מקיאטונה

noammans

New member
מקיאטונה

הרשו לי להמליץ לכם לנסות את המקיאטונה של ארקפה. באמת מוצלח. הטעם של האספרסו שלהם קצת חזק לי, לכן המקיאטונה ( אספרסו עם מעט חלב וחלב מוקצף ) מאפשרת להנות מהארומה והטעם המלאים של הקפה, רק קצת יותר בעדינות. וזה גם מוגש בכוס יפה.

ludwig cafe

New member
../images/Emo31.gif אם כבר ארקפה

אז קודם כל - מקיאטו זה מקיאטו, לא צריך לעברת כל דבר. דבר נוסף - ארקפה שאת שמם היללתי עד לא מזמן, החליטו כנראה לשים פס על הלקוחות ולגרוף עוד כמה גרושים. בסניפים החדשים (זכינויות?) הם מציבים את דוד השמש המתקרה לה-פבוריטה במקום מכונת אספרסו ראויה. אין צורך לציין כי התוצאה היא מי אפסיים (בדיוק כמו בסניפי אילנ'ס).

knappertsbusch

New member
מה הבעיה בלה-פבוריטה?

בהזדמנויות שונות ומקומות שונים זכיתי לקפה מצוין מהמכונה הזאת - מה העניין?

ludwig cafe

New member
אם זכית לקפה מצוין

ממכונה ללא ויסות טמפרטורה נורמאלי בגרופ וללא פרה-אינפיוזן, מי אני שאתווכח.

etchi

New member
אל תיתן לפלצן עם מונחים טכניים

אל תיתן לפלצן עם מונחים טכנים לבלבל אותך , בסופו של דבר רק אתה יכול להחליט מה טוב בשבילך , המכונה הזאת מצוינת ,סוס עבודה עברי טהור גזע כאילו שהסינים של כל "המותגים" הזרים עושים עבודת קודש . אם אתה לא רוצה להיות אחד מהעדר . תאמין שגם סברה זה אוטו טוב , לא כל מה שזר שווה יותר קפה אולי לא ניתן לגדל בארץ , אבל הית קונה מכונת אספרסו מקניה או אתיופיה , גם פיאט זה לא משהוא גם שאר המוצרים " הלבנים " האיטלקיים לא משהוא , עיצוב לא עושה קפה , מכונת אספרסו בסופו של דבר ערמה של חוטי חשמל משאבות מכאניות , גופי חימום וכו , ולאף איטלקי אין עליהם בעלות או זכות אבות

ludwig cafe

New member
כאשר הבורות הופכת לערך

זאת התגובה שמקבלים. אין כאן ענין של מונחים טכניים, יש כאן ועוד איך הזכות לקבל קפה נורמאלי. בקצת מאמץ ובמחירים דומים יכול בית הקפה לא לזלזל בך ולרכוש מכונה איכותית (כפי שנעשה עד כה בארקפה). מרבית מכונות האספרסו המיובאות לארץ (מיעוט מבוטל, דרג אגב, מגיע מסין) עושות היטב את העבודה. החמור הישראלי המכונה "לה פאבוריטה" הוא פשוט זבל של מכונה (שבעבר הרחוק דגם מוקדם שלה אף התפוצץ ונדמה לי שגם הרג כמה חיילים שעמדו לידה). אין מדובר כאן על עיצוב (שבמקרה שלנו, כולל המטחנה התואמת, נגנב ללא בושה) אלא על איכות הקפה נטו. אם מכונת אספרסו היא רק ערימה של חוטים למה שלא תנסה להכין קפה בטוסטר ? ודרך אגב, קפה גדל מצויין בארץ.

Optimum Design

New member
אצל לוודויג בגינה ואת העץ ניתן

לרכוש אצל משה וולך. טיפוס בפני עצמו

למעלה