מקפיצה...

טיקיי

New member
העונה הראשונה

מה יותר חסר דיג'ימון בטלוויזיה או ליסטה בפורום? (אני היחיד ששם לב שהיא נעלמה?)

Digi Lista

New member
איזה חמוד אתה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

שאלה קשה...טוב אז אני אלך על דיג'ימון בטלוויזיה(למען הצניעות...)... מי יותר חמוד יובל או טיקיי(בלי הנקודה באמצע,כדי ששתי האפשרויות יהיו מובנות)?

Digi Lista

New member
השאלה הקודמת לא הייתה במקום.

גם אני כועסת על מה שהיה אבל לא לרדת לרמה כזאת(עוד שנייה בטח תהיה תלונה על משחקים שמדרדרים אנשים...
),ניסיתי להגיד לכם את זה גם במשוב,בלי חגיגות וקטילות ברמה אישית,זה פשוט לא במקום. ועכשיו לגביי השאלה המכשילה...יותר מעצבן לחזור לביה"ס,כי חופש יכול להיגמר אבל לא תמיד זה חופש שצריכים לחזור אחריו לביה"ס... מי יענה ויעביר את השרשור הצידה רייסטלין או יובל או נייקו או הילה או ניקי או בן או ווילו או(מתנצלת מראש מי ששכחתי...)...?

DiGiHiLa

New member
מי יותר רע שהפך לטוב?

אחלה הגדרה לדעתי קן כי לא ראיתי ת'עונה הרביעית.... מי יותר מתאים לריקה?, הנרי או ריו?

DiGiHiLa

New member
אמ..

טקאטו שלי.. כלומר לא שלי.... של מי ההתמזגות הדיגיטלית הכי יפה ? של ריקה וראנמון או של טקאטו וגילמון או של הנרי וטריירמון או של ריו והדיג'ימון שלו (סורי שכחתי מה שמו.....)

אמממ..

זה קשה...של הנרי וטריירמון..לא יודעת היא מדליקה כזאת.אני הכי אוהבת אותה..בלי קשר להנרי..באמת!.. מי יותר חמודה סוזי או קארי(עונה 1)??

Digi Lista

New member
ברור שסוזי!!!

קארי עושה לי כאבי שיניים עם המתיקות הבלתי נגמרת שלה,סוזי אומנם קטנה וקצת מעצבנת לפעמים אבל היא ילדה קטנה אמיתית, היא לא מתוקה יותר ממה שמותר...
מי יותר קשוח גאטומון או אימפמון(לשניהם היו חיים קשים...שמתם לב שבכול שאלה שלי כמעט מופיע אימפמון?אני מנסה להיגמל מהעניין...)?

Kenny Girl

New member
אימפמון

שניהם מתרכחים בסוף, אבל אימפמון עדיין מגניב מי יותר גוגל בוי, טאי או דייויס?

Kenny Girl

New member
מאטטטטטטטטטטטטטטט

מי יותר מעצבן, קארי עונה 1 או קארי עונה 2?

Digi Lista

New member
אוי נו עד שזה שולח...

טוב,אז נתעלם משלי. קארי יותר מעצבנת בעונה השנייה-היא דמות ראשית שם ורואים אותה כול עונה(מה שלא בעונה הראשונה)וחוצמיזה היא יורדת על דיוויס. טוב השאלה שלי היא השאלה ממקודם. מה יותר מעצבן שיבש כאן או שאנשים כאלה רצינים כאן? (מצטערת,אין לי כרגע שאלה אחרת)

מאט וטאי. ידוע שניגודים נמשכים.

למי יותר מתאים את סמל האהבה, ליולי או לסורה? ולדעתי הפורום לא יבש כאן בכלל, יש המון שרשורים חדשים, כמו זה והדמות השבועית ומה שמגדירים דמות במשפט ואז נותנים דמות חדשה, וגם יש את הפיק שהתחלתי, הבעיה היא שאף-אחד לא משתתף (במיוחד בשניים האחרונים). אה, כן: יש גם את השרשור על זה שהדמויות באות. אגב, שמח שחזרת נייקו. איפה היית?

Kenny Girl

New member
יולי

מי יותר מתאים לסמל החברות, דייויס או מאט? אמרתי לכם איפה הייתי ^_^

למעלה