מקלחונים

מקלחונים../images/Emo178.gif

טוב.... הפור נפל.. סגרתי עם קבלן שיפוצים. לא הלכתי על אדריכל כי לא מתכוונת להכנס לשיפוץ כללי אלא חלקי... כסף..כסף... במקלחת הכל עליו חוץ ממקלחון... כלומר ידאג לשיפוע ואגנית אם ארצה.. אשמח לקבל הצעות בדבר מקלחון. על מה צריכה להקפיד בבחירת מקלחון. רוצה ללכת על פינתי בגלל חוסר המקום. 80X80 ומעבר לזה לא יודעת כלום. עובי זכוכית? ישר או מעוגל? מגנטי? דלתות הזזה? אוףףףףףףףף מחוסנת לא מחוסנת? יש פירמות מסויימות מומלצות יותר מאחרות? יש מקומות ספיציפים מומלצים באזור ת"א וגוש דן? אשמח לקבל מידע.. אהההההההה ועוד דבר.. נורא בא לי במקום הפיצי הזה לעשות מערכת ג'קוזי בתליה... כזה שבא על הקיר. לגב וכל זה... מה דעת המבינים בעניין? כמה עולה פינוק כזה ומה נדרש עבור זה? תודההההההההההה על הכל מראש

תשובה חלקית

1. להקפיד שהזכוכית תהיה מחוסמת, כלומר שעברה טיפול טרמי שמונע היווצרות שברים גדולים במקרה של שבר. הכוונה לזכוכית שבמקרה של שבר מתפוררת לחתיכות קטנות כמו שמשות הרכב, כדי למנוע פציעות חמורות. הכרחי ולא לותר על זה, אנשים כבר איבדו ילדים בארץ בגלל החיסכון הטיפשי הזה. 2 לבדוק שהמים הניגרים על הדלת או הדלתות אינם נשפכים מחוץ למקלחון עם פתיחת הדלת בסוף המקלחת. זה מעצבן לשנים. 3. לבדוק שהדלת או הדלתות נסגרות היטב ונפתחות החוצה ולא לתוך פנים המקלחון. אם אדם לא מרגיש טוב או מתעלף והדלתות נפתחות פנימה אי אפשר להגיע אליו. 4. קח בחשבון שמערכת הג'קוזי שאתה רוצה לוקחת מקום מהמקלחון ואז צריך להתפתל בפנים ולהסתובב בזהירות, לא נוח. בהצלחה!

יש חברות מועדפות לרכישה?

לגבי הג'קוזי.... התכוונתי למוט ג'קוזי שנמצא על הקיר במקום הברזים הרגילים. אם הבנת למה כוונתי תודה בכל מקרה מה העובי האופטימלי? 6 מ"מ או פחות או יותר?

אין לי פרטים

הכי טוב לגשת למקום שמוכר כאלה, לא להתעצל ולחלוץ נעליים, להכנס פנימה, לסגור את הדלת ולראות אם אפשר להתנועע בפנים בחופשיות. מידות של המקלחון לא אומרות הרבה כי לכל אחד מידות גוף שונות, הרגלים שונים וצרכי מרווח שונים.

cobby

New member
מערכת מתזים תלויה למקלחת

מורכבת הכי טוב בפינת המקלחון ונותנת את האפקט המירבי פינת המקלחון במילא אינו שטח מנוצל כך שאינו מקטין לך את שטח המקלחון מקלחונים מומלצים הם מתוצרת חב' אל-גל , לא יקרים ונותנים תמורה הולמת למחיר

alonaski

New member
עצה קטנה שלי:

לא יודעת מה גודל חדר האמבטיה שלך אבל אני בניתי לי לאחרונה מקלחון בחדר אמבטיה בבית החדש שעברנו ושיפצנו. חשבתי בהתחלה שאני צריכה קיר זכוכית ודלת זכוכית נסגרת אבל הסתבר שגם אם צלע אחת של המקלחון פתוחה - זה לא מזמין רטיבות בכל חדר האמבטיה!!! וככה חסכתי איזה 1500 ש"ח על עוד דלת/קיר זכוכית. לפני כן, גרנו (בעלי ואני) בבית קטן מושכר שם חדר האמבטיה היה משהו כמו 2 ממ"ר והיה בו מקלחת, שירותים וכיור עם ארונית. הכל היה צפוף וקרוב אחד לשני ולמרות זאת המקלחת לא היתה סגורה אפילו לו בוילון!!!!\ ככה שכל פעם שהתקלחנו המיים אפילו לא הגיעו להשפריץ על הכיור! אולי קצת על השירותים שעמדו ליד המקלחת אבל אחרי כמה שיעורים - הצלחתי ללמד את בעלי שכשהוא נכנס להתקלח שיסגור את מכסה האסלה
והחלק החשוב של השירותים (האסלה) לא נרטבה אף פעם!
אז מה שאני רוצה להעביר כאן במסר שתדעי - שלא חייבים להכנס להוצאה של רכישת מקלחון עם דלתות נסגרות/נפתחות או קירות זכוכית להגביל את המקלחת!! הפינת מקלחת שלי היא גם פינתית אגב! ואין לה שום אגן!!! לא צריך אגן! צריך שיהיה שיפוע נכון לניקוז המים! זה הכל!!! אם תרצי תמונה שלה תגידי לי - אשמח לצלם ולהראות לך!

zk ISR

New member
רק מקלחוני

מקלחונים רק של חברת מיטרני . נקודה. בגלל האיכות , העיצוב, השרות . המגוון. ( המחיר ? )

ראיתי היום את מיטרני.. איזה מחיר../images/Emo2.gif

היום בשעה טובה הלכתי לבחור קרמיקה וריצוף למקלחת שירותים וגרניט פורצלן לכל הבית. משהו ממש יפה. זהו.. נשאר לי לבדוק את נושא המקלחון... ראיתי דוגמא אחת ..יפה אבל 4000 שח.. זה המוןןןןןןןןןןןןןן אחפש הלאה.... ואווו ביום ראשון מתחיל הבלאגן

למעלה