מקפיצה

נועם@בת

New member
../images/Emo41.gif מי נגד מי - התפקדות בפורום ../images/Emo41.gif

כל כך הרבה חותרות חדשות בצטרפו לאחרונה, שצריך להוסיף התפקדות. התפקדות הקודמת היתה ב25/2 ושם יש גם לינקים להתפקדויות קודמות. מי שלא התפקדה בשתי הראשונות, או רצה לעדכן- מומנת לצרף כאן התפקדות. נא לא להכניס לשרשרת הודעות שאינן התפקדות נועם

LeeLoo1

New member
לילו מתפקדת

בת 28.5 ובעל מדהים בן 29.5 נשואים 7 שנים נפלאות, מנסים להביא ילד שנה וחצי, אני עם שחלות פוליציסטיות, 4 חודשים עם איקוקלומין ובחודש האחרון גם כוריגון... אני עוברת רופא לפרופ´ זיידמן ומקווה שמשנה מקום משנה מזל... אני גרפיקאית במקצועי גרה באזור השרון, זהו בנתיים מקווה שלא יהיו יותר סיפורים אלא הודעת הריון

חןחן

New member
חןחן מתפקדת

בת 29.5 , בעל בן 28.5, נשואים שנה וחצי. מנסים להרות שנה, מתוכה 3 הזרעות. יש לי תור לרופא נוסף בשבוע הבא. גרה באזור המרכז. מקווה לשמוע רק בשורות טובות, כמו אתמול

פפושקי

New member
פפושקי מתפקדת

אני בת 30+ מנסים כבר 7 חודשים ומהחודש כבר על איקקלומין. בשבוע הבא צפויה המכשפה (שרק לא תגיע הבת....) אוהבת להיות כאן איתכן (סליחה ליאור, איתכם) אך מקווה לעוף לפורום השכן במהרה. עד אז - נהנית מכל הודעה משמחת חדשה, וכואבת כל הודעה עצובה. אחיותיי לצרה, גמרתי להתפקד.המסדר יעמוד נוח

פפושקי

New member
פפושקי מתפקדת../images/Emo140.gif

אני בת 30+ מנסים כבר 7 חודשים ומהחודש כבר על איקקלומין. בשבוע הבא צפויה המכשפה (שרק לא תגיע הבת....) אוהבת להיות כאן איתכן (סליחה ליאור, איתכם) אך מקווה לעוף לפורום השכן במהרה. עד אז - נהנית מכל הודעה משמחת חדשה, וכואבת כל הודעה עצובה. אחיותיי לצרה, גמרתי להתפקד.המסדר יעמוד נוח

מתפקדת עכשיו

שמי ענת,בת 30 אני עושה טיפוליIVF למטרת פונדקאות. אחרי הלידה הראשונה לצערי הסתבכתי. (עקב בעיה רפואית ידועה) עושה ההפריה חוץ גופית על המחזור הטבעי. ללא הורמונים.אני מודעת לקושי לתזמן את הביוץ כרגע עומדת לקראת IVF שני. מאחלת לכל הבנות,הרבה הרבה הצלחה בטיפולי הפוריות. מי יתן ותחזיקו את ילדיכם במהרה הרבה הרבה הצלחה לכולם ענת

1יפעת

New member
יפעת מתפקדת

בת 31 ובעלי בן 40 נשואים 5 שנים. מנסים להיכנס להריון כבר 3 שנים בעלת השכלה בתעשייה וניהול, גרה באזור הדרום, עושה טיפולי IVF ומתה כבר להיות בהריון.

מאירית

New member
מאירית שמי ואני נקראת לדגל

היי לכן, אני חדשה גם בפורום וגם בכל הבלאגן הזה עוד לא ממש מבינה בכל המלים הארוכות שעפות באויר כאן בת 30, מנסה בערך תשעה חודשים(בסיועו האדיב של בעלי מזה שנתיים, דורון) גרה באזור המרכז רק פעם אחת "על כוריגון(אבל ישר 10000...)" ומקווה לטוב.
לכולנו

אפשר לעדכן?

טוב זו ההתפקדות הקודמת -התפקדות ראשונה וזה העדכון- מאז כבר אשרו לנו טיפולי IVF ואנחנו כרגע בעיצומו של הראשון. זה נעשה בבי"ח איכילוב ומחר (יום שישי 7/6/02) שאיבה ואני מקווה לטוב , למרות שהפרוטוקול הוא ראשוני ונסיוני ומסתבר שלא אידיאלי עבורי , אני מקווה שיצא טוב מהטיפול הזה והעדכון הבא יהיה על תוצאה חיובית.

