מקומנת שאלונים

ybenor

New member
אני שמן =0

שם: גיא תאריך לידה: 20.4.90 מקום מגורים: תל מונד צבע עיניים: שחור צבע שער: שחור גובה: 188 ימני או שמאלי? ימני המוצא שלך: תימני ופרסי ולובי (טריפולטאי) איזה נעליים לבשת היום? כפכפים על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? חברה שלי מה עשה לך את היום? שאני וחברה שלי 5 חודשים היום =) מי הרס לך את היום? היא החולשות שלך: קנאי ורגיש מאוד הפחדים שלך: שאני וחברה שלי ניפרד הפיצה המושלמת שלך: משפחתית (כי אני דובי) מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: לעשות כסף טוב המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: לשלוח הודעה לנוני מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? אני גבוה מתי אתה הולך לישון? אני לא ישן כמעט הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: חיבוק של אמא ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: אמא פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: בורגר קינג דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי שוקולד או וניל: וניל קפוצ'ינו או קפה: תלוי מעשן: כן מקלל: כן שר: כן במקלחת מתקלח כל יום? לרוב התאהבת פעם? כן אתה מאוהב עכשיו? כן רוצה ללמוד במכללה? לא היית רוצה להתחתן? כן אתה מאמין בעצמך? בערך אתה מקבל הפרעות נפשיות? כן אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? עם אבא לא עם אמא כן אתה אוהב ברקים? כן אתה מנגן על משהו? על העצבים שלכם בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? כן סמים? לא יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? לא רחיצה בעירום? כן גנבת משהו? כן בטח היתשכרת פעם? כן קראו לך טיזר? מה? הרביצו לך פעם? ניסו חברה שלי עלתה עליהם גנבת מחנות פעם? כן רצית למות? כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? לא חושב על זה עכשיו..יש לי חיים... איזו ארץ תרצה לבקר? אוסטרליה צבע עיניים אהוב? ירוק אפור צבע שיער אהוב? ברונטי ארוך או קצר? ארוך גובה? גבוה משקל? שמנמן מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? FAR FAR AGO אכלת? שעה התנשקת? עכשיו התאהבת? 5 חודשים בדיוק ו3 שעות... נשבר לך הלב? שבועיים צחקת?עכשיו בכית? שעה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?חצי שעה מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? כנ"ל חיבקת מישהו/י? עכשיו עישנת? 3 ימים שתית משקה אלכוהולי? יום שישי השתכרת? לפני 3 חודשים שכבת עם מישהו/י? 7 חודשים היית במועדון? שנה לבשת חצאית? אף פעם קנית בגד? אשתו של אבי קונה אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? עכשיו הקדישו לך שיר? עכשיו שיפרו לך את המצברוח? עכשיו כי הקדישו לי שיר מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? בערך אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? יש לי טוקמן האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?כיסי כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? הרבה קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? "למה אתה לא עונה ימניאק? עכשיו שבוע וחצי לא תראה אותי אני באילת" מחבר.. גל. ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? איתי, חבר מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) מוזיקה ושעון ולדבר עם נוני איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?עוף רולדת בשר פתיתים ואממ הכל של אמא מעולה.. למה אתם אוהבים את הבית? מי אמר שאני אוהב אותו? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? קוטג' באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? צריף כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?בערך 12 אני חושב.. לא היה כסף וחיפשנו דירה מתאימה, הכל בתל מונד.. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? מרבד קסמים האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 3 שנים בערך כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? ישנים.. (ואני רק אומר שאני חולה :D) אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? אין לי מושג מה המתכונים היא לא מספרת.. אבל זה טובבבב... מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אבא אישתו והבן שלה מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? לא עושים אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? תאמת שכלום אני די מפונק ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? תבית כן..תאנשים לא ממש

