לצערי אני לומדת טכ"מ... איכסססססס!!! שונאת את כל מה שקשור לטכ"מ... בעעע... ואם אתה שואל למה אני לא יורדת מהמגמה הזאת זה בגלל שאין בביצפר שלנו משהו יותר נורמלי...
בבית ספרינו יש מגוון רחב של הגברות.... אני לא חושב שיש מספר רב כזה של מקצועות הגברה בבתי ספר אחרים... אנחנו בית ספר מאגניבי, אולם אין לנו קולנוע ותיאטרון ודברים כאלו, אבל בהחלט יש הרבה מה להגביר... בתור ילדת טכ"מ לך אין הרבה ברירה, את צריכה לסבול פיזיקה.... וטכ"מ זה בעעעעע. אני יודע בתור אחד שהיה בטכמ וירד באמצע השנה... ו5 יחידות מחשבים זה ממש מאגניבי
אלכס מורה סבבה, רצה לתת לי מגן שלא מגיע לי ...עשיתי לו קטע משהו מהסרטים ההוא התחיל לרוץ אחריי באמצע בית ספר וקורא לי לדבר איתו.... בכל אופן, הוכחתי שהציון הזה מגיע לי כשעקפתי אותו בבגרות :> (דנה ראתה את ההופעה)
הוא גורם לך להירדם אני לא יודע איך להסביר את זה הוא גורם לך להירדם מרוב פחד, יש לו עליות וירידות והציטוט האהוב עלי -שקולניק מראה לנו ערימת ספרים בתחילת כיתה י"א "אם תדעו כל פסיק מהספרים האלה בעל פה.. אולי..אולי תעברו את הבגרות בשלום"
את לא יכולה לעשות לאלכס דבר כזה, זה לא מתאים לאופי שלך , ואת חמודה מידי בשביל זה, את מאלו שמסוגלות לבוא אליו, לדבר איתו, לעשות "פאפי פייס" ואז לקבל מה שהן רוצות אבל אני למשל, אני קצת מטורף, ולא יודע מאיפה היה לי האומץ דקה לפני תחילת הבגרות ללכת הביתה ולברוח מאלכס שרץ אחריי