גיליה

New member
מתפקדת חדשה../images/Emo39.gif

היי לכולן אחרי שוטטות בפורום החלטתי גם אני להצטרף... בת 27 כבר שנה ושלושה מנסים להכנס להריון(מהם 9 חודשים ללא התערבות רפואית). אחרי 3 חודשי טיפול באיקאקלומין וכוריגון, והחודש פיוריגון וכוריגון. מחכה ומצפה...

מיכל25אב

New member
מיכל25אב מתפקדת...א

שמי מיכל,בת 25..אני ובעלי איתמר מנסים כבר 6 טיפולים להביא ילד... גרים בקרית אונו.מטופלים בהפריות.דתיים.אני עו"ס, ובעלי מהנדס אלקטרוניקה..יצא לי קצת מבולגן..אז אני אסיים בכך שהפורום הוא כמו אוויר לנשימה עבורי..שלכם מיכ.

אני מתפקדת ועוד איך...

שמי ענבר. אני בת 29 נשואה לבחור מקסים בן 31 - כבר 3 שנים... (בגיל 18 נכנסתי להריון.. ולכן הייתי בטוחה שברגע שארצה היריון טראאאח אני אצליח... מה שבכלל לא הוכיח את עצמו) מנסים להכנס להיריון כבר שנתיים וחצי... היינו שאננים ויותר מדיי אופטימיים אז רק לפני שנה הבנו שיש בעיה עם הזרע. הבעל עשה ניתוח וריקוצלה שלא פתרה את הבעיה. עשינו 3 הזרעות בכולן קיבלתי איקקלומין וזריקה אחת כוריגון - ההזרעה האחרונה שהיתה לפני שבועיים הוכיחה את עצמה. עד לכתיבת שורות אלה אני בהיריון (כבר שעתיים תמימות...).
לכולכן.

קולולולולולולולולולולולולולולולולול

המון מזל טוב תשמרי על עצמך תנוחי תשתי הרבה מה זה הרבה המון תחברי בקבוק מים שני ליטר לשפתיים שלך העיקר תתענגי על כל רגע

כלנית.. תודה רבה

במיוחד על הטיפים... אני ממש חדשה בנושא ולא יודעת איך להתנהג עם הגוף כדי הפצפון אצלי בבטן יתפתח כמו שצריך.... אז לנוח אני נחה. וגם מים אני אשתה (אם את ממליצה) - אבל את יכולה בבקשה להסביר לי מה העניין עם המים ?? למה צריך לשתות כל כך הרבה ??? שוב תודה.

צריך לשתות

כי חוסר נוזלים גורם להתכווצויות ובדך כלל שתיה מרובה מונעת את זה

yala85

New member
אפשר גם?

אנחנו נשואים תשע שנים . 8 שנים בטיפולים. מיד ידענו שיש בעיה רק לא ידענו עד כמה . בעלי עבר ניתוח וריקצולה ב 20.5.01 . לי נתגלו נוגדנים לזרע של הבעל בדצמבר 20002. טופלתי בפרדניזון אך ללא תוצאות. אני עובדת באחד מבתי המשפט בארץ בעלי הנדסאי טכנאי אלקטרוניקה. כרגע הוא מובטל כי פיטרו אותו. אני עברתי הרבה תחנות עד שהגעתי להפריית מבחנה וגם שם לצערי עברתי הרבה בתי חולים. אני עשיתי 10 הפריות מבחנה ועוד 6 הזרעות ללא הצלחה עדיין לא בטיפול אך מתעדתת להיות בע"ה באיכילוב. אבל עדיין חדורת תקווה שאני מצליחה בע"ה.

גם אני כאן ! ../images/Emo6.gif

שמי שירי שירי בפורום אני בת 31 ועוד מעט, בדצמבר אהיה בת 32. אנחנו מנסים להיכנס להריון כבר שנה. החודש התחלתי טיפול במרפאת פוריות בבילינסון. היחס שם מעולה ומקצועי. יש לי שחלות פוליציסטיות ואני כנראה לא מבייצת. אין לי מחזור ללא התערבות של כדור ארגסט. אני עכשיו על זריקות של גונל F ומחכה שיצאו לי זקיקים!! ואז... כוריגון והזרעה. מקווה שיעבור מהר ושלכולנו תהיה ה צ ל ח ה ! באהבה
שירי שירי.

גםאני מתפקדת~חמסה~

אין לי מושג אם התפקדתי בעבר א ב ל כלנית נשואה באושר 9 שנים אמא לנתנאל בן שנתיים בעברי הרחוק 6 שנים של טיפולים כרגע מחכה לאישור הועדה ומתחילה מחדש בתקווה כי הילד הבא לא יקח 6 שנים אני בת 37 ואישי בן 43 גרים באשדוד אישי עובד בתעשיה אני עובדת בחברת מידטייק בהצלחה לכולן

למעלה