מקפיצה

neta2

New member
טוב לא ידעתי שצריך פרטים...

אני נטע ובן זוגי מנסים כבר שנה להרות. טיפולי הזרעה בפעם הראשונה. זריקות כבר חודשיים, אחרי איקקלומין שעשה נזק. שחלות פוליציסטיות (הרופא אומר שזה תמוה כי אני רזה) בת 30 ובן זוגי 45.. לו יש 2 ילדים מנישואים קודמים לי אין. בקרוב אצל כולנו, אולי נשתה איזה כוסית לחיי ההריונות?! שלכם נטע2

לי חן

New member
גם אני מתפקדת

אני בת 29 (עוד חודש) בעלי בן 32. מנסים כבר שנה ו-4 חודשים, אני בטיפולי זריקות מנוגון (טיפול שני)+טיבעי, אחרי 2 טיפולי איכסקלומין שלא עזרו. היום קיבלתי כוריגון, מחכה לראות מה יהיה בעוד 36 שעות...
לי חן

אפרת12

New member
אפרת מתפקדת../images/Emo66.gif

אתמול השמעתי לראשונה את קולי בפורום אבל זה לא אומר שאין לי הסטוריה אני בת 35. אנחנו מנסים בערך שנה וחצי אחרי 4 חודשים התחלתי לחשוד ומהר מאוד התגלה מחסור טוטאלי בזרע אצל אישי היקר
תכלס לקח הרבה זמן מאותו רגע עד המחזור הראשון של IVF בליס היום אני אחרי השני - הפעם אצל ברקוביץ´ בהצלחה לכוווווולנו
(נכון שהיה פה יום נהדר היום?
)

anatc

New member
ענת מתפקדת ../images/Emo9.gif

אני בת 40 (וחצי..), נשואה ליוסי החמוד והמתוק
(בן 38 וחצי). הייתי בת 19 כשנשאתי לראשונה, ויום אחד "מצאתי" את עצמי בהריון. זה היה פשוט, זה היה קל ובעיקר היה טבעי. היום בני חייל בן 20, ילד מדהים
וחבר טוב שלי. ה"צרות" התחילו כשנישאתי לבחור צעיר יחסית ונטול צאצאים (יוסי הנ"ל) והתחלנו לנסות להביא לו יורש. התברר ש 20 שנה אחרי, גם הביציות התבגרו - וזה לא פשוט. שחלה אחת, FSH על הפנים, בלוטת תריס בהיפר ורחם חד קרני. וחוץ מזה, למרות שאני מוכנה להודות שאני מקסימום בת 20, מסתבר שאני באמת בת 40. עברתי טיפול אחד של זריקות מטרודין והזרעה, חודש אחרי צילום רחם והיסטרוסקופיה, ושלשום עברתי הזרעה נוספת, אחרי מינון גבוה של מטרודין. בעוד 11 יום נדע אם זה היה אפקטיבי
מה שמאפיין אותי זה גן החיות בבית (חתול וחתולה לבנים - אין אמוטיקן מתאים, לצערי - שתי חתולות אפורות וכלבה) ובעיקר האופטימיות חסרת התקנה. פוליאנה כזאת
גיליתי את הפורום לפני חודשיים והתמכרתי. ענת

דנית26

New member
הנה אני../images/Emo8.gif

השם שלי לא ממש מדוייק כי אני כבר בת 27 :) אך מנסים מאקוטובר טבעי, ינואר השנה גילינו בעיה אצל בעלי. 2 הזרעות ב 4 חודשים!! עמדנו לעבור להפריה עד שהתייעצנו עם פרופ´ מסויים מומחה לפריון הגבר, שנתן לבעלי טיפול והתעקש על לתת לו צאנס לשפר את הזרע שלו :))))וזה רקהחל משבוע שעבר, כך זה יימשך לפחות 3 חודשים ובינתיים נמשיך עם ההזרעות למרות שאני בספק אם הטיפול יצליח, בעלי רוצה נורא לתת צ´אנס לטבע ולטיפול שעובר ולא להכניס אותי כ"כ מהר לתהליך המייגע של ההפריה, למרות שאני בעד : " לגמור עם זה", אך מרגישה בינתיים שאני בהפסקה.

saga

New member
גם אני מתפקדת ../images/Emo13.gif

אז ככה...אני בת 25, אני ובעלי מנסים כבר 11 חודשים, אני פוליצסטית מובהקת (אין ביוץ ואין מחזור בלי ארגסט...
), בהתחלה היינו אופטימיים ושאננים (גם הרופאה), נתנו צ´אנס לטבע לעשות את שלו, אחר כך התחלנו עם איקקלומין+כוריגון, עכשיו חודש שלישי עם איקקלומין - לא הצליח, לקראת הגדלת מנת האיקקלומין+ כוריגון+אסטרופם, נראה לי שבקרוב מאוד נלך על רופא מומחה לפריון (עד עכשיו זו הייתה רופאת הנשים שלי)

גם אני מתפקדת

שמי שיר, בת 34, נשואה 6.5 שנים, אם לילדה בת 6 שנים. המצחיק (ואולי עצוב )הוא שאת בתי הריתי תחת שימוש בדיאפרגמה. עכשיו - אני צריכה הורמונים, הזרעות, שריקות ושאר ירקות וגם אז ללא הצלחה. אני - לא מוסברת ועקרות משנית. עכשיו אני אחרי גונל-F ,כוריגון והזרעה, סופרת ל- 14 יום. אם גם הפעם שלילי - נלך על IVF.

מתפקדת המפקדת!

