מקלט FUTABA ושלט SANWA

abirdh

New member
אחלה, תודה.. לתשובה הזאת חיכיתי

אשמח אם תצייר פה איזה ציור..

yany11

New member
אתה בטוח שאי אפשר ב PCM?

כי יש בשלט PCM1 ו- PCM2, או שזה בשביל סנווה ו JR..?

Guy Z

New member
../images/Emo3.gif כל הכבוד חברים, הצלחתם לבלבל

אותי!

pimaa

New member
חשבתי שזה היה ברור

כדי להפעיל שלט סנווה עם מקלט פוטבה שמים בשלט של סנווה גביש של סנווה ובמקלט של פוטבה גביש של פוטבה באותו התדר

אי אפשר להפעיל מקלט PCM

אי אפשר להפעיל מקלט PCM של פוטאבה בעזרת משדר של סנוואה, הקידוד (PCM=Pulse Code Modulation) שונה בין חברה לחברה ואין תקן המגדיר את שיטת הקידוד.

abirdh

New member
למתרסק הסידרתי ולpimma

כעיקרון אין לי מקלט pcm אבל בכל מקרה שניכם אומרים עובדות.. כי זה או שעובד או שלא... מה שאומר שאחד מכם טועה.. צריך לבדוק את העניין... דיון נחמד התפתח פה.. בדרך כלל זה מגיע למקומות שונים..

pimaa

New member
../images/Emo13.gifאין ביננו ויכוח

ציינתי שכדי להשתמש בשידור PCM צריך מקלט PCM, כדי להבהיר שלא תוכל להשתמש בפונקציה הזאת. אני מסכים עם המתרסק הסידרתי שלא תהיה אפשרות לשלוט על מקלט של חברה אחרת בפונקציית PCM. חוצמזה, למתרסק הסידרתי: יש מה שנקרא אוטוסוגסטיה (שכנוע עצמי), אולי אם תשנה את השם ל"זה שלא מתרסק אף פעם" ילך לך יותת טוב

../images/Emo45.gif הכינוי נשאר מתחביבים אחרים...

אמנם אוטוסוגסטיה, אך צריך להביט מעבר... הכינוי נשאר מהתחביבים האחרים... בוא נגיד שאני מכיר (מקרוב) את הסינגלים בבן-שמן, את העליה לנס-הרים, את המדרגות בכיכר המדינה ואת הסלעים של שוקף... דו"ג, גם ממונע וגם מדוּוַש.

abirdh

New member
חחח רוכב אופניים.. פשש גמני..

בן שמן זה אחלה מקום.. ואיזה מדרגות יש בכיכר המדינה? יש את המדרגות בת"א ליד החוף איפה שהמבנה הנטוש שעכשיו מתחילים לשפץ.. שם הרבה עושים שטויות ונופלים..

abirdh

New member
אהה. זאת הייתה אי הבנה שלי...

אחלה... איפה אתה מטיס בארץ?

om133

New member
וואו! לא חשבתי שיהיו כל כך הרבה

תגובות.... בכל מקרה - תודה. יש לי DR6000 ככה שזה תשובה מצוינת. תודה

toolyr

New member
לא תצטרך לקנות גביש פוטבה

גם גביש סנוואה יעבוד, בתנאי שהוא מתאים למקלט. כלומר אם המקלט הוא סינגל, הרי שהגביש צריך להיות סינגל.

למעלה