טוב זה בטח לא בגלל שהוא יפה...
תראי, אפשר להגיד שאת לא אוהבת את קולינס (גם אני לא) אפשר להגיד שאת לא אוהבת את ג'נסיס (שוב, גם אני לא), אפשר אפילו להגיד שבישראל מיחסים לג'נסיס הרבה יותר גדולה מהרבה מקומות אחרים (בטח יותר מבארה"ב או באנגליה של אחרי שנות השמונים) אבל להגיד שקולינס הוא מתופף חסר מעוף או משעמם, זה קצת הגזמה, אישית, אני מכיר מאוד מבקרים שכתבו משהו רציני על מתופפים ברוק, בלי להזכיר אותו (אפשר כמובן להגיד שיחסית לנגני ג'אז הוא חסר מעוף, אבל אז איפה עומד מול כל אלו דיב גילמור או ג'ף בק?). לעצם העניין, אני מניח שלרובנו יצא להעסיק חברים, איכשהו אני בספק אם אל דה מיולא, אריק קלפטון, ט'ין ליזי, ביבי קינג, רוברט פלאנט, המי, פול מקרטני (וגם ג'ולי אנדרוס, אדם אנט וטיירס פור פירס) שיכולים לבחור באמת כל מתופף עלי אדמות, יבחרו כולם שוב ושוב באותו בן אדם כי הוא חבר שלהם, יש גבול כמה נחמד בן אדם יכול להיות (ואני בספק גדול אם דווקא פיל קונילס הוא נגן התופים המקצועי כי זול בעולם, במיוחד שהוא שווה כלכלית יותר מכל האמנים ברשימה (כנראה חוץ ממקרטני). אני לא אוהב את קולינס, הוא בעיקר משעמם אותי, אבל גם אם כל מה שהוא היה עושה, זה להשתתף באלבומים של אחרים, זה עדיין היה מספיק בשביל לפחות, להגיד שהוא "אושייה" ובטח בשביל להגיד שהוא מתופף "טוב", הוא בטח מתופף יותר טוב ממני...