מקרה עצוב שקרה לי...

דימונאי

New member
מקרה עצוב שקרה לי...

זה קרה מזמן לפני איזה חודש אבל עכשיו גילתי את הטעות... איזה מישהו אמר לי שהוא בקטע של גברים והוא דו-מיני האמנתי לו לצערי הרב וסימנו במיטה(אני לא זונה זה לא היה הרעיון) בכל מקרה עבר בערך כמה שבועות וידידה שלי אומרת לי(הוא הידיד הכי טוב שלה) שהוא חושב שהוא הומו והוא בחיים לא שכב עם אף אחד או אחת אני מדגיש שוב אחת ומאז שהוא עשה את זה איתי הוא בטוח בעצמו כהומו.... אין לי הרבה מה להגיד לו את האמת פשוט ניסתי להסביר שלעבור חוויה עם גבר זה לא קובע שאתה הומו...אך הוא לא מבין אני צריך עזרה פליזזזזזזזזז מישהו יעזור לי לשכנע אותו....

resputin

New member
אממ אוקיי.

תראה, יש את האמרה הזאת (לא יודע אם זה ברמת אמרה, לא מצאתי מילה אחרת שתתאר את זה כרגע) ש"גבר דומיני לא מנוסה ש´מקבל בתחת´ יהפוך להומו" ותראה, אני יכול לומר לך שראיתי את זה קורה די פעמים. -זה לא מוכח מדעית או משהו, אבל בנימה הומוריסטית כזאת או אחרת, אני יכול לומר שכן, יש לפעמים דברים בגו. עכשיו, מה לעשות עם זה... צריך לעשות משהו? אממ.. כאילו, מה אני אומר לך, זה אדם עם חיים משלו, והעדפה מינית משלו- והוא החליט שהוא הומו ולא דומיני, אז למה להתחיל במסע שכנועים והמרה? תשאל אותו שאלה אחת, אם הוא מאושר- וזהו. אין לך "כח" בדבר, זה הוא והמח שלו, המחשבה שלו, וההחלטות- שלו. אני רק מציע לו שישמור על עצמו, ולך שתשמור על עצמך- שכל אחד מכם יהיה מאושר, ואני לא מבין למה אתה מרגיש טרוד. ואם אתה עדיין מרגיש טרוד, אולי תלמד משהו על בשרך- מההתנסות הלא נעימה הזאת, ולא תעשה את זה יותר, למרות שלדעתי זאת לא "אשמתך", אין פה "אשמה" בכלל, סך הכל היה דומיני ועכשיו הוא החליט שהוא הומו. אם יצא מזה, יצא מזה- אם לא? שהעתיד שלו יצפון הרבה חמודונים עד שימצא את הגברבר שלו ו...שיהנה כל עוד חיו שנוסים במותניו.

דימונאי

New member
תודה...

בן אדם חכם אתה וצודק....אך לא ידעתי שהוא לא מנוסה הוא אמר לי שהוא כן...לא חשבתי לחקור אותו על זה

resputin

New member
ושוב,

אני אחזור על שאלתי, מדוע נוֹאשתָ להפוך אותו בחזרה לדומיני, אם טוב לו כיום כהומו? אין מה לחקור או לשאול, באמת שלא- וגם אפשר לדעת, אבל נעזוב את זה (תמיד אפשר להבדיל פעם ראשונה של מישהו, זה משהו די אלמנטרי), אני אציע שוב שתשאל אותו אם הוא מאושר או שמח בחלקו על ההחלטה הזאת, במקרה ויאמר שכן, אין מה להטיל אשם בקרבך, או בקרבו. גם אם הוא לא מרוצה, מה שזה לא נראה לעין לפי דברייך, אין להטיל פה אשמה- It takes two to tango.

LeeCooper69

New member
היי דימונאי. אתה עוקב אחריי גם לפה?

אני שמח שלפחות ניקניים יצא לך....

למעלה