מקפיצה

היום בתפוז... ../images/Emo43.gif

היום בשעה 21:00 תתאר בפורום אמהות יחידניות מבחירה הפסיכולוגית נועה בראון, פסיכולוגית קלינית העוסקת במשפחות חד הוריות, ומתמחה בטיפול בהן.
הזדמנות אחרונה להצביע לסקר החשוב של תפוז אנשים: מהו היעד המועדף ע"י הישראלים לטיול בחו"ל בקיץ 2004? הצביעו והשפיעו
מחר נחשוף בפניכם את אולפן הטלוויזיה החדש והמשוכלל לשידורי האירוחים של תפוז אנשים ביום שידורים מיוחד.יש למה לחכות! מי כבר התארח בתפוז אנשים?

N i c o l e

New member
מחר אני נוסעת לטורקיה!!!

כן, חברה, גם אני הצטרפתי לשורת הנוסעים... אני אחזור ביום שבת הבא (עוד שבוע ויומיים) והתעדכן בכל מה שהפסדתי :) להתראות :))

מי יבוא לראש השנה? ../images/Emo24.gif

פורום טלוויזיה פתח בסקר ענק: איזה כוכב/ת הייתם רוצים להביא כדייט שלכם לארוחה המשפחתית בראש השנה? הראל מויאל? אגם רודברג? אפרת כהן? אביעד קיסוס??? בואו להכריע בסקר המיוחד והחגיגי!
תומר שטרית, עורך דין המתמחה בפונדקאות, יענה לשאלותיכם הערב ב-19:00 בפורום פונדקאות. הכינו שאלות מראש!
ו... שירי אלקבץ היתה כאן אתמול לפני הגמר הגדול של כוכב נולד וסיפרה את האמת על התחרות ועל המשתתפים בה. היא גם חזתה מראש את נצחונו המפתיע של הראל מויאל ושרה את הסינגל החדש שלה בהשמעת בכורה! בואו לראות.

Padme Amidala

New member
../images/Emo32.gif כוכב נולד

או לחילופין שרשור גמני רציתי שסקעת ינצח וזה לא קרה

ערן1987

New member
שונא את התוכנית

אמא שלי סינג'רה אותי להצביע לסקעת,חח.. אבל הצבעתי בעיקר לעדי כהן כי היא הייתה הבת היחידה

מהעונה הזאת

של כוכב נולד ראיתי רק איזה 2 תוכניות , ובמקרה בהן הופיע הראל סקעת - ועליו התלהבתי , גם לירון לב שר יפה , אבל אני היתי בעד הראל! העונה שעברה היתה הרבה יותר יפה ומוצלחת בעיני , נינט שרה מדהים שם יותר מכולם בשתי העונות של התוכנית וגם שירי מימון!

היי לכולם!!!

מה שלומכם? היה לי היום כזה יום כיף!! שאני חייבת לספר לכם... אז ככה: אני וחברה ממש ממש טובה שלי החלטנו שהיום אנחנו נוסעות ועושות משהו כיף , ולא בדיוק ידענו מה , ואז היום בבוקר חברה שלי אמרה לי שיש לה רעיון וזה יהיה הפתעה! אז יצאנו מהבית בסביבות ככה 4 וחצי , , אמא נתנה לי את האוטו! , ונסענו , בדרך חברה שלי אמרה שנעצור לייד איזה סופרמרקט וקנינו מלא דברים טעימים! ואז היא כבר היתה חייבת לגלות לי כי אני הנהגת... בקיצור נסענו למקום מהמם! שיש שם בריכה טבעית כזאת שאפשר לשחות , לא ממש עמוקה , ומלא עצים , בקיצור מקסים! ואז חברה שלי הוציאה את הציוד הנדרש לפיקניק בחיק הטבע , אמגזית והכל והכנו לנו אוכל מזה טעים! והצטלמנו מלא! תחביב אהוב עליי לצלם...ולהצטלם , ואז אח"כ נסענו להסתובב קצת בעיר , בקיצור היה כזה כיף!!! , ובמהלך שיטוטינו בעיר , נכנסנו לחנות של התו השמיני , ואני מסתכלת על הדיוידי , ופתאום אני קולטת דיוידי שאני מחפשת כבר המון זמן - "קסם מעשי"! עדיין לא ראיתי אותו... ואז ראיתי שהוא להשכרה ובכלל בלי תרגום , ואז שאלתי את המוכר אם יש אותו גם למכירה עם תרגום והפלא ופלא היה אותו!!! ומחיפושים שלי דיי רבים אחריו , דיי היה קשה למצוא אותו , בדקתי כבר בהמון חנויות! והכי מצחיק זה שכבר באנו לצאת מהחנות ואז פתאום חברה שלי אומרת לי "הי! הנה סרט של ניקול!" אז זה בזכותה! אז אני אראה את הסרט ואז אכתוב את התרשמותי ממנו! אז ממש עכשיו חזרתי הביתה , ומחר אני נוסעת ליראות דירה בת"א שאני כנראה הולכת להשכיר עם חברה שלי! מה איתכם חוצמיזה , איך החופש? ערב נעים לכולם!!!

Lanni

New member
יאא שמח שנהנית

ספרי גם לנו איפה המקום הקסום הזה שנבוא עם חברותינו
ו.. אחלה סרט!

American Girl

New member
פפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה קורע אתה ניקול סיטי... חחחחחח גם לא ראיתי קסם מעשי... כי פשוט לא יצא לי. ושם משחקות השחקניות האהובות עליי סנדרה וניקול..

נו ערן

אז מה זה בדיוק ה"ניקול סיטי"? ותלך עם כל הדמיון... מה רע לפנטז? חח לי כבר יש כמה רעיונות אבל תתחיל אתה!

ערן1987

New member
בר,את לוקחת את זה יותר מדי רחוק! חח

סתם סתם.. בואי נעשה ב-iCity "ניקול סיטי",חחח

למעלה