מקיף ח - חשוב!

mosquita

New member
מקיף ח - חשוב!

מישהו כאן לומד עם לריסה ויודע אם היא עצבנית על הציונים של הבגרויות של שכבה י"ב שסיימה?

דנה!

New member
תשובה...

אני לומדת עם לריסה... מחר יש לי שיעור איתה ואני יגיד לך אם היא עצבנית על הציונים... :)

Superdror

New member
לא עדיף לגשת ללאריסה .....

ולשאול אותה מה היא חושבת על הציונים ?

mosquita

New member
קודם כל..

אחרי שמסיימים תיכון, ללכת לשם זה אחד מהדברים האחרונים ברשימה שרוצים לעשות... אני ממש לא רוצה ללכת לשם סתם ככה. דבר שני, אני לא אסתכן בלראות אותה לפני שאני יודעת בוודאות אם היא עצבנית או לא.

twigy

New member
מסכים איתך בעניין הזה

לריסה יכולה להיות תרנגולת משוגעת לפעמים.

mosquita

New member
אל תשאלי אותה ישירות בבקשה... ../images/Emo13.gif

אני רק רוצה לדעת אם היא תגיד על זה משהו לכיתה או תהיה במצב רוח עצבני.

mosquita

New member
אני בת...

ואני מעדיפה לא להגיד את השם שלי

mosquita

New member
חחח ../images/Emo13.gif

כן, היה עדיף אם לא הייתי כותבת את זה בפרטים שלי, אה
אוי, התגלה הסוד שלי, איך אני יכולה להמשיך לחיות.

fireman

New member
טוב....

תראה, עם לריסה לא יצא לי לדבר.... בכל אופן, אל תרגיש לא טוב לגבי הציונים שלכם , ושהכעס של גברת לריסה לא יעניין אותך.... המצב במקיף ח, מבחינת רוב הבגרויות הוא לא טוב בכלל ומה שהולך שם זה הפקרות או אין לי מושג מה. תלמידים נכשלים בבגרויות בציונים ממש ממש ממש נמוכים שלא אני ולא אתה יודעים איך מישהו שיושב בכיתה מסוגל להגיע אליהם.. ומה שיוצא זה שהתלמידים עוברים את הבגרויות ומקבלים את תעודת הבגרות שלהם לא כי הם יודעים משהו.... או למדו, אלא כי המורה נתן להם ציון מגן שלא מגיע להם.... אני לא אנקוב בציונים שראיתי ב5 יחידות מתמטיקה, או ב5 יחידות מחשבים.... אבל המצב לא מעודד והוא ברוב בית הספר... ואני גם מאמין שכך זה גם בחלק מהמקצועות האחרים

Superdror

New member
אני אוהב לקבל מגן גבוה

כמו כל אחד אחר, אבל אני לא חושב שקבלת מגן של 90 ולאחר מכן להוציא 30 בבגרות זה דבר סביר או נורמלי. וזה לא מקובל עליי

דנה!

New member
אוקיי אז ככה...

חזרתי משיעור פיזיקה לא מזמן עם לריסה אבל הלריסה הזאת לא אמרה כלום על הציונים שלכם... :/

Superdror

New member
עוד לא התייאשת מפיזיקה בנונת ?:)

אותי זה הגעיל כבר אחרי 3 חודשים... ומאז רבתי עם חצי עולם כדי שירדו לי מהוריד ויתנו לי להגביר רק מחשבים :>

Mike A

New member
שתוק שתוק

פיזיקה זה המקצוע הכי אהוב עלי בבצפר

Papito

New member
ברגע זה הפסקת להיות חבר שלי

+ אני מדפיס את ההודעה

למעלה