לא הלכתי לעבודדה../images/Emo3.gif

שם:לינוי :) תאריך לידה:6.3 מקום מגורים:אור יהודה צבע עיניים: חום חרא בהירר בהירD: צבע שער: שטני בהיר וארוך
גובה:
1.50 ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: חצי עיראקית חצי טריפוליטאיתD: ולא שחורה
איזה נעליים לבשת היום?לא נעלתי D: על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?לומשנה^^ מה עשה לך את היום?הוא רק התחיל אבל אתמול היה זוועתי \: מי הרס לך את היום?^^אתמול הרסו אותוו אבל לא משנה מי החולשות שלך:נמנמ הפחדים שלך:להספיק לרכב ומד' הפיצה המושלמת שלך:בלי עבגניהה
מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:להתחיל להתחרות העונה
המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:נמנמ אם ישנתי טובב מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? השער שלי ?D: מתי אתה הולך לישון?נמנ בלימודים 11/12 עכשיו בחופש 2/3 הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:לפני שלוש שנים ^^ ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:נמנ לא יודעת פפסי או קולה:קולה
מקדונלדס או ברגר קינק:מקדונלס
דייט לבד או בקבוצות:נמנ תלוי מי הדייט
ליפטון אייס תיי או נאסטי:נסטי שוקולד או וניל:ונילל
קפוצ'ינו או קפה:קפוצינו
מעשן:לאא מקלל:חוחו לפעמיםD: שר:במקלחת מתקלח כל יום? משתדלת D: חוחו סתםם התאהבת פעם? כן ^^ אתה מאוהב עכשיו?לא^^ רוצה ללמוד במכללה?לא :D היית רוצה להתחתן?לא כרגע
אתה מאמין בעצמך?נמ כן
אתה מקבל הפרעות נפשיות?היפר נחשב.?
אתה פריק של בריאות?בכלל לאא אתה מסתדר עם ההורים?מננמ כן אתה אוהב ברקים? לא אתה מנגן על משהו?על העצבים
בחודש האחרון: שתית אלכוהול?אהא עישנת?לא סמים?לא^^ יצאת לדייט?לא נדלקת על מישהו? נמנ לא ניראה לי \: רחיצה בעירום?לא ^^ גנבת משהו?חח גומיה למישו D:
היתשכרת פעם?לא קראו לך טיזר?לא הרביצו לך פעם?חוחוחח כן גנבת מחנות פעם? כן מסטיקק כשהייתי קטנה
רצית למות?אהא נפגעת ממישהו?כן
מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?מאמנת ורוכבת טובה
איזו ארץ תרצה לבקר?הולנד נוי זילנד סקוטלנד צרפת אנגליה וארה"ב
צבע עיניים אהוב?ירוקות מיוחדת כאלו צבע שיער אהוב?אני אוהבת את שלי
ארוך או קצר?ארווךךךך
גובה?גבוהה^^ משקל?לא רזה מידי ולא שמנמן מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?אתמול בערב אכלת?אתמול בצהריים התנשקת?ואיי ^^ התאהבת?נדלקתי זה יותר קרוב D: נשבר לך הלב?\: צחקת?אתמול ^^ בכית?אתמול\: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?שלשום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?שלשום חיבקת מישהו/י?אתמולD: עישנת?נוור שתית משקה אלכוהולי? יום שבת D: השתכרת? נווור שכבת עם מישהו/י?נוור היית במועדון?לפני חודשיים בערך לבשת חצאית?ואאי הרבה זמן קנית בגד?לא מזמן D:
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?כל הזמן אני מתכוונת :) הקדישו לך שיר?נמנמ מזמן שיפרו לך את המצברוח?אתמול
מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?אהא\: אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?חוחח כן D: מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?500 אני מתחשבת
האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?4-5 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?המתינו^^מקווקי אתמול :) ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?היו לי מלא שלא נענו מסער'קה,קוקיי,לינויה,אימא,עידו ובוטן
מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)שיחותת איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?מקורנים דקים כאלו :) למה אתם אוהבים את הבית?לא אוהבים D: באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?דירה דיי גדולה :) באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?ענקי כזה כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?4 כי ככה
אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?את הכלב ואמפי האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?לאא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?עוד מעט שנה כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?אם אני חוללה אני לא יכולה לזווזז
אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?שומדברר מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?אחי הקטן
אחותי הקטנה
אימווש
וחבר שלה מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?לא עושים D: חוח סתם בצהריים כזה שמשעממם אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?לטאטא ולפעמיים לשטווף ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?לא ככ

