מקפיצה...

Digi Lista

New member
רעיון חדש...

להתעוררררררררררררררר!!!!!יבבבשששש כאן מידייי!!!!! ועכשיו לרעיון(אגב,אולי תתחילו להציע דברים בעצמכם?אני כול הזמן מחפשת רעיונות,תעזרו
...),זה משחק שראיתי(ושיחקתי)בפורום שלא קשור לדיג'ימון ולא נמצא בתפוז(הפורום. לא יודעת לגביי המשחק),זה משחק חביב של שאלות... נניח איזו עונה יותר טובה הראשונה או השנייה?מי שאחריי עונה בכותרת את התשובה ובפנים דוחף להנאתו ולהפגת השיעמום שאלה בסגנון משלו,נתחיל מדיג'ימון אבל כמובן שזה לא חייב בסופו של דבר להיות מדיג'ימון. מקווה שזה ילך כאן ושיהיה שיתוף פעולה...בהצלחה לנו

טיקיי

New member
אם הבנתי מה עושים אז העונה הראשונה

לאיזה עונה היה סוף יפה יותר?

Digi Lista

New member
ענית תשובה ולגביי השאלה...

אמורים לשאול שאלות של או או ולא סתם שאלות,מצד שני חוקים נועדו כדי להפר אותם...

טיקיי

New member
לא צריך להפר... שאלה חדשה...

לאיזה עונה היה סוף יפה יותר לשניה או לשלישית?

Digi Lista

New member
באבאמון....

כי השם שלה מזכיר לי את הבאבא סאלי ושאר הקדושים(שאם הייתי מאמינה בהם ובכלל מכירה/מתעניינת בהם לא הייתי "מחללת" את כבודם וכותבת את שמם כאן...
)... מי יותר נער משקפת טאי או דיוויס?(ככה זה כשיש כאבי ראש,השאלות יוצאות דפוקות ומדברים שטויות יותר מתמיד
)

טאי הוא הראשון והמקורי!

מי יותר כדורי, קורומון או כדורגל אחרי משחק אחד-על-אחד של קן נגד דיוויס (ואני מזכיר לכם שהם שחקנים מעולים)

Kenny Girl

New member
קארי

לדעתי שתיהן מעצבנות אז עשיתי סתם.... מי יותר מתאים לרוזה, קן או מאט?

Digi Lista

New member
קן!!!

הכול כדי שיתרחק מיולי...(שוב, זה עניין של טעם לא להיעלב מעריצי יולי)... את מי הייתם רוצים למצוא בתוך החצי תפוח(מלבד זוג התולעים והבן תולעון הקטן שנולד להם לא מזמן)- אימפמון או טריירמון?

טיקיי

New member
אימפמון

איפה מימי ניראת יותר טוב בעונה הראשונה או בעונה השניה?

Digi Lista

New member
הראשונה.

אני מניחה שאני דיי חריגה בקטע הזה ולמרות הכול אהבתי יותר איך שהיא נראתה בעונה הראשונה(עניין של טעם כמובן
) מי יותר דורש ניפוץ משקפיים(זה בצחוק,להירגע עם הקטילות!)ג'ו או קנטה?

Kenny Girl

New member
אגומון

מה יותר מתאים למאט: שיער שחור או שיער בלונד או ג'ינג'י?

ניסיתי לענות ולא נכנס בכותרת!../images/Emo46.gif

שיער שחור ופוני בלונדיני עם גוון כתמתם...
מה יותר מתוק ודביק, סוכריה על מקל או קארי?

Kenny Girl

New member
קארי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה יותר מתרים לקן? הפטריה שהייתה לו כשהיה קטן או התסרוקת נשית?

למעלה