מקרה מוזר מאוד שקרה...

orly18

New member
מקרה מוזר מאוד שקרה...

פעם אחת התכתבתי בצ´ט עם מישהי. בעקבות משפט שאמרה התחלתי "להרגיש" אותה, ולקבל מידע עליה. זה היה כאילו מישהו ישב לידי ודיבר עליה. שאלתי אותה שאלות על מה שמישהו, בדרך מיסטית כלשהי, העביר לי והכל היה נכון. כמובן שהיא פחדה מאוד וגם אני. תוך פחות משעה כבר ידעתי עליה כמעט הכל. האם זה היה תקשור???

Justin Angel

New member
אממ...

בתור התחלה "תקשור" זה מושג מהיהדות. אנחנו (תושבי הפורום) מעדיפים לקרוא לזה טלפתיה ואני מעדיף להוסיף גם את ההסתעפות לאמפתיה. תראי , אני לא יכול לפסול את האופציה שזה באמת היה פרץ טלפתי-אמפתי בינך לבינה. אבל אני חייב להגיד שרוב הסיכויים מצביעים נגד זה , שום פרץ טלפתי-אמפתי כזה מסוגו לא מתחיל ממגע דרך האינטרנט, זה בעיקר בגלל מגבלת המרחק בגלל שאותו איש עדיין מחזיק בטלפתיה בסיסית שלא יכולה לעבור מרחק יחסית קצר. אני אשער שזה היה תעתוע של הדימיון או חלום מאיזה שהוא סוג.

orly18

New member
אוקי, אבל..

איך יכול להיות שהכל אבל פשוט הכל היה נכון????? לא היתה לי שום טעות! וההודעה השנייה נכתבה כשעוד לא ראיתי את התגובה הזאת... אתם מוזמנים להמשיך ולהגיב...

Justin Angel

New member
או קיי

אני באמת מטומטם שדכחתי את זה.... אבל זה אפשרות מאוד אפשרית... בלי להיכנס לפאטים רוב האנשים מחוברים לאלמנט\אנריגה מסוימת , בעידן של היום יש יחסית מספר עולה של אנשים שמחוברים לאנרגיית החשמל. למרות שהמספר עדיין מאוד קטן בהשוואה לשאר החיבורים. מה שאני מנסה להגיד זה שיכול להיות (סיכוי מאוד קטן) שאת מחוברת לאנרגיה הזאת ובגלל שהיא השתמשה במשהו שמתשמש באנרגיית החשמל אז... בכל מקרה אני ממש לא בקיע בממצאים האחרונים על חיבורים לאנרגיית החשמל. אני נשאר בדעה שלי שזה פשוט היו ניחושים מוצלחים או חלום.

Justin Angel

New member
אממ...

זה ארוך... אז אני אקצר (מי שרוצה להרחיב , ראשי לעשות כך) זא תאחת מהאנרגיות הקיימות בטבע. ולפי השם שלה אפשר להבין שהיא האנרגיה היא שקשורה לחשמל.

orly18

New member
עכשיו זה שוב קרה לי...

האם יכול להיות שזה סוג מסוים של השלכה אסטרלית? וגם ראיתי בטלוויזיה אנשים שמסוגלים לדעת פרטים על אנשים אבל זה היה אנשים מתים. הם עשו סוג של תקשור ותיווכו בניהם לבין הקרובים אליהם. האם יכול להיות שזה משהו דומה?? אורלי

orly18

New member
והפעם זה היה בכוונה, לא במקרה....

שחכתי להגיד שהפעם אמרתי לה שזה מה שאני הולכת לעשות... בפעם שעברה פשוט שאלתי את אותה אחת שדיברתי איתה אז כל מני שאלות שקיבלתי את המידע עליהן.... הפעם זאת היתה אחת אחרת...

Justin Angel

New member
השלכה אסטראלית

זה בכלל לעבור למישור האסטראלי. זה לא מישור הורחות ולא שום דבר כזה. זה מישור (כלומר רמת אנרגיה) אחרת. לפי דעתי זה היה חלום , או הזיה , או פרץ טלפתי , או שאת מקושרת לאנרגיית החשמל.

אלון קס

New member
המממ.....

המרחק או החוסר ידיעה איפה האדם נמצא לא צריך להוות בעיה רק לגרום לעניין להיות קשה יותר.... יכול להיות שנוצר לינק בינהן והיא קיבלה הכל, יכול להיות שהיא אמפתית בצורה בלתי רגילה כך שרק מתוך קריאת מה שהשניה כתבה היא יכלה להבין אותה בצורה בלתי רגילה....הכל אפשרי הגיוני גם שהיא מחוברת לאנרגיית חשמל....אבל זה יותר תיאורתי מאשר מה שהצגתי למעלה.

the_hermit

New member
ג´סטין לא הכל הפיזיקה יכולה להסביר

אני יודע שהיו פה הרבה דיונים איתך על זה, אבל הפיסיקה מוגבלת. ובאמת קשה לי להבין איך אדם חכם כמוך לא תופס את זה. בכל אופן, יש שיטת איבחון וריפוי שנקראת ביו-אורגונומי, והיא עובדת ע"י יצירת קשר עם האנרגיה האסטרלית של האדם. המטפל משתמש בשריר אותו הוא מכניס למין מצב לא רצוני כזה, וכך הוא מקבל תשובות. המטפל יכול לתקשר עם כל אנרגיה, גם עם היא נמצאת בצד השני של הכדור, וגם אם היא נפטרה לפני מאה שנה. הוא יכול להגיד לך שסבתא שלך חטפה מכות מחברים בכיתה, בגיל 14, לדוגמא. למדתי לטפל בשיטה הזאת, ואני יכול להגיד לך שהיא עובדת נפלאות. וכן, כל אנרגיה מגיע אליך, אם תבקש. וכל אנרגיה (או גוף אסטרלי, או איך שתקרא לזה) תשמח להעביר לך את כל מה שהיא יודעת. אפילו שזה נוגד הרבה מהאמונות שלך. תתפלא, אבל המציאות אוהבת.

Justin Angel

New member
קשוקושים

של מפגרים ובורים, ולא יותר מזה. ההודעה שלך כל כך שגויה שזה פשוט מפחיד אותי... (ואני עוד סימפטי עכשיו בהתחשב בזה שחזרתי מהליכה של 50 דקות) 1) פיזיקה כפי שאתה מכיר אותה מהלימודים המוגבלים שלך בתיכון לא יכולה להגדיר מג´יק. פיזיקה כפי שאני מכיר אותה מסיום תואר ראשון כן יכולה להגדיר את זה. *ג´סטין מנפח את הלחיים* קאפיש? 2) "אסטראל" זה מישור אחר. בניגוד לאמונה פופלארית (שאני מאשים בה את המיסטקנים) , "אסטראל" זה לא המישור הנפשי. כלומר , זה לא המישור שבו הנפש שלנו שוכנת בו. הנשמה שלנו שוכנת בתוך הגוף שלנו ותו לא יותר. המישור "אסטראל" הוא מישור אחר אם תכונות נפרדות ואחד משני המישורי םשהאנרגיה מהמישור הזה יכולה להיכנס אליו (זה מסיבות שאין טעם לפרט אותם בהודעה הזאת). 3) אנרגיה היא אנרגיה. אתה לא "מתקשר" עם אנרגיה. יש אמנם סוג אחד של אנרגיה השומר את הזכרונות שלנו , אבל אחרי שמתים האנרגיה הזאת מפורקת על ידי היקום ומוכנסת לנשמה חדשה. אף פעם לא שמעתי על מקרה שמישהו הצליח להתחבר לאנרגית "זכרון" של מישהו אחר , ואני מאוד בטוח שזה בלתי אפשרי. צריך להבין שכל האנרגיות נשארות בגוף בגלל סוג של משיכה "מגנטית" שמבצעת הנשמה הבסיסית מאוד שלנו - הרי היא אנרגית היקום הבסיסית. אפילו אחרי תקופת זמן קצרה (חמש-שש שנים) אנרגיית הזכרון מתרגלת לכוח "המגנטי" של אותה בסיס נשמה ולכ ןאתה לא יכול לגשת לאנרגית "זכרון" של מישהו אחר. זה למשל היה הסבר בפיזיקה, או שזה בלתי אפשרי?

אלון קס

New member
לגבי נקודות 2 ו 3

לגבי 2, ישנם 7 מישורים (אני יכול לתת פירוט לגביהם עם ממש תיתעקש), בעוד אנחנו (לא יכולתי לתת הגדרה טובה יותר) יכולים להיכנס ל 4 מתוך ה 7, יש אנשים שטוענים שהצליחו להיכנס ל5 אבל אני בספק - כלומר אם הם היו נכנסים לשם, אם לא היו חוזרים או במקרה הטוב משתגעים לחלוטין. לגבי 3, הגוף האסטרלי שומר זיכרונות הרבה הרבה יותר זמן מ 5-6 שנים, אני יכול לתת לך בדיוק את הזמן (שוב פעם עם ממש תתעקש), הדבר היחידי שמוחק זכרונות מהגוף האסטרלי, זה שימוש בחומרים פסיכואקטיביים, וגם אז תלוי בכמות ובחוזק של החומר.

Justin Angel

New member
איזה קשקושים (+הסבר על מישורים)

זה מדהים אותי שזה בכלל יצר משפט הגיוני. תגובה 2: ישנם 7\9 מישורים. זה תלוי לפי איזה חלוקה אתה הולך. לפי רמת שינוי אנרגיה (כמה שונה האנרגיה ששם מהמישור הזה) או לפי "מקדם הבנת התודעה" שזה כמה "טוב" התודעה שלנו יכולה לשרוד שם. בקשר לזה שאמרת שאפשר להכנס 4 בעקרון אתה צודק. אבל "מקדם הבנת התודעה" שם כל כך נמוך שבלי אימון של לפחות 500 שנה אני בספק אם מישהו יכול לשרוד מעבר לשתי המישורים שאני ציינתי. עכשיו הציון ל5 באמת מטומטם , כי אם כבר אפשר להכנס גם ל6 בגלל שבו כל הדברים נגדיים בדיוק ל5. הנה ההסבר למה שאמרתי, שהוא גם הסבר כללי בכלל למישורים. (לכל מי שיודע ביולוגיה בסיסית על חומציות\PH זה יותר מובן). בוא לרגע אני אסביר מה זה חומציות בביולוגיה. זה מספר מסוים שמציין כמה חומצי אזור (או חומר) מסויים. למשל החומציות בדם זה 7.4 , החומציות בתרסריון זה 2 , החומציות של העור זה 5.5 וכדומה... עכשיו הנה דוגמא מאוד נחמדה. כל סבון רגיל שלא עבר יותר משלב היצירה הבסיסי של סבון יש לו חומציות של 7. 7 זה חומציות ניטראלית , לא בסיסי ולא חומצתי. אבל בגלל שחומציות העור 5.5 והחומציות של הסבון 7 , בגלל שימוש של הסבון תאים של העור מתחילים לההרס. עכשיו לחזור לנושא שלנו. תדמיינו שלתודעה שלנו יש "חומציות" של X , אבל במקום לקרוא לזה "חומציות" בואו נקרא לזה "מקדם הבנת תודעה". X נקבע בגלל שזה רמת "מקדם הבנת התודעה" במישור הזה שבו אנחנו נמצאים. עכשיו בואו נדמיין שאני זזים למישור שבו "מקדם הבנת התודעה" הוא X -2. התוצאה היא כמו אותה תוצאה עם הסבון , אחרי תקופת זמן מה יתחילו להופיע בעיות מסוימות. כנ"ל זה משפיע על המישור שבו "מקדם הבנת התודעה" הוא X +2. עכשיו ללכת כבר ל X -4 או ל X + 4 זה כבר מסוכן... ההשפעה של השחיקה תהיה הרבה יותר מהירה ורוב הסיכויים שלא תצליחו להחזיר התודעה שלכם למישור הזה לפני שהיא פשוט "תימס" בגלל השינויים באותו מישור. כדי ללכת לשתי המישורים האלה צריכים תודעה שהתרגלה לרמת "מקדם הבנת התודעה" ששונה משלנו לפחות בתקופת זמן מאוד גדולה שאני שיערתי כ500 שנה. אז זה טיפשי להגיד שאתה יכול להכנס למישור שבהו "מקדם הבנת התודעה" הוא X -6 ,אבל לא באחד שבו "מקדם הבנת התודעה" הוא X +6. הבעיה היא שהבגדרות המיסטקניות של היום , יש כאילו סולם של מישורים. ואנחנו בתחתית ואז מתחילים לטפס למעלה. זה טמטום גמור, אני לא מבין איך פתאום מישהו קם יום אחד והחליט שאני בתחתית הסולם הזה. אני מאמין שאנחנו איפשהו באמצע וכל אתה יכול ללכת למקום שבו "מקדם הבנת התודעה" הוא יכול להיות גם חיובי יותר משלנו , או למשיור שבו הוא שלילי יותר. תגובה 3: אמרתי חמש-שש שנים כזמן שלוקח לאנרגיית "זכרון" בסיסית להתקשר אך ורק לבססי הנשמה הספציפי של הנשמה שלנו. המספר הזה הוא משוער וישנם מחקרים שונים הטוענים טענות שונות אבל מוסכם שזה נע איפשהו בין 3-14 שנים. רק להדגיש: אין לנו גוף אסטראלי. זאת אמונה מיסטקנית עלובה וממסוחרת ותו לא. הגוף שלנו כאן , בתוכו שוכנת הנשמה והנשמה שלנו מייצרת את התודעה. וכל אלו נמצאים במישור הזה. לא בשום מישור אחר. זה כבר הוכח חד משמעית (בהוכחה מדעית שלרוע מזלי , אי אפשר לפשט אותה כמו שפישטתי קודם את ההסבר על מישורים , אני יכול ללתת לך את ההסבר אבל הוא ברמה מטמתמטית מאוד גבוהה)

Justin Angel

New member
../images/Emo18.gif אנשים ../images/Emo18.gif

קודם פירטתי לכם הסבר מאוד יפה על מישורים , ולא שמתי אותו בנושא נפרד. זה יהיה נחמד אם באמת תטרחו לקרוא אותו שאני אדע שלא ביזבזתי בכך את זמני.

אלון קס

New member
הממ......

הסברך קובל והובן..... אמרתי כי יש אנשים שטוענים - יכול להיות שהם סתם מקשקשים בשכל. בכל מקרה, אני יודע על אנשים שהצליחו להיכנס למנטלי שהלא הוא המישור השלישי ללא 500 שנות אימון, אלא זמן שיותר קרוב ל 5. לעומת זאת לא יצא לי להכיר אנשים (לפחות לא אישית) שנכנסו למישור הרביעי.

Justin Angel

New member
שוב פעם...

אין כזה מישור "מנטאלי". למישורים יש שמות כגון: "אסראל" "קזואל". שניתנו להם לפי התכונות השונות שלהם ("מקדם הבנת התודעה", כמה שונים חוקי הפיזיקה וכדומה).

אלון קס

New member
שמות המישורים כמו שהיו.....

לפני הפיזיקה. שמות אלו בשימוש כבר כמה אלפי שנים: 1. פיזי או אתרלי 2. אסטרלי 3. מנטלי 4. בודהיק. 5. אתמיק. 6. אנופאדקה. 7. עדי. זה השמות כמו שאני מכיר אותם, אתה מוזמן לתת את השמות כמו שאתה מכיר אותם.

Justin Angel

New member
טעות גסה

המישוריע שתאה ציינת אם אינני טועה הם אלה לפי הבודיהיזם. ורק לידע אותך שהדרואידים העתיקים היו מודעים להבדלים בין מישורים והם נתנו להם את השמות. השמות האלה גם תקפים לאמונת האסטרו ובאופן משונה גם לאמונה השאמאנית (חוץ משם אחד). אני לא זוכר את השמות של המישורים כי לא חקרתי את העניין לעומק מאוד , רק הכרות בסיסית עם הנושא. והשם של המישורים לא משנה. העיקר הוא שתבינו שאין מישור "רוחני" שבו הנשמה שוכנת.

אלון קס

New member
אתה העלת את עניין הדיון על שמות....

לא אני. אני חושב שהבעיה שלך הייתה עם השם "מנטלי" חשבת שאני מתכוון למישור רוחני או בולשיט ממוסחר שכזה.

למעלה