ןוווווווווווווווטאוחכ

שם: תומר תאריך לידה: 3.11 מקום מגורים: פה P: צבע עיניים: חום צבע שער: חום גובה: משהו בסביבות המטר שבעים. ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: ישראל-צרפת-ארנטינה-אלג'יר-ליטא-פולין איזה נעליים לבשת היום? לא נעלתי. על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? האחים שלי מה עשה לך את היום? היום הזה לא היה עד כדי כך ארוך, אני בחופש. :| מי הרס לך את היום? החולשות שלך: הפחדים שלך: הפיצה המושלמת שלך: בצק לא עבה מדי, הרבה רסק וגבינה, בצל ופטריות, תבלינים. יאמי
. מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: היא אוטוטו נגמרת.. להשלים חומר בלימודים. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: כלום. מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? הציצים. מתי אתה הולך לישון? בסביבות שלוש. פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: גם וגם. ליפטון אייס תיי או נאסטי: מה זה? O.ס שוקולד או וניל: וניל פצפוצים D: קפוצ'ינו או קפה: קפה שחור מעשן: בדר"כ לא, לפעמים נרגילה. מקלל: בקטנה. שר: כשאני לא שומעת את עצמי. מתקלח כל יום? כן התאהבת פעם? לא אתה מאוהב עכשיו? לא רוצה ללמוד במכללה? לא יודעת היית רוצה להתחתן? לא אתה מאמין בעצמך? כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? אין לי כאלו אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? כן אתה אוהב ברקים? כן אתה מנגן על משהו? כן בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן, אבל לא השתכרתי עישנת? כן סמים? לא יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? לא רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? כן הרביצו לך פעם? כן גנבת מחנות פעם? כן רצית למות? כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? מאיפה לי איזו ארץ תרצה לבקר? נפאל צבע עיניים אהוב? ירוק צבע שיער אהוב? סגול, כחול, ירוק.. ארוך או קצר? ארוך גובה? כמה שיותר >: משקל? מה זה משנה מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שלוש שעות ככה, אבל רק לשניה מתחת לבית. אכלת? לפני רבע שעה, שוקולד. התנשקת? עדיין לא התאהבת? עדיין לא נשבר לך הלב? עדיין לא צחקת? לפני כמה דקות בכית? ביום שישי חיבקת מישהו/י? אתמול בלילה שתית משקה אלכוהולי? ביום חמישי אאל"ט השתכרת? ל"ג בעומר שכבת עם מישהו/י? עדיין לא היית במועדון? בהופעה של יוני בלוך בבארבי ^^ לבשת חצאית? מתישהו בגן ._. קנית בגד? בתחילת החופש שיפרו לך את המצברוח? לפני כמה שבועות האם את דבוקה לפלאפון? לא אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כן מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? לא זוכרת, לא הרבה האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים. כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? ארבעה קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? חברה שלי ששואלת מתי אני באה לחיפה P: ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? אמא שלי מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות, שעון מעורר איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? דברים שעשויים מתפו"א. פשטידות ופירה ואפוי בשמנת, הכי טעים בעולם. למה אתם אוהבים את הבית? כי זה הבית, מה למה באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה בקומה אחרונה, אז יש לנו שתי קומות כזה :) באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? לא יודעת כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? חמש אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? מחברות האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? אני מכירה המון אנשים עם בתים מגניבים ממש. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? שנתיים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? טלוויזיה, מחשב, ישנה, אוכלת. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? כלום
מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אמא והאחים מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אהההה. באמצע הלילה, כשאני נזכרת שיש לי שיעורים למחר. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