שמי רוני בת 26, מנסים כבר שנה ואני פוליצסטית. יש לי בעיות עם המחזור שהוא לא סדיר ומנסים להסדיר לי אותו על ידי זריקות, חוץ מזה אצלי הכל תקין והזרע של בעלי תקין ואפילו משובח טבעי. עברתי 3 מחזורי איקקלומין ללא הריון ועברתי טיפול ראשון של גונל F ודקפפטיל ללא הצלחה. מחכה למחזור שיגיע בכדי להתחיל מחזור שני של אותו טיפול כמו הקודם. אני אופטימית אבל חסרת סבלנות כי אני רוצה כבר להיות בהריון. אמן ובהצלחה לכולם.

זוליק

New member
מתפקדת

בת 28.5 ובעלי בן 31.5 , נשואים 3 שנים. מנסים להרות קרוב ל-3 שנים ללא הצלחה וללא סיבה מוגדרת. עברתי 6 טיפולי הזרעה וכעת אני עומדת לפני IVF ראשון.

rutwig

New member
גם מתפקדת../images/Emo39.gif

בת 41חיה אם האיש המקסים ביותר בעולם בן 37 יש לנו ילדה בת 5 מהריון ספונטני שנחשב לנס רפואי מכיוון שבן זוגי סובל מאי ספיקת כליות כרונית לכן הזרע שלו לא משהו.מנסים להכנס להריון כבר 3 שנים בהתחלה ע"י הזרעה 10 טיפולים ו2ivf לא מוצלחים כשבאחרון הוחלט לעשות הזרעה בגלל ביצית אחת.עובדת בתאטרון ובהחלט בן-אדם אופטימי ושמח ומתה על המשחפחה שלי ומאד שמחה שהפורום הזה קיים.הרבה טוב לכולן ובהצלחה רותי

קינמוני

New member
קינמוני מתפקדת

בת 28 ובעלי בן 30 וחצי. מנסים חצי שנה להיכנס להריון. מתוך זה 3 חודשים טבעי ו 3 חודשים של הזרעות: פעם עם איקקלומין + כוריגון ועוד פעמיים גונל + כוריגון, ועכשיו עומדים לעבור לIVF. (עקב בעיה בזרע). מאחלת לכולנו להיכנס להריון מהר מהר. קינמוני

שריתית

New member
שרית עומדת דום המפקדת נועם!!!../images/Emo124.gif

שלום לכל מי שלא מכירה אותי שמי שרית בת 27 נשואה שנתיים וחצי ומנסה להרות בלי הצלחה,כרגע עברתי לרופא פרטי בתקווה שיהיה טיפול יותר רציני מתחילה כעת את ההזרעה הראשונה שלי בעוד כמה ימים... לפעמים מתייאשת אך מנסה להיות אופטימית מרגישה מאוד חסרת אונים מול כל הגיבורות כאן משום שיש לי בעיה בהבנה של הרבה מהמושגים... מאחלת מכל הלב לכולן בהצלחה שרית

שלום אני אומנם מתפקדת ישנה ...

אבל אשמח לעדכן אז ככה נשואה 4 שנים באוגוסט הקרוב... עברתי 4 הפריות בראשונה הריתי אך לא היה דופק בשבוע 7 אז עשו לי גרידא אחרי זה עברתי החזרת עוברים ללא הצלחה ושוב הפריה שניה+שלישית ללא הצלחה הפריה רביעית גם ניגמרה לצערי בהפלה [שלא יודעת איך יצאתי חיה ממנה] היה פה פישול של קופ"ח כנראה היה הריון אך קיבלתי תשובה שלילית והפסקתי עם האוטרוגסטון וזה גרם להפלה ודימומים חזקים עד עילפון וכמובן איך לא עברתי שוב גרידא להוצאת השאריות .. מקווה שהשנה ב"ה כולנו נצליח במשימה להיות אימהות אמן !!!!!!

orp

New member
מתפקדת חדשה !!!

אני בת 27 וגיליתי לא מזמן שאני פולצסיטית אני נשואה באושר לקובון המתוק שלי מזה שנה אך אנו ביחד כבר 6 שנים סה"כ ,הגיע הזמן ואנו רוצים ילד כל-כך . בכול מקרה נתקלתי בפורום הנ"ל במקרה והתרשמתי מהאומץ והאופוטימיות של הנשים בפורום זה ,אין לי הרבה להגיד אלא רק יישר כח עמכן ובהצלחה לכולנו!!!!!!

גם אני בסירת המתפקדות

אני בת 31, נשואה כמעט שלוש שנים, מהן שנה וחצי בניסיון להביא צאצא... בינתיים הייתי על איקקלומין, וחודשיים על זריקות גונל F והזרעות. אנחנו לא מוסברים אבל זה ממש לא עוזר, והיום קיבלתי, אז נראה לי שלפחות לעוד חודש (ואולי יותר) אנחנו נשארים פה... תודה על הכל לפורום המקסים הזה.

מאמאלה

New member
היי, גם אני...

הוא בן 30, אני ממש אוטוטו גם. נשואים שנתיים, מנסים את אותו הזמן. 8 חודשי איקקלומין, 6 הזרעות והפרייה ראשונה (הלוואי גם אחרונה...?...). מצדיעים פה חזק לכולן, מקווים לטוב כל הזמן.

אפרת12

New member
בהצלחה ../images/Emo57.gif

הפריה ראשונה ? שיהיה בהצלחה ומי ייתן ותגדילי את סטטיסטיקת ההצלחות של הפעם הראשונה ויהיו לך 100% הצלחה !

מאמאלה

New member
תודה, תודה.

ההפריה יותר קרובה מקרובה: מחר בשאיבה. גם לך ולכולנו הצלחה רבה!!!!

למעלה