היי לכולם!!!
מה שלומכם? היה לי היום כזה יום כיף!! שאני חייבת לספר לכם... אז ככה: אני וחברה ממש ממש טובה שלי החלטנו שהיום אנחנו נוסעות ועושות משהו כיף , ולא בדיוק ידענו מה , ואז היום בבוקר חברה שלי אמרה לי שיש לה רעיון וזה יהיה הפתעה! אז יצאנו מהבית בסביבות ככה 4 וחצי , , אמא נתנה לי את האוטו! , ונסענו , בדרך חברה שלי אמרה שנעצור לייד איזה סופרמרקט וקנינו מלא דברים טעימים! ואז היא כבר היתה חייבת לגלות לי כי אני הנהגת... בקיצור נסענו למקום מהמם! שיש שם בריכה טבעית כזאת שאפשר לשחות , לא ממש עמוקה , ומלא עצים , בקיצור מקסים! ואז חברה שלי הוציאה את הציוד הנדרש לפיקניק בחיק הטבע , אמגזית והכל והכנו לנו אוכל מזה טעים! והצטלמנו מלא! תחביב אהוב עליי לצלם...ולהצטלם , ואז אח"כ נסענו להסתובב קצת בעיר , בקיצור היה כזה כיף!!! , ובמהלך שיטוטינו בעיר , נכנסנו לחנות של התו השמיני , ואני מסתכלת על הדיוידי , ופתאום אני קולטת דיוידי שאני מחפשת כבר המון זמן - "קסם מעשי"! עדיין לא ראיתי אותו... ואז ראיתי שהוא להשכרה ובכלל בלי תרגום , ואז שאלתי את המוכר אם יש אותו גם למכירה עם תרגום והפלא ופלא היה אותו!!! ומחיפושים שלי דיי רבים אחריו , דיי היה קשה למצוא אותו , בדקתי כבר בהמון חנויות! והכי מצחיק זה שכבר באנו לצאת מהחנות ואז פתאום חברה שלי אומרת לי "הי! הנה סרט של ניקול!" אז זה בזכותה! אז אני אראה את הסרט ואז אכתוב את התרשמותי ממנו! אז ממש עכשיו חזרתי הביתה , ומחר אני נוסעת ליראות דירה בת"א שאני כנראה הולכת להשכיר עם חברה שלי! מה איתכם חוצמיזה , איך החופש? ערב נעים לכולם!!!