מקנאת בכם

מקנאת בכם

היי אני בת 20 ואני קוראת סמויה בפורום בערך חודש,ורציתי להגיד לכם שאני ממש מקנאת בכם!!!ממה שקראתי רובכם שלמות ומקבלות את הגוף שלכם ואפילו מפרגנות לו,אפילו שאתן לא נראות כמו הברביות בטלויזיה, רציתי להגיד לכם שאתן ראויות להערצה! כל החיים שלי אני מסתתרת ומפחדת מאנשים,אני מתביישת בגוף שלי והחלום שלי זה להיות רזה!!!אני כל כך אוהבת בגדים יפים, אבל גם אם אני קונה בגדים יפים אני לא יכולה לסבול איך שאני נראית בהם! אני קונה בכל מיני חנויות אני מידה 44 בחולצות ו46-48 במכנסיים כך שחולצות אני מוצאת גם בחנויות של "רזות" ומכנסיים אני קונה בעיקר בג'אמפ אבל לא משנה כמה אומרים לי שזה יפה אני פשוט לא יכולה לסבול איך שאני נראית אני כ"כ רוצה להיות שלימה עם עצמי,לפעמים אני רואה שמנות והן פשוט נראות מהמם וזה בגלל הביטחון שהן מקרינות! אני יודעת שהפיתרון הוא להרזות ואני באמת כבר 3 חודשים בדיאטה אבל רזיתי רק 10 ק"ג ואני מרגישה שזה יקח לי נצח עד שאני יוכל להרגיש טוב עם עצמי. בכל מקרה מה שרציתי להגיד זה שכל הכבוד לכם על הביטחון שיש לכם תמשיכו ככה! ורציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי איך אתן מצליחות להיות כל כך בטוחות בעצמכן שיהיה לכם אחלה יום!

הפתרון הוא לא רק להרזות

אלא לשנות את הגישה. כלומר להרזות זה חשוב וטוב ויעזור לך להרגיש יותר טוב עם עצמך, אבל אם לא תעשי גם עבודה על הצד הנפשי, הפנימי, לא תוכלי להנות מהרזון. התחושה שאתה שונא את הגוף שלך, לא קשורה רק למשקל. היא קשורה לדרך שבה את חושבת על עצמך. הדרך שבה את חושבת על עצמך ותופסת את עצמך, מושפעת מהרבה מאוד דברים ולא רק המספר על המאזניים. בעיני להיות שמנה זה קודם כל בראש. אחרי זה בגוף. הייתי מציעה לך לנסות לעמוד פעם מול המראה ערומה (רק את והמראה) ולבחון את עצמך ואת הגוף שלך, ולנסות למצוא אילו חלקים בו את אוהבת. גם אם בהתחלה "לא זורם" לנסות כל פעם קצת, למצוא אפילו רק דבר חיובי אחד. אחרי שמבינים את זה, הכל כבר יותר פשוט. שיהיה לך בהצלחה עם הדיאטה ויותר בהצלחה במציאת הדרך לאהוב את עצמך

RReuTT

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה

בנוסף אני רוצה לחדד שגם אם הנפש שונאת את עצמה לא משנה כמה המשקל ירד, הנפש תרגיש אותו דבר. לדעתי במקרים כאלה של חוסר בטחון מוחלט צריך רק לשמוע מחמאות מהסביבה, תמיכה ועידוד ממשפחה וחברים. במידה וזה לא קורה פשוט לאמץ את המשפט "אם אין אני לי מי לי" 10 ק"ג לדעתי זה מאוד יפה לרדת וצריך הרבה סבלנות וכח רצון בשביל זה. וכל הכבוד לך על כך. אם אני הייתי יורדת 10 ק"ג אני לא רוצה לדעת איך היה עולה לי האף לשמיים והייתי מוציאה פי 2 על בגדים ממה שאני מוציאה כיום. (גם על זה אני מעדיפה לא לחשוב) שיהיה לך בהצלחה מתוקה! וזכרי, את הכי יפה בעולם!!!

זה גם קצת עניין של גיל וקצת ניסיון

וחשיפה לטקסטים הנכונים והבנה של תהליכים חברתיים זה לא קורה ברגע, וזה לא קורה לכולן, וזה דורש הרבה עבודה עצמית אבל זה משתלם בסוף. נסי להצטרף לפורום שמנות ויפות, פה בתפוז. שם יש סיכויי חשיפה גבוהים לתכנים של אהבה וקבלה עצמית וגם מי שיתמוך בך בתהליך.

אילאיל3

New member
מניסיון אישי,

הרבה שמנים, אם לא כולם, לא מקבלים את עצמם כשמנים, אנחנו עדיין חולמים להתעורר בוקר אחד רזים ללא מאמץ. רובינו כן חשים בושה בגופינו ועוד משהו, מחקר סוציולוגי שנערך לפני עשור בארה"ב הראה שבושה מאפיינת הרבה נשים , ללא קשר למשקלן, כלומר גם נשים רזות חשות אי נחת לגבי גופן. חלקינו, בפורום זה, עברנו את גיל השלושים אז אנחנו יודעות משהו או שנים על החיים. אנחנו רגילות לעצמינו, יש בינינו מי שהשלימה עם מימדה ומי שלא, עדיין מנסה לרזות. לקח לי להשיל 45 ק"ג מגופי בשנה וחצי, הרבה זמן לא? אבל את העודף הזה לקח לי לצבור 20 שנה, אז זה בסדר. צריך סבלנות והתמדה, ואם את "נופלת", קומי מיד על הרגליים. ופעילות גופנית מאוד חשובה, אני מבקרת בחדר כושר 5 פעמים בשבוע, בקיץ אפילו כל יום.

קודם כל 10 קילו בשלושה חודשים זה

מצויין ! דבר שני כמו שאמרת הכל קשור לבטחון, יש בנות ששוקלות 45 קילו מרגישות מכוערות ו"שמנות" כי הן פשוט לא אוהבות את עצמן, אז צאי מהסרט הזה - תאהבי את עצמך בכל משקל, זה לא כל כך קשה . תנמיכי ציפיות מהדיאטה באופן דחוף ! הידעת שקצב טוב ובריא לירידה זה חצי קילו לשבוע?! בכל מקרה אני מזמינה אותך לפורום "דיאטות ואורח חיים בריא" לתמיכה
ובהצלחה !

shmena84

New member
תתחילי ב...

כל בוקר קומי מהמיטה תעברי ליד המראה תחייכי ותגידי לעצמך "בוקר טוב יפה", מבטיחה לך שלאט לאט תתחילי להאמין בזה, אני בת 22 כל החיים שמנה ותמיד היו אומרים לי שאני יפה אבל צריכה לרזות אז תמיד חשבתי שרק אם אני אהיה רזה כולם יראו שאני יפה וכל עוד אני שמנה לא רואים... תאמיני לי, אם את לא מאמינה בעצמך אף אחד לא ישים לב אליך... לני רביץ תמיד אומר, כל החיים אנחנו משקרים לעצמינו, אז לפחות נשקר בגדול וזה מה שיקרה... בהצלחה... אמונה, זה כל מה שצריך!

למעלה