שם: סתיו תאריך לידה: מקום מגורים: כאן צבע עיניים: חום צבע שער: שחור גובה: ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: איזה נעליים לבשת היום? לא נעלתי נעליים כל היום על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על מי כבר יש לי לחשוב? מה עשה לך את היום? אף אחד מי הרס לך את היום? הוא.. החולשות שלך:יש לי חולשה לחנויות כלי כתיבה, ואני מאוד רגישה, ויש לי נטייה לאובססיביות. הפחדים שלך: להישאר לבד. הפיצה המושלמת שלך: מלוואח פיצה מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: 'עוד יום חסר משמעות בחיי' מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? אני רזה מתי אתה הולך לישון? מאוחר מדי הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: אישי ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: אישי פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינג*: מקדונלדס דייט לבד או בקבוצות: אני לא יוצאת לדייטים ליפטון אייס תיי או נאסטי: אף אחד שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: איכ מעשן: לא מקלל: כן שר: בזיופים מתקלח כל יום? לא התאהבת פעם? ועדיין מאוהבת אתה מאוהב עכשיו? כן רוצה ללמוד במכללה? כן היית רוצה להתחתן? כן אתה מאמין בעצמך? בערך אתה מקבל הפרעות נפשיות? לא אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? כן אתה אוהב ברקים? לא אתה מנגן על משהו? בערך בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא עישנת? לא סמים? לא יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? לא רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? לא קראו לך טיזר? לא, מה זה? הרביצו לך פעם? כן גנבת מחנות פעם? לא רצית למות? כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? מאושרת איזו ארץ תרצה לבקר? בלגיה צבע עיניים אהוב? ירוק צבע שיער אהוב? שחור/חום ארוך או קצר? אני אעדיף קצר גובה? משקל? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? לפני כמה שעות התנשקת? לפני יותר מדי זמן התאהבת? עדיין מאוהבת נשבר לך הלב? כל יום מחדש צחקת? היום בכית? לפני כמה ימים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני כמה ימים מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לפני כמה שבועות חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? באחד מימי שישי השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? שבוע שעבר לבשת חצאית? מזמן מזמן קנית בגד? מזמן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לפני כמה ימים הקדישו לך שיר? א ף פעם שיפרו לך את המצברוח? אני חושבת שאתמול..>< מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? כן אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כן מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? יותר מ1000 כשטסתי לחו"ל האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? ההורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 3-4 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? רז, שאל אותי אם אני באה לסרט של סימפסונס. ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? אחותי מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) הודעות ושיחות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? עוף עם שעועית למה אתם אוהבים את הבית? כי הוא ביתי באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? קוטג' גדול באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? לא ידועת כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? בתוך העיר, לבתים יותר גדולים, פעמיים. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? הייתי קונה מחשב נייד, ולוקחת אותו איתי. למרות שזה לא היה עוזר לי כי לא היה אינטרנט, אבל בכל זאת>< האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 7 או 8 שנים. כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? רואה טלויזיה, שוכבת במיטה, משחקת במחשב. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? תה הפיתרון לכל דבר, הממ לשאוף אדי מים חמים כמצוננים, לשתות חלב חם עם דבש כשהגרון כואב, ולשתות חלב חם אם קשה להירדם. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אמא אבא אני ושתי אחיות. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? לא יודעת... אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? מה שמבקשים ממני לעשות. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?כן

דנדוושש

New member
עונה:)

