מקרה מצער... פעם שנייה

qwerim

New member
מה רע

בכינוי "הורגי היהדות" לשיטתך? זה הרי מה שחרוט על הדגל של אתר "חופש". תימה.

zazaza

New member
סטטיסטיקה בסיסית

ספרתי 59 מילים בהודעתו (ט.ל.ח) בתשובתך התייחסת לשתי מילים בלבד, תוך הוצאתם מהקשרם. תרגיל לחרדי הלומד : לכמה אחוזים מההודעה התייחסת ? מהודעתך אני למד כי אינך מגנה את כינוי החיילים בשמות "נאצים". אגב, כששירתתי בחברון, "זכיתי" לצופרים רבים מאותם אנשי דת שמתגוררים שם, ולכן אני מאמין מאוד לנאמר.

qwerim

New member
אתה מתכוון להודעתה של איילת?

אני מגנה את כינוי החיילים בשם "נאצים" או בכל שם אחר שאינו רלוונטי. רק שאלתי לשיטתה , מדוע הכינוי הספציפי הזה אינו קביל.

zazaza

New member
בילבול

קרה לי במין הרושם, איילת - סליחה. איני יכול לדבר בשם "שיטתה" או בשמה של איילת. אולם ע"פ שיטתי, הכינוי אינו קביל מכמה סיבות : 1. אותו ה"חרד" שהשתמש בכינוי זה כנגד חייל, לבוש ירוק, בתספורת צה"לית וללא כל סממן חיצוני שעלול להסגיר את עמדתו הפוליטית. 2. גם אם ידע אותו "חרד" כי החייל מתפקד ל"שינוי" ול"מרץ" אזי, השינויים שמנסים להעביר החילוניים הם ע"י חילוניים ובעבור חילוניים והחילוני כבר "טמא" ואינו שומר מצוות אז מה זה משנה ?

כחלחל

New member
יש לי מזל

שכאשר אני שירתתי במקומות האלו (ושירתתי לא מעט) יהודים לא זרקו עלי בלון גז, כי אני יש לי פגם מולד שלא הצליחו לתקן עד היום כשזורקים עלי בלון גז אני קודם כל מגיב ל""סכנת חיים"" ורק אחר כך בודק מי זרק/ה ולגבי יהודי שיקרא לי "נאצי"......... הייתי....... (מצטער העו"ד שלי אוסר עלי להשלים את המשפט)

אמיר.

New member
בפעם הבאה שיבקש לשמור על ..

הרב בליכר ותלמידיו בחברון... הם בטוח לא יתנהגו בצורה כל כך לא יהודית.

תודה איילת

קודם כל תודה שאת תומכת בי ולא מחשיבה את מה שאמרתי לסתם הסטה... עכשיו ככה! לא אמרתי שכל החרדים כאלה! זה אותו ישוב (5 בתים גם כן ישוב) שכנראה מתיחס ככה לאנשים! וזה לא משנה עם הם חרדים לאומנים או חילוניים! אני לא מנסה לעורר פה שנאה נגד אף מגזר (אלה אותה קבוצה קטנה של 5 משפחות) ולא באמת משנה לי מי הם! וזה לא מקרה מיוחד במינו שאי אפשר להאמין לו! היו כבר הרבה התבטעויות חרדיות נגד צה"ל למשל שצה"ל זה בית בושת (תוכלו למצוא את הכרוז והכתבה באתר "חופש" כך שאני רק מספר סיפור קטן (מהחיים כן כן BEGONE!) זה הכל

אמיר.

New member
אני לא מאמין שזה נכון.

זו סתם פרובוקציה. בשפל המדרגה יהודי לא יתנהג ככה.

באמת אמיר?

סתם פרובוקציה... נראה... אולי יום אחד זה יקרה גם לך! או שאתה מאלה ה"סרבני גיוס"? בכל מקרה אני לא מאחל שאף אחד יעבור מקרה דומה! יהודי לא יתנהג ככה אתה אומר? אז מה זה היה? ערבי בשם עבדלאא בחליפה שחורה שטריימל ופאות???

אמיר.

New member
אני גר ביש"ע...

