מקרה מוזר

maya420yeah

New member
מקרה מוזר

שלום...יש לי משהוא לספר ואני ממש צריכה שתסבירו לי מה קרה .. כי לי אין מוסג... טוב אז היום בבוקר בדרך לבית הספר פתאום הרגשתי שאני צריכה לעצור...לא יודעת למה אבל הייתה לי מין תחושה ממש מוזרה....ואז התיישבתי על ספסל של תחנת אוטובוס ...והסתכלתי על המכוניות...ומעבר לכביש ראיתי חתול שחור...החתול אכל משהוא על המדרכה....בהיתי בחתול..לא יודעת למה...ואז פתאום עברה לי מחשבה בראש שהחתול עומד לעבור את הכביש ולהדרס....ואחרי דקה בערך החתול התחיל לעבור את הכביש...ונדרס באמצע הכביש....אני ראיתי איך זה קרה והמשכתי לבהות בחתול המסכן...הייתי בשוק!!! ממש נבהלתי ובאיזה שהוא מקום הרגשתי אשמה....לא הבנתי אם גרמתי לזה לקרות או שהרגשתי שזה עומד לקרות...או שזה היה סתם צירוף מקרים מוזר........ בקיצור התמונה של החתול המפרפר על הכביש לא עוזבת אותי...

SaberTooth

New member
מה שקרה:

אז קודם כל אל תרגישי אשמה זה לא באשמתך, פשוט היה לך חלום נבואי אבל היית ערה אז זה היה חיזיון, שזה אותו הדבר רק במצב ער, החיזיון הראה לך שהחתול עומד להידרס, זה קורה הרבה בחיי היום יום רק שאנשים בדרך כלל לא שמים לב לזה, אם זה קרה ואת לא עשקת בפיתוח המוח שלך ליפני זה אז או שיש לך כישרון לזה ואם כן את צריכה לפתח את זה, או שאיזה כוח עליון רצה שתעשי משהו לגבי החתול הזה, בכל מקרה הוא פנה אליך מסיבה מסויימת וכנראה שיש לך כישרון וכדאי לפתח את זה, גם לי זה קרה, בגלל זה התחלתי לעסוק במאגיה, לגבי הצורך המוזר שלך לשבת בתחנת האטובוס, את זה אני לא יכול להסביר, מוזרות ומיסטוריות הם דרכי השמיים או השאול, אין לדעת מה כיוון אותך לחתול הספציפי הזה, אני מציע לך להתחיל לעסוק בפיתוח הכישרון שלך אם לא עסקת במאגיה ליפני המקרה. הלוואי שתחוי את כל מה שרצית לחוות בגלגול הזה: SABERTOOTH

Charmed One

New member
לסבר טות´ ומעיין../images/Emo59.gif

חלק ראשון: למעיין. היי! אז...קראתי את המקרה שלך (מעיין) עם החתול השחור שנדרס, ואני באמת חושבת שמשהו מסויים גרם לך לעצור, כנראה שכוחות הטוב, כלומר, מישהו עם כוונות טובות שניסה לומר לך משהו על החתול. ואני אישית חושבת שזו הייתה דרך לגרום לך לעצור את זה, אבל כנראה שאת לא הספקת לעכל את זה וזה פשוט קרה. ואני לא חושבת שאת היית נעצרת אם היה זה סתם חתול, אני חושבת שגם העובדה שזהו חתול שחור איכשהו קשורה לעצירה שלך. עכשיו, אולי זה סימן שמוחק את כל האמונות הטפלות בקשר לחתולים שחורים. אני בעצמי לא ממש מבינה את זה. חלק שני: לסבר תות´. אמרת שאיכשהו אפשר לפתח את כוח החיזיון והנבואה, ואני רוצה לדעת בדיוק איך. אשמח לקבל תגובות משניכם!! מכושפת

The Wraith

New member
אוקיי, תקשיבי

אין דבר חריג בחתול שנדרס, זה קורה כל הזמן לצערי. העובדה שהדבר עבר בראשך רק מצביעה על כך שהיית מודעת לסיכון שהוא יקח אם יחצה את הכביש. תשכחי ממה שקרה, זה לא היה משהו מיוחד.

למעלה