מקציף קפה

מקציף קפה ../images/Emo96.gif

בסוף חודש אוגוסט אבי וחברתו טסו לרודוס, ביקשתי מהם שיביאו לי משם תערובת קפה של ג'ייקובס, מאחר ומחיר הקפה עלה על איזשהו סכום מסוים הם קיבלו מתנה מקציף קפה (של ג'ייקובס). המקציף התגלה כהמצאה גאונית וכעת אנשים נוספים שטעמו מפרותיו מעוניינים בכזה. שאלתי- האם למישהו יש מושג היכן ניתן להשיג מכשיר כזה בארץ? תודה מראש, הדר.

האם תוכל לתארו?

אנא תאר את המקציף כדי שנוכל להבין על איזה מכשיר מדובר. חשמלי? ידני?

בודאי,

המקציף הינו מקציף ידני (המופעל ע"י סוללות אצבע), לצערי המצלמה הדיגיטלית לא ברשותי כעת לכן ציירתי אותו במחשב
הדר.

אני משער...

שניתן לרכשו בארץ בלא מעט חנויות. ההפתעה העיקרית שהוא פיתוח ישראלי.... אמצא את האתר שלהם ואצרף בהמשך.

אני הייתי מנסה לשאול את פאולס

מיפו. החנות ברחוב יפת 142 ביפו. הטלפון הוא 03-5188190. אם אין להם, אני מניח שיעזרו לך במידע.

carmonle

New member
את כל העזרה ניתן לקבל כאן בפורום

להקצפה ידנית של חלב יש שתי אפשרויות. הראשונה והעדיפה לדעתי היא הפלנגר אשר ניתן להשיגו בגירסאות שונותבהם פלסטיק, זכוכית ומתכת (נירוסטה או אלומינים). האפשרות השניה היא מקציף. מצורף קישור לאתר bodum USA בו ניתן לראות תמונה של פלנג'ר. ערן

תודה רבה לכולם,

אני אברר בכל המקורות אשר הבאתם לי. הייחוד של המקציף המסויים הזה הוא שהמנוע שלו עובד בצורה יותר חזקה ומגיע לתוצאה טובה יותר בצורה משמעותית מאשר כל המקציפים הידניים שמצאתי בארץ. שוב המון תודה לכולכם

max63

New member
הנה תמונה - 30 ש"ח לפני הובלה

ספק = דברים יפים, כצנלסון 55, גבעתיים

bar strauss

New member
מקציף חלב

ניתן להשיג בהיפר רוזנפלד או הום סנטר. מחיר כ50 ש"ח

למעלה