמש תאומים)... אני ממש לא פסימי! (נו, טוב, לפעמים..
). נראה אם הבנתי את מה שהסברת לי... בית 1 הוא מוחצן, נכון? אם כך, ירח בבית זה מראה על אמוציות מוחצנות. על שליטה ברגשות. על אולי גם על אחד שלא מתבייש "לדבר על הרגשות שלו"? ובבית 12, המופנם, הדבר הפוך? ירח כזה יראה על רגשות מודחקים? על אדם שמרגיש בלבול ברגשותיו. נראה לי שהבנתי... אבל זה לא מסתדר לי שדווקא בבית 12 "המופנם" הוא הוא הבית המואר
, בעוד שבית 1 המוחצן - חשוך! אם השמש מסמלת את ההכרה, הרי שבית 12, בו זורחת השמש, אמור לסמל גם הוא את ההכרה, לא תת ההכרה כמו שהוא אכן מסמל...
שלך, שבי :cool:

אלדר

New member
שבי!!!!!!!

לא ענית לי עדיין!! זה לא שווה!! שאלת אותי לגבי משאלה מה הייתי רוצה בעתיד או משהו כזה.. עניתי לך ושאלתי למה שאלת את זה לא ענית לי עדיין!! אז שים לב לזה פעם הבאה זה חשוב לך לשאול אז חשוב שתתן תשובה.... שלך אלדר

למרות שזו לא ממש תשובה....

אני בכל זאת אענה לך בה - ככה!!! סתתתתאאאאאאםםםםם
, פשוט חשבתי לעצמי מה אני הייתי שואל.. ולא מצאתי תשובה.... אז שאלתי לראות מה אתה היית שואל... וקצת בלבלת אותי עם התשובה שלך..
שלך, שבי

אלדר

New member
אוקי

בלבלתי אותך אבל מה לעשות ככה אני חשבתי על זה ועניתי את התשובה שאליה חשבתי....... פשוט.... ולא שאלתי אותך שאלה... אתה שאלת אותי עניתי לך בלי לשאול שאלות חוץ מלמה שאלה את זה אותי שלך אלדר

Tal_Ya_Tal

New member
מי אמר שה../images/Emo42.gif מסמלת את ההכרה?

מבחינתי, השמש מסמלת את אנרגיית כח החיים האוניברסלית. את ´גוף החיים´. את העצמי. את הישות הפנימית. את ה.Inner self-את הנשמה (בניגוד לירח, שמייצג את הנפש). אולם השמש מסמלת גם את תחושת הנפרדות (את האגו כמובן) ואת הדחף לביטוי עצמי. על כן, מרבית האנשים לא מבטאים את תכונות השמש שלהם במלואן, אלא רקשואפים לכךבמשך כל חייהם. א ב ל , כאן אנו מדברים על השמש בטבע. לא במפת הלידה. השמש היא מעין זרקור ענק, שמאיר כל מקום שבו היא עוברת. (האם אתה מודע לכך שבי, שהמפה היא בעצם תמונת ראי של ´המציאות´ שאנו חווים? כוונתי לתמונה הפוכה.) אז איך יכולה שמש בבית ראשון להיות נעלה?!?! תשאל, כי שם החושך שולט. ושם מתבטאות תכונות הנפרדות ביתר שאת. L&L TALYA

מה ההבדל בין נשמה לנפש../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

(סליחה על הבורות
) ולמה הכוונה שמפת הלידה היא תמונת ´ראי´ של המציאות אותה אנו חווים? אשמח אם תרחיבי את הדיבור על זה... בלבלת אותי קצת... אם את מסתייגת לענות לי כי בכל זאת זה פורום רוחני ולא אסטרולוגיה, אשמח להפנות את השאלה למייל... ואם את מסתייגת לענות בכלל... אז אני אבין
שלך, שבי

נרקיסית

New member
טליה נהדרת ../images/Emo42.gif

הכנסת בהירות עצומה בבלגן מופשט שהיה לי, ועם הבהירות הגיעו הבנות נהדרות ומעניינות על המפה והבתים.

למעלה