מקרה שקרה אמש:

יוני

אם אתה חושב שטיפלת באירוע מצויין, אני מזמן הייתי משעה אותך ואפילו פותח לך תיק במח"ש. לא ככה מטפלים באירוע של הפרעת מנוחה !

יוני43211

New member
רועי אני לא מפחד ממח"ש

בס"ד ועל מה תפתח לי מח"ש על זה שיש לך אלה ברזל ושולף אותה על שוטר ?? על איזה מח"ש אתה מדבר ?? אתה רוצה שאני אהיה בחיבוק ידיים ואתן לאדיוט הזה לפתוח לי את הראש?? בוא תסביר לי איך אתה הייתה מתפקד באירוע הזה ?? חכם שכמוכך ?? נ.ב שכחתי לומר שהבחורים האילו שמים פס על המשטרה וכל סוף שבוע אותו ציפור עד שעשיתי כץ לדברים האילו יוני צוות הרי השוף

חחחח יוני יא נינג'ה ../images/Emo13.gif

נשרף לך המסך לא ?! "אני הבוס של האירוע" ..... גם נינג'ה וגם בדרן......

תראי דבר פשוט...

ב"ה וכאן אדבר מהנסיון שלי, ויש הרבה כזה. כשאני מגיע לשטח, אני לא מגיע כמתנדב, אני מגיע כבן אדם. ולמה אני מתכוון? יושבים חבורה של נערים עושים רעש? הטיפול שלי יהיה כזה: "חבר'ה, תקשיבו, השכנים פה הזעיקו אותנו כי יש רעש, יש חופש, אני מבין שאתם רוצים להנות, אבל הם שם למעלה רוצים לישון יש להם עבודה בבוקר. בואו תמשיכו להרעיש תמשיכו לבלות כמה שבא לכם (וכאן בשביל להתחבר אליהם, עוצרים שניה ועושים ככה: "חברה, למישהו יש במקרה סיגריה? - הם ישלפו לך עשרים קופסאות!) אך בואו תעשו את זה ליד המרכז המסחרי, או במקום מרוחק מבתים שלא יבואו שוב להתלונן. כי הצוות הבא שיגיע, לא יהיו חברמנים וחבל סתם. סומך עליכם שכעת תזוזו מפה, ותלכו למקום אחר". בדרך כלל, וזה ב-95% מהמקרים עוזר ומאוד. במקרים שהם מתחילים להתחכם, תפעיל סמכות. תפוס אחד מהראשים שלהם שהוא "החוצפן שבחבורה" ואותו קח הצידה, תגיד לו כך: "תקשיב, אתה מחפש צרות? חבל לי עליך, אני לוקח אותך איתי לתחנה, אתה חוטף תיק, קוראים להורים שלך, אתה רק תסתבך, אני בא לקראתך, תמשיך להנות, רק במקום אחר, אני את העבודה שלי אעשה, אתה את הבילוי שלך תמשיך. חבל להתחכם כי כעת אני מדבר בטון רגוע, שאחטוף עליך סעיף זה יעלה לך ביוקר". כשזה אחד על אחד, אתה עם מדים, עם סמכות מדבר בטון רך אך תקיף, אתה מגיע למה שאתה רוצה! זה בדוק. טיפלתי במקרים קשים, במלא מקרים, תקיפות עם רוך ועדינות כובשת לבבות... "מענה רך ישיב חימה" זה לא רק סיסמה ולא רק פסוק, זה פסוק וסיסמה שאם מבצעים זה עובד! בהצלחה!

מתנדב

New member
מסכים אתך שברכות זה עובד בהרבה

יותר מאשר קשיחות ברוב המקרים, אני זוכר שאני הגעתי לאירוע שהשכנים הזמינו אותנו על שחיתות שלן בני נוער שהורסים את הגנים הציבוריים, הגענו למקום ראינו את החורבה שהם עשו במתקנים, איך שאנחנו מגיעים הם ישר מתחילים לצעוק עלינו מי שלח אותכם? תלכו מפה משטרה ארסית וכו' וכו' אנחנו באנו לדבר איתם יפה והם יוצאים עלינו בפוזות, מה שממש לא התאים לי, כמובן הזמנתי את ראש המשמרת שהוא יטפל בזה, וכמובן נפתח תיקים לאותם נערים... ובכלל ישנם פעמים שאסור לשתוק לאותם נערים אפילו כשהם מדברים אתך יפה, כגון: השחתת רכוש במזיד...

למעלה