מקפיצה שרשור 8X17

Echelon

New member
סטארגייט 8x17

עוד לא סיימתי לראות את כל הפרק כי הדודה חטפה שב"ץ באמצע, אבל זה פשוט פרק מדהים. אחד הפרקים הראוים לציון בכל תולדות סטארגייט! אחרי שאני אסיים לראות אני אכתוב סיכום נורמלי יותר

TUVIX

New member
../images/Emo58.gif אכן פרק מדהים, אבל שוב

דניאל "מת" ת.נ.צ.ב.ה. :'(

Echelon

New member
Best... Time... Ever

אני פשוט לא מאמין כמה רגעים טובים של סטארגייט ראינו בשבועיים האחרונים. הפרק היה פשוט מדהים. הגענו למצב ממש שכל הכוחות שאנו מכירים פועלים. הגיע קץ על הרפליקייטורס! ווהוו!!! הדבר היחיד שהפריע לי זה שהם קצת נטשו את דניאל, ועוד במיוחד ג'ק כאיש צבא השאיר אותו מאחור. היה פרק פשוט מדהים, הקרבות, השחקנים, העלילה, הכל.

aa24

New member
שאלה מעניינת וספויילר ../images/Emo58.gif

כרגע ההתמוססות של ספינת המשכפלים ראו אור גדול שמאוד מזכיר ascention. האם יתכן שהמשכפלת קרטר גם הצליחה לעשות ascend יחד עם דניאל? אנוביס הצליח, אולי גם היא למדה את הטריק. וללא ספק הקטע שבו הוא תפס לה את היד היה שוס טוטאלי.

deathcaster

New member
../images/Emo58.gif מוזר

האם קרטר רואה את הציטוטים מהאתר הישראלי ? you blow up 1 sun and everybody expect you to walk on water hmmmmm next step parting the red sea

Chakotay

New member
פרק 17, סג' 1 (ספוילר) - מעולה!!!

פשוט פרק מדהים!!!! אבל מה הקטע עם דניאל, היה כל כך צורך להרוג אותו? כי אני לא חושב שהוא יחזור כעצמו שוב.

Isildur

New member
פרק מדהים

הפרק הזה היה יכול להיות בקלות פרק סיום עונה, אני כבר מת לראות מה יהיה בשלושה פרקים אחרונים. וגם לא הייתי מספיד את דניאל כל כך מהר.

Echelon

New member
עוד מספר דברים על הפרק. ../images/Emo58.gif

קודם כל, הפרק הבא עד כמה שהבנתי הוא 90 דקות רצופות :). ואז שני פרקי הפינאלה. בעיקרון העונה הזאת הייתה אמורה להיות המסיימת, והם בנו אותה כך שתסתיים בנקודה הזו. בכל אופן, ראיתם בפרק שהייתה את המכונה של הAncients..? מוכרת לכם מפרק כלשהו? *שיעול Window Of Opportunity*. סיילר וולטר היו מגניבים הפעם! כבר הספקתי לראות את הפרק פעמיים-שלוש וזה מרגש כל פעם מחדש!

burhtk1

New member
באמת פרק יפה ../images/Emo58.gif

רק חבל שדניאל מת.. אתם חושבים שהוא יחזור? ומעניין מתי נוכל סוף סוף להיתפטר מהגואולד גם.. ידוע גם שיהיה אוייב חדש מתחילת העונה התשיעית... מעניין מי זה יהיה.

Echelon

New member
../images/Emo58.gif דניאל

דניאל יחזור בדרך זו או אחרת. אחרי הכל הוא חתום על עוד עונה.

burhtk1

New member
כן.. ../images/Emo58.gif

ואם אני לא טועה אז באחת מהתמונות של הפרקים הבאים ראיתי אותו בצוות של סג'1 מתחבאים (הפרק של החזרה בזמן..) נ.ב תראו מה עיצבתי בפוטושופ
לחצו כאן

M a r k M

New member
הפרק הזה צריך לקבל אוסקר../images/Emo47.gif ../images/Emo70.gif

היי,מצטער שנעדרתי יש לי הרבה על הראש... יצא לי לראות את הפרק והוא פשוט מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!! ממש ממש נהנתי. היה שווה לחכות שבוע. בניגוד ל 1X20 של אטלנטיס שהיה אכזבה גדולה. והמלצה חמה חמה: מי שיכול ולא מפחד מספויילרים "שיבקש מהסבא" את Behind.The.Stargate.Secrets.Revealed שרק יצא זה בערך 50 דקות של מאחורי הקלעים של גם SG1 וגם של ATLANTIS לדעתי חובה לכל אוהבי סטרגייט. אבל אם יש לכם לב חלש לספויילרים דעו כי זה מכיל ספויילרים (די חדשים וגדולים) לסוף העונה השמינית. ביי

Echelon

New member
20 היה אכזבה?

לדעתי אתה ממש אבל ממש טועה בגדול. בכל אופן, הפרק של סטארגייט גם היה מצויין מכל הבחינות.

M a r k M

New member
תראה...... ../images/Emo58.gif

חוץ מהיריות בסגנון מלחמת המפרץ והתקריבים של העיר (ועם כל הכבוד לאפקטים, שאגב נעשים ע"י 4 ילדים בני 19 אם לא ידעת,ותדע אם תראה את מה שהבאתי בהמלצה מקודם) הפרק לא היה שווה את המאמץ של סיום עונה...וכל זה נופל על אשמת הכותבים. אני אהבתי רק ארבעה פרקים בכל העונה הזאת: שני הפרקים הראשונים,befor i sleep ו- letter from pegasus ועוד משהו: קראתי שלשום כי הכותב של ארבעת הפרקים לא היה אותו אחד שכתב את העלילה לכל הפרקים האחרים של עונת 1 לאטלנטיס. ובהמשך הידיעה היה כתוב כי החליטו להחליף את הכותבים לעונה השניה ונחש מי מחליף אותם...? זה שכתב את העלילה לארבעת הפרקים שציינתי! ואני מבין למה.

Echelon

New member
אני בכלל לא מסכים איתך

בתור התחלה, על טעם ועל ריח אין להתווכח, ואני לא הופך את זה חס וחלילה למשהו אישי, רק מייצג את העמדה שלי. לי לא מפריע מי מעביר את האפקטים כל עוד הם אמינים. אני נהנתי מאוד מאטלנטיס, אמנם יש פרקים שיותר ויש פרקים שפחות, אבל בהחלט היו לה פרקים טובים, והפרק האחרון היה פשוט מדהים לדעתי, וכבר סיכמתי אותו לא מזמן באיזה הודעה. הכותבים לטעמי עשו עבודה מצוינת.

M a r k M

New member
לא הבנת אותי מקודם

לא אמרתי שזה פרק גרוע לכשעצמו: "אכזבה גדולה" זה לא "פרק גרוע" "...את המאמץ של סוף עונה" כלומר פרק טוב אבל לא בשביל סוף עונה

deathcaster

New member
תגובה

אותם 4 ילדים בני 19 גם עשו לך את האפקטים לפרק 17 בסטארגייט , כך שאני לא חושב שכ"כ מהר ניתן לבוא אליהם בטענות , הפרק הזה נגמר ( 20 ) נגמר בתחושה לע עצבים ופספוס , כי שהאירו אותנו במתח , אולי גם אתה נשארת במתח וקיבלת רושם מוטעה .... אני נהניתי גם מ17 וגם מ-20 .

למעלה