תאריך לידה: 16.4.90 מקום מגורים: הוד השרון צבע עיניים: חום-שחור צבע שער: חום גובה: 171 (?) ימני או שמאלי? בידיים ימנית... המוצא שלך: רבע פולניה, רבע רומניה, רבע תימנייה ועוד רבע שמתחלק לשמינית פולניה (כנראה) ועוד שמינית שלא ברור.. אולי פולניה או רוסיה (הם גרו כמה דורות בארץ אז לא בדיוק יודעים..) איזה נעליים לבשת היום? אדידס על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? העבודה (לשעבר) שלי... מה עשה לך את היום? חברה שחזרה היום מ3 שבועות בברזיל והתקשרה :) מי הרס לך את היום? המנהלת כוח אדם בעבודה (לשעבר) שלי. החולשות שלך: כשמתנהגים אלי ממש ממש יפה, נחמדות, מתיקות (צביעות...), אז קשה לי להגיד בפרצוף מה אני חושבת... הפחדים שלך: להישאר לבד. לאבד... הפיצה המושלמת שלך: בלי תוספות מיוחדות מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: בשנת לימודים? להצליח במתמטיקה (הוכחתי לעצמי שאפילו *אני* מסוגלת! P: ) המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה השעה? מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? האף שלי סביר? מתי אתה הולך לישון? תלוי מתי אני צריכה לקום ביום שאחרי (ואם משעמם לי וכמה אני עייפה) בעיקרון בחופש אין לי גבולות D: הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: כש*היא* התייחסה אלי כאל חברה אמיתית (באמת היה רגע כזה?) ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: אליה^ אפילו שהיא כלבה. פפסי או קולה: שומדבר מקדונלדס או ברגר קינק: לאדעת.. נגיד מק' דייט לבד או בקבוצות: בהתחלה בקבוצה.. כי זה מלחיץ... ליפטון אייס תיי או נאסטי:נאסטי שוקולד או וניל: וניל קפוצ'ינו או קפה: לאדעת מעשן: חס וחסה מקלל: לפעמים (לא יותר מידי) שר: רק לעצמי *-) מתקלח כל יום? כן התאהבת פעם? לא אתה מאוהב עכשיו? לא רוצה ללמוד במכללה? בעתיד כן היית רוצה להתחתן? כן אתה מאמין בעצמך? לא יותר מידי אתה מקבל הפרעות נפשיות? מזתומרת "מקבל"? איך אפשר לקבל? או שיש או שאין... אתה פריק של בריאות? לא כלכך אתה מסתדר עם ההורים? לא תמיד.. אבל ברוב המקרים כן אתה אוהב ברקים? כן (זה מאגניב D: ) אתה מנגן על משהו? לא (לפני הרבה-הרבה שנים ניגנתי על אורגנית) בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? לא סמים? לא יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? בקטנה רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? כן קראו לך טיזר? לא הרביצו לך פעם? לא גנבת מחנות פעם? כן (כשהייתי קטנה.. משהו עם חברה.. אני לא ממש זוכרת...) רצית למות? הרבה פעמים נפגעת ממישהו? המון מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? אני כ"כ לא יודעת |: אולי משהו שקשור ברפואה... איזו ארץ תרצה לבקר? ארגנטינה וארה"ב צבע עיניים אהוב? דבש צבע שיער אהוב? חום בהיר ארוך או קצר? באמצע גובה? אהוב? WTF? משקל? ^^ מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום בצהריים אכלת? לפני 4 שעות התנשקת? לא בזמן האחרון התאהבת? אף פעם נשבר לך הלב? - צחקת? מקודם כשקראתי ספר :) בכית? היום בבוקר. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לאדעת :/ מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? כנ"ל^ חיבקת מישהו/י? אני לא זוכרת.. עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? בשבוע שעבר השתכרת? לא זוכרת בדיוק שכבת עם מישהו/י? - היית במועדון? בתחילת החופש לבשת חצאית? מזמן קנית בגד? שבוע שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לא זוכרת מתי לאחרונה בכלל אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו... הקדישו לך שיר? - שיפרו לך את המצברוח? היום, כשחברה שבדיוק חזרה מחו"ל התקשרה :) מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? פחות או יותר חח אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כן (היום לדוגמא, אבל זה היה רק שיעור נהיגה....) מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? לאדעת, אני לא מסתכלת על החשבון אלא אם כן אבא אומר לי עליו משהו מיוחד האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים. כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 2 להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? תודה!!3> -מחברה שיש לה היום יומולדת ושלחתי לה אסמס אז היא ענתה.. ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מחברה שחזרה היום מחו"ל חח :p מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) אסמסים, שיחות ושעון מעורר (ולפעמים מחשבון או לוח שנה או מצלמה) איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? תפו"א טעימים כאלה ועוף כזה :) למה אתם אוהבים את הבית? כי אני מרגישה פה הכי בנוח שאפשר, בבית... וכי רק פה (בבית-בחדר שלי) אני מרגישה שיש לי את הפרטיות שלי (כמובן שהדלת צריכה להיות סגורה) באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? וילה/קוטג' (סליחה על הבורות, אבל מה ההבדל?) באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? לא עולה לי כרגע כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? כשהייתי בת כמה חודשים עברנו לעיר אחרת (כי נולדתי והבית היה קטן חח), כשהייתי בת 7 עברנו לבית אחר באותו עיר (כי אח שלי כבר היה בן שנתיים והבית היה קטן), וכשהייתי בת 13 עברנו לבית הנוכחי שהוא בעיר אחרת (כי.. כבר מלא זמן בנינו את הבית הזה והוא גם הרבה יותר גדול ונוח) אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? וואו קשה.. ספר טוב וגדול נראלי (אחד שאני מסוגלת לקרוא 95745763475 פעם) האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא, כי רק פה אני מרגישה 'בבית'... מבחינת בית יותר יפה אז ברור שיש יותר יפים כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 4 שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? טלוויזיה, מחשב.. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?תה עם דבש? או לימון? נורא מקורי מצידי.. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? ההורים שלי, אח שלי ואני. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? בד"כ בערב (של היום שלפני היום שאני צריכה אותם חחח) אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לרחוץ כלים, לפעמים לתלות כביסה, לנקות את השולחן וכאלה.. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כה :)

