מקלחות בטירונות :/

מקלחות בטירונות :/

שלום לכולם ותודה מראש לעונים,
בחרתי לכתוב את השאלה בפורום הזה ולא בפורום מתגייסים מכיוון ואתם כבר עברתם את הטירונות.
יש לי אישיו רציני עם המקלחות המשותפות, בחיי זה יכניס אותי למקום נפשי לא טוב בכלל.
הודעות בסגנון, כולם עוברים את זה, כולם עייפים אף אחד לא שם לב לכלום- קיבלתי מלא מהן ולא, זו פשוט לא אופציה.
השאלה שלי היא, למי אני יכולה לפנות כשאני מגיעה לטירונות?
האם אתם מכירים מישהו שיש לו פטור מקלחות רפואי/נפשי.מה מצדיק פטור שכזה?
תודה !

לי לא היה שום פטור רשמי

פשוט ניגשתי לסמלת שלי ואמרתי לה שלא התקלחתי כבר ארבעה ימים (כן כן.. דוחה) ושאני לא אתקלח אלא אם כן יש לי אפשרות להתקלח לבד.
כל יום היא הייתה מוצאת זמן בזמן שכולם בפעילות והייתה מלווה אותי למקלחות ושמרה לי על הדלת במשך 30 דק'.

ther MeסAn

New member
מה, איפה עשית טירונות?

מישהי במחלקה שלי איחרה שתי דקות למסדר כי הקיאה ולא הרגישה טוב וקיבלה על זה שעה ביציאה.
היחידה שאני מכירה שקיבלה התחשבות (מסויימת) מצד המפקדים היתה אחת שהיה חשש שהיא אובדנית ותתלה את עצמה בלילה, מה שאני לא ממליצה לאף אחד...

לכי לקבן ותנסי להוציא פטור.
אבל בואי נהיה מציאותיים, רוב הסיכויים שכן תאלצי להתקלח עם כולן. זה באמת לא כזה נורא, את יכולה להתקלח עם בגד ים אם זה יעזור, אפילו בגד ים שלם, אבל אני מבטיחה לך מניסיון אישי שהחל מהלילה השני כבר לא יהיה אכפת לך כי כשבין 50 ל-100 בנות מזיעות ומסריחות צריכות לסיים להתקלח תוך שעה לאף אחת אין זמן להסתכל על השנייה.

בניצנים

התברכתי בצוות מפקדים נהדר בטירונות (ועוד יותר בסדיר
)
הגעתי באמצע הטירונות, הרגשתי מאד left out ובזמן הזה היחידה שהתחברתי אליה הייתה הסמלת שבילתה איתי הרבה שעות כדי להכניס אותי לקצב של שאר המחלקה, שיתפתי אותה שמאד קשה לי והיא תמיד הייתה נכונה לעזור.
לפעמים לא צריך ללכת לקבן או לשקר כדי שיתחשבו בך, מספיק להגיד את האמת.

JuSt A GiRl 94

New member
ככה

תגיעי לבט"ר ויהיה לך שיחה גם עם המפקד האישי וגם עם המ"מ, תדגישי שם ממש בשתי השיחות שאת לא יכולה להתקלח לבד. יהיו אחת משתי האופציות- או שיאריכו לך את שעת הט"ש בערב ותקומי חצי שעה אחרי כולם, או שיתנו לך זמן באמצע היום. אני לקראת סוף הטירונות ביקשתי ונתנו לי אבל זה היה אחרי דרמת קב"ן...חוץ מזה אם בהתחלה לא מסכימים לתת לך אז תגידי שאת במחזור לאחת המפקדות ואז ימצאו לך פיתרון.
תנסי להסביר להם את הסיבה ואני מאמינה שיהיה דרך לפתור את זה, ואם לא אז באמת תבקשי מיד באותו רגע הפנייה לקב"ן (כי זה לוקח משהו כמו שבועיים...)

למעלה