וכן רבים מחברי.. לא רק שפעולה כזו מעוררת בי שאט נפש (וכאמור תמהון אם זו האמת או הזיה שלך), הישובים שלנו מפעילים מזנונים לחיילים המשרתים באזור. הרבה פעמים קורה שהחיילים מתאפזנים כאן ואז הישוב פשוט מפציץ אותם במזון וצ´ופרים. אום מה שאתה מתאר קרה, אז אולי זה לא עבדאללה, אבל זו בטח תחפושת. מהו הישוב הזה ? הבה נוקיע אותו !!!

יש"ע

תאמין לי שהייתי מת ליפול על אבט"ש בישוב של יש"ע.. אני יודע טוב מאוד איך מתיחסים שם לחיילים! אם היו נותנים לי לאבטח ישוב של יש"ע הייתי עושה את זה מכל הלב גם בלי שתתנו לי שום דבר! אחרי הכל אתם לא אומרים לי שאני לא יהודי כי אני חילוני! וחוץ מזה שאני לא יכול לגלות את שם הישוב שעוד יתבעו אותי על הוצאת דיבה או משהו... וחוץ מזה עם כל זה יפתח אז זה יהיה מילה של 3 חיילים נגד מילה של 5 משפחות שלמות... למי אתה חושב שיאמינו? וחוץ מזה שזה קרה לפני שנה.. וביקשנו לא לאבטח יותר את הישוב המסוים הזה!

שטויות במיץ! סיפור מצוץ מהאצבע!

אני לא מאמין בגרוש לסיפור הזה. אחד החיילים, אם אתה באמת אחד החיילים ולא סתם אדם שבא ליצור עוד שנאה בעם, אתה מוזמן ליצור איתי קשר במסר אישי. אני לא מאמין שקרה כזה דבר!

לכלהשמותתפוסים

דבר ראשון הסיפור לא מצוץ משום אצבע דבר שני אתה באמת לא חייב להאמין לי דבר שלישי אני לא מפנה פה שנאה לשום מקום דבר שני אני לא יוצר קשר אישי אם אף אחד באינטרנט... מצטער

alond

New member
לא קשר אישי!!! מסר אישי!!!

מסר אישי זו אופצייה שיש למשתמשי תפוז לשלוח מסר אחד לשני באופן אישי.

מצטער....

א. מסר אישי זה לא קשר אישי. אני מבטיח לא לתרוף אותך מינית דרך המסרים האישיים.
ב. אם הסיפור נכון, זו בעיה. ג. רק אחרי קריאת כל התגובות ראיתי שמדובר ביישוב לא ביש"ע, אבל עדיין קשה לי "לקנות" את הסיפור שלך...

הגיע

New member
אחד החיילים....

אני בחור דתי, אני מכחר מתנחילם רבים, קשה לי להאמין שמקרה כזה קרה.... אך מכיוון שאני רוצה להאמין לך, אני בוש ונכלם אם קרה כזה מקרה, אני מסתייג ממנו, אני רואה בו כפיות טובה וחוסר אנושיות וסתירה למצוות היהדות בו זמנית..... אבל, יש לי שאלה שמופנית אליך.... תחשוב בגדול שניה- מה אתה עושה, על מנת שדבר כזה לא יקרה בשנית? מה שבטוח, אתה לא מלבה שינאה וגורם לעוד פירוד, האנשים הללו לא מייצגים את תושבי יש"ע (מילה שלי), והודעה כמו שפירסת סתם תיצור עוד מתחים ושנאה בחשבתנו השסועה ממילא, על כן, הוסף אהבה - "חושך לא מגרשים במקלות, אלא בהמון אור" אני

הגיע

אין לי מושג מה אני עושה כדי שזה לא יקרה שוב אבל דבר ראשון זה לא היה ישוב של יש"ע! אני לא מתכוון ללבות שנאה כלפי ציבור מסויים! אפילו לא כלפי אותו ישוב ולכן אני לא מפרסם את שמו כי אם אני אעשה כך זה אומר שאני עושה עין תחת עין ואני לא יותר טוב מהם בשום דבר! וחוץ מזה אם כולם יעשו עין תחת עין כולם יהיו עוורים בסוף

למעלה