MichelleLev

New member
../images/Emo168.gif

שם: הדס מן תאריך לידה: 29.11 מקום מגורים: מודיעין צבע עיניים: חום כהה צבע שער: חום-שחור עם קצוות בלונדיניים שיצבעו בקרוב. גובה: 1.60 ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: רבע תימניה, חצי פרסיה ורבע רוסיה. איזה נעליים לבשת היום? אולסטאר? על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? רגב. מה עשה לך את היום? עידו. מי הרס לך את היום? אבא שלי. החולשות שלך: המראה שלי. הפחדים שלך: להשאר לבד בסופו של דבר. הפיצה המושלמת שלך: דלת קלוריות. מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: אהבה הדדית. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: שיט. חחח. מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? כושית. מתי אתה הולך לישון? היום? לא הולכת. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: לפני חודש ו24 שעות... במעגל. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: רגב. פפסי או קולה: קולה דיאט. מקדונלדס או ברגר קינק: ברגר קינק XD דייט לבד או בקבוצות: לבד. ליפטון אייס תיי או נאסטי: נסטי לא במובן של המשקה P: שוקולד או וניל: וניל קפוצ'ינו או קפה: איכ. מעשן: לא. מקלל: כן. שר: כן. מתקלח כל יום? כן. התאהבת פעם? כן. אתה מאוהב עכשיו? כן 3>. רוצה ללמוד במכללה? כן. היית רוצה להתחתן? כן אתה מאמין בעצמך? תלוי במה אתה מקבל הפרעות נפשיות? כן. אתה פריק של בריאות? בקטע של קרינה.. מאוד. אתה מסתדר עם ההורים? בערך. אתה אוהב ברקים? לא אכפת לי. אתה מנגן על משהו? כן, פסנתר וגיטרה. בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? לא סמים? לא יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? בקטנה. סתם כזה "הא, הוא חמוד." רחיצה בעירום? לא. גנבת משהו? לא. היתשכרת פעם? כן. קראו לך טיזר? אה? הרביצו לך פעם? כן גנבת מחנות פעם? בכיתה ב... אני נגד גניבות רצית למות? לא נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? לאדעת.. משהו שעושה כסף XD איזו ארץ תרצה לבקר? אנגליה. צבע עיניים אהוב? כחול צבע שיער אהוב? שחור ארוך או קצר? ארוך גובה? 1.80 משקל? לא שחיף מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול בלילה. אכלת? לפני שעתים התנשקת? שבוע התאהבת? 4 חודשים. נשבר לך הלב? בהתליכים כרגע... צחקת? היום בכית? ממזמן. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? שישי השתכרת? שישי שכבת עם מישהו/י? בתולה עדיין היית במועדון? נה.. ממזמן.. 24 ביוני לבשת חצאית?אמ שבוע קנית בגד? יום ראשון שעבר XD אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לא זוכרת. אבל כשאני אומרת אני מתכוונת. הקדישו לך שיר? הו מזמן שיפרו לך את המצברוח? אתמול

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif זה מה שאני רוצה, וככה זה יהיה.

שם: שרית. תאריך לידה: 21.11.93. מקום מגורים: נתניה. צבע עיניים: ירוק-חום. צבע שער: חום. גובה: 1.70. ימני או שמאלי? ימנית. המוצא שלך: אשכנזיה. איזה נעליים לבשת היום? כפכפי ברזיל. על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? חחחח אסף. מה עשה לך את היום? ליל. מי הרס לך את היום? אף אחד. החולשות שלך: בנים P: הפחדים שלך: מוות. הפיצה המושלמת שלך: ריקה, בלי כלום. מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: לעלות את הציונים, חבר ;] המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה השעה? מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? שיער, שפתיים ועיניים. מתי אתה הולך לישון? 1-4. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: להיות איתו. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: אליו. פפסי או קולה: קולה דיאט. מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלס. דייט לבד או בקבוצות: לבד. ליפטון אייס תיי או נאסטי: נסטי. שוקולד או וניל: וניל. קפוצ'ינו או קפה: קפה. מעשן: לא. מקלל: במידת הצורך. שר: כן. מתקלח כל יום? כן. התאהבת פעם? כן. אתה מאוהב עכשיו? כן. רוצה ללמוד במכללה? לא יודעת. היית רוצה להתחתן? כן. אתה מאמין בעצמך? כן. אתה מקבל הפרעות נפשיות? לא. אתה פריק של בריאות? לא. אתה מסתדר עם ההורים? כן. אתה אוהב ברקים? לא חח. אתה מנגן על משהו? כן. בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן. עישנת? לא. סמים? לא. יצאת לדייט? כן. נדלקת על מישהו? אותו אחד כמו תמיד. רחיצה בעירום? לא. גנבת משהו? לא. היתשכרת פעם? לא. קראו לך טיזר? לא. הרביצו לך פעם? כן בקטנה. גנבת מחנות פעם? לא. רצית למות? לא. נפגעת ממישהו? כן. מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? שחקנית. איזו ארץ תרצה לבקר? אנגליה, וזה יקרה בראש השנה
צבע עיניים אהוב? חום/ירוק. צבע שיער אהוב? חום/שטני/שחור. ארוך או קצר? ממ לא משנה. גובה? 1.70. משקל? שנייה הלכתי להשקל. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום. אכלת? לפני חצי שעה. התנשקת? די מזמן. התאהבת? גם עכשיו. נשבר לך הלב? לפני כמעט שנתיים. צחקת? היום. בכית? אתמול. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום. חיבקת מישהו/י? היום. עישנת? אף פעם. שתית משקה אלכוהולי? אתמול חח איכס זה היה דוחה. השתכרת? אף פעם. שכבת עם מישהו/י? אף פעם. היית במועדון? די מזמן. לבשת חצאית? בפסח. קנית בגד? לפני שבועיים. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום. הקדישו לך שיר? לא זוכרת חח לפני איזה חודש. שיפרו לך את המצברוח? היום. מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? לא. אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כן. מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 800 ומשהו שקל.
האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? ההורים. כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 5. קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? "תקשרי" מברק. ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? דן. מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) הודעות. איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? עוף. למה אתם אוהבים את הבית? כי אני מרגישה בו הכי בבית XD באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? בית דירות. באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? סמטה חשוכה. מוחעח. D: כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? 4, מרמת גן לנתניה וכל מיני דירות שונות בנתניה. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? מחשב. האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 4/5 שנים. כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? מחשב/טלויזיה. או שאם אני ממש חולה אז אני שוכבת/יושנת. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? תה עם דבש. XD מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? 4, אמא, אבא, אני ואחי. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? מתי שיוצא. אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לסדר את החדר. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן.

