איזה קשקושים (+הסבר על מישורים)
זה מדהים אותי שזה בכלל יצר משפט הגיוני. תגובה 2: ישנם 7\9 מישורים. זה תלוי לפי איזה חלוקה אתה הולך. לפי רמת שינוי אנרגיה (כמה שונה האנרגיה ששם מהמישור הזה) או לפי "מקדם הבנת התודעה" שזה כמה "טוב" התודעה שלנו יכולה לשרוד שם. בקשר לזה שאמרת שאפשר להכנס 4 בעקרון אתה צודק. אבל "מקדם הבנת התודעה" שם כל כך נמוך שבלי אימון של לפחות 500 שנה אני בספק אם מישהו יכול לשרוד מעבר לשתי המישורים שאני ציינתי. עכשיו הציון ל5 באמת מטומטם , כי אם כבר אפשר להכנס גם ל6 בגלל שבו כל הדברים נגדיים בדיוק ל5. הנה ההסבר למה שאמרתי, שהוא גם הסבר כללי בכלל למישורים. (לכל מי שיודע ביולוגיה בסיסית על חומציות\PH זה יותר מובן). בוא לרגע אני אסביר מה זה חומציות בביולוגיה. זה מספר מסוים שמציין כמה חומצי אזור (או חומר) מסויים. למשל החומציות בדם זה 7.4 , החומציות בתרסריון זה 2 , החומציות של העור זה 5.5 וכדומה... עכשיו הנה דוגמא מאוד נחמדה. כל סבון רגיל שלא עבר יותר משלב היצירה הבסיסי של סבון יש לו חומציות של 7. 7 זה חומציות ניטראלית , לא בסיסי ולא חומצתי. אבל בגלל שחומציות העור 5.5 והחומציות של הסבון 7 , בגלל שימוש של הסבון תאים של העור מתחילים לההרס. עכשיו לחזור לנושא שלנו. תדמיינו שלתודעה שלנו יש "חומציות" של X , אבל במקום לקרוא לזה "חומציות" בואו נקרא לזה "מקדם הבנת תודעה". X נקבע בגלל שזה רמת "מקדם הבנת התודעה" במישור הזה שבו אנחנו נמצאים. עכשיו בואו נדמיין שאני זזים למישור שבו "מקדם הבנת התודעה" הוא X -2. התוצאה היא כמו אותה תוצאה עם הסבון , אחרי תקופת זמן מה יתחילו להופיע בעיות מסוימות. כנ"ל זה משפיע על המישור שבו "מקדם הבנת התודעה" הוא X +2. עכשיו ללכת כבר ל X -4 או ל X + 4 זה כבר מסוכן... ההשפעה של השחיקה תהיה הרבה יותר מהירה ורוב הסיכויים שלא תצליחו להחזיר התודעה שלכם למישור הזה לפני שהיא פשוט "תימס" בגלל השינויים באותו מישור. כדי ללכת לשתי המישורים האלה צריכים תודעה שהתרגלה לרמת "מקדם הבנת התודעה" ששונה משלנו לפחות בתקופת זמן מאוד גדולה שאני שיערתי כ500 שנה. אז זה טיפשי להגיד שאתה יכול להכנס למישור שבהו "מקדם הבנת התודעה" הוא X -6 ,אבל לא באחד שבו "מקדם הבנת התודעה" הוא X +6. הבעיה היא שהבגדרות המיסטקניות של היום , יש כאילו סולם של מישורים. ואנחנו בתחתית ואז מתחילים לטפס למעלה. זה טמטום גמור, אני לא מבין איך פתאום מישהו קם יום אחד והחליט שאני בתחתית הסולם הזה. אני מאמין שאנחנו איפשהו באמצע וכל אתה יכול ללכת למקום שבו "מקדם הבנת התודעה" הוא יכול להיות גם חיובי יותר משלנו , או למשיור שבו הוא שלילי יותר. תגובה 3: אמרתי חמש-שש שנים כזמן שלוקח לאנרגיית "זכרון" בסיסית להתקשר אך ורק לבססי הנשמה הספציפי של הנשמה שלנו. המספר הזה הוא משוער וישנם מחקרים שונים הטוענים טענות שונות אבל מוסכם שזה נע איפשהו בין 3-14 שנים. רק להדגיש: אין לנו גוף אסטראלי. זאת אמונה מיסטקנית עלובה וממסוחרת ותו לא. הגוף שלנו כאן , בתוכו שוכנת הנשמה והנשמה שלנו מייצרת את התודעה. וכל אלו נמצאים במישור הזה. לא בשום מישור אחר. זה כבר הוכח חד משמעית (בהוכחה מדעית שלרוע מזלי , אי אפשר לפשט אותה כמו שפישטתי קודם את ההסבר על מישורים , אני יכול ללתת לך את ההסבר אבל הוא ברמה מטמתמטית מאוד גבוהה)