לא הלכתי לעבודדה../images/Emo3.gif
שם:לינוי

תאריך לידה:6.3 מקום מגורים:אור יהודה צבע עיניים: חום חרא בהירר בהירD: צבע שער: שטני בהיר וארוך
גובה:
1.50 ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: חצי עיראקית חצי טריפוליטאיתD: ולא שחורה
איזה נעליים לבשת היום?לא נעלתי D: על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?לומשנה^^ מה עשה לך את היום?הוא רק התחיל אבל אתמול היה זוועתי \: מי הרס לך את היום?^^אתמול הרסו אותוו אבל לא משנה מי החולשות שלך:נמנמ הפחדים שלך:להספיק לרכב ומד' הפיצה המושלמת שלך:בלי עבגניהה
מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:להתחיל להתחרות העונה
המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:נמנמ אם ישנתי טובב מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? השער שלי ?D: מתי אתה הולך לישון?נמנ בלימודים 11/12 עכשיו בחופש 2/3 הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:לפני שלוש שנים ^^ ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:נמנ לא יודעת פפסי או קולה:קולה
מקדונלדס או ברגר קינק:מקדונלס
דייט לבד או בקבוצות:נמנ תלוי מי הדייט
ליפטון אייס תיי או נאסטי:נסטי שוקולד או וניל:ונילל
קפוצ'ינו או קפה:קפוצינו
מעשן:לאא מקלל:חוחו לפעמיםD: שר:במקלחת מתקלח כל יום? משתדלת D: חוחו סתםם התאהבת פעם? כן ^^ אתה מאוהב עכשיו?לא^^ רוצה ללמוד במכללה?לא

היית רוצה להתחתן?לא כרגע
אתה מאמין בעצמך?נמ כן
אתה מקבל הפרעות נפשיות?היפר נחשב.?
אתה פריק של בריאות?בכלל לאא אתה מסתדר עם ההורים?מננמ כן אתה אוהב ברקים? לא אתה מנגן על משהו?על העצבים
בחודש האחרון: שתית אלכוהול?אהא עישנת?לא סמים?לא^^ יצאת לדייט?לא נדלקת על מישהו? נמנ לא ניראה לי \: רחיצה בעירום?לא ^^ גנבת משהו?חח גומיה למישו D:
היתשכרת פעם?לא קראו לך טיזר?לא הרביצו לך פעם?חוחוחח כן גנבת מחנות פעם? כן מסטיקק כשהייתי קטנה
רצית למות?אהא נפגעת ממישהו?כן
מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?מאמנת ורוכבת טובה
איזו ארץ תרצה לבקר?הולנד נוי זילנד סקוטלנד צרפת אנגליה וארה"ב
צבע עיניים אהוב?ירוקות מיוחדת כאלו צבע שיער אהוב?אני אוהבת את שלי
ארוך או קצר?ארווךךךך
גובה?גבוהה^^ משקל?לא רזה מידי ולא שמנמן מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?אתמול בערב אכלת?אתמול בצהריים התנשקת?ואיי ^^ התאהבת?נדלקתי זה יותר קרוב D: נשבר לך הלב?\: צחקת?אתמול ^^ בכית?אתמול\: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?שלשום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?שלשום חיבקת מישהו/י?אתמולD: עישנת?נוור שתית משקה אלכוהולי? יום שבת D: השתכרת? נווור שכבת עם מישהו/י?נוור היית במועדון?לפני חודשיים בערך לבשת חצאית?ואאי הרבה זמן קנית בגד?לא מזמן D:
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?כל הזמן אני מתכוונת

הקדישו לך שיר?נמנמ מזמן שיפרו לך את המצברוח?אתמול
מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?אהא\: אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?חוחח כן D: מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?500 אני מתחשבת
האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?4-5 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?המתינו^^מקווקי אתמול

ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?היו לי מלא שלא נענו מסער'קה,קוקיי,לינויה,אימא,עידו ובוטן
מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)שיחותת איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?מקורנים דקים כאלו

למה אתם אוהבים את הבית?לא אוהבים D: באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?דירה דיי גדולה

באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?ענקי כזה כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?4 כי ככה
אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?את הכלב ואמפי האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?לאא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?עוד מעט שנה כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?אם אני חוללה אני לא יכולה לזווזז
אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?שומדברר מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?אחי הקטן
אחותי הקטנה
אימווש
וחבר שלה מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?לא עושים D: חוח סתם בצהריים כזה שמשעממם אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?לטאטא ולפעמיים לשטווף ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?לא ככ