יובלX

New member
עונה. (חדשה)

שם: יובל תאריך לידה: 92 מקום מגורים: דרום. צבע עיניים: חום. צבע שער: חום. גובה: לא יודעת. ימני או שמאלי? ימני. המוצא שלך: חצי חצי. איזה נעליים לבשת היום? לא נעלתי היום נעליים. על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על האקס. מה עשה לך את היום? אמא. מי הרס לך את היום? אף אחד. בנתיים. החולשות שלך: כשבנים מנשקים אותי בצוואר אני יכולה להתפחלץ מרוב שכיף לי. הפחדים שלך: להשאר לבד. הפיצה המושלמת שלך: פטריות (; מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: חבר. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה השעה? מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? ציצים. D: מתי אתה הולך לישון? מאוחר. סביבות 3. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: לפני שבועיים, אילת. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לאף אחד. פפסי או קולה: קולה. מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס בבקשה. דייט לבד או בקבוצות: קבוצות :) ליפטון אייס תיי או נאסטי: נסטי אפרקס טעים וקר. שוקולד או וניל: וניל. קפוצ'ינו או קפה: קפה. מעשן: מידי פעם. מקלל: מידי פעם. שר: מידי פעם. מתקלח כל יום? כן. התאהבת פעם? כן. אתה מאוהב עכשיו? יכול להיות. רוצה ללמוד במכללה? כן. היית רוצה להתחתן? כן. אתה מאמין בעצמך? ברור. אתה מקבל הפרעות נפשיות? כן. אתה פריק של בריאות? וואו, כן. אתה מסתדר עם ההורים? כן. אתה אוהב ברקים? כן. אתה מנגן על משהו? תופים. בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן. עישנת? כן. סמים? לא. יצאת לדייט? לא. נדלקת על מישהו? כן. רחיצה בעירום? לא. גנבת משהו? לא. היתשכרת פעם? לא. קראו לך טיזר? מה זה? הרביצו לך פעם? כן. D: גנבת מחנות פעם? לא. רצית למות? כן. נפגעת ממישהו? כן. מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? פסיכולוגית בבוקר, ברמנית בערב. איזו ארץ תרצה לבקר? ארה"ב. צבע עיניים אהוב? כחול. צבע שיער אהוב? ג'ינג'י. ארוך או קצר? קצר. גובה? גבוה. משקל? 57. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? ביום ראשון. אכלת? לפני שעתיים. התנשקת? לפני שבועיים. התאהבת? לפני שבועיים. נשבר לך הלב? לא נשבר. צחקת? היום. בכית? לפני שבועיים. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא זוכרת. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לא זוכרת. חיבקת מישהו/י? היום. עישנת? לפני שבועיים. שתית משקה אלכוהולי? לפני שבועיים. השתכרת? לא קרה. שכבת עם מישהו/י? עדיין לא. היית במועדון? בפורים.. לבשת חצאית? בסוף שנת הלימודים.. קנית בגד? לפני שבוע :) אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לא זוכרת. הקדישו לך שיר? לא זוכרת. שיפרו לך את המצברוח? אתמול. מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? בערך. אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כן. מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? לא יודעת. האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? ההורים. כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 1 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? 7.8 מחברה שלי. ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? 7.8, 1:20 לפנות בוקר, מאותה החברה. מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) הודעות ושיחות. איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? כנפיים ואורז. למה אתