אתה צודק, שבי ../images/Emo42.gif פעם, היה אתר
שנקרא ´אסטרולוגיה קארמתית´ והוא ישב כמדור בתוך אתר נרחב יותר שנקרא "מיסטיק-אייג´" ואיגד תחתיו מספר מדורי אסטרולוגיה ונומרולוגיה שונים.
כמוני, היו שם אתרים ליאיר, לפנינה כץ, לצילה שי-אל ועוד. יואב ברצ´יק, בונה התוכנות קסיופיאה ופולריס,הפעיל את האתר הזה ואף מימן אותו ממשאביו הוא זמן ניכר. אולם בשל המצב הכלכלי שפקד את חברות האינטרנט, כל הענף נזקק למימון שלא היה בנמצא. ויואב החליט בלב כבד לשנות את מגמת האתר ולהפכה לאתר שבו אפשר להזמין יעוץ אסטרולוגי, לקבל מידע על התוכנות האסטרולוגיות, לרכוש תוכנות אסטרולוגיות, או להשתעשע עם שאלות לקלפי תארו ON LINE ואיי צ´ינג ON LINE למען האמת, אפשר לומר שנשמתי מעט לרווחה כאשר האתר נסגר, היות שקבוצת הדיון התמלאה בשאלות של יעוץ אסטרולוגי ו...אתם מכירים אותי, קשה לקבל ממני תשובה לא מקיפה. אז כמובן, שככל שעניתי, עוד ועוד אנשים נכנסו ושאלו שאלות. ואני התחלתי לכרוע תחת העומס. כי כל פעם הייתי עונה על מספר שאלות והייתי מגלה, חמישים שאלות חדשות במאגר. לא נותר לי פנאי לשום דבר אחר, פרט לתשובות בקבוצת הדיון. צריך לציין, שהאתר מימן את עצמו, איש לא קיבל כסף. שמחנו שיואב היה מוכן לתת לנו פינה קטנה באינטרנט, כדף פרסום בפני עצמו. אגב, יואב גם בנה את כל הגרפיקה של האתר ואנחנו דאגנו רק לחומר. בסיכומו של דבר, באותו חורף, הצטרדתי לכ
חודש ימים. ורק אז הבינותי, שהעומס האנרגטי שהפעילו האנשים שציפו לתשובות ממני הכריע אותי ולקחתי לי חופשה לים המלח. ישבתי ועשיתי ´חושבים´ וכשחזרתי, הודיע לי יואב שהוא מתכוון לשנות את האתר בתחילת חודש מרץ. הצטערתי עבורו ועבור הגולשים, אך נשמתי לרווחה.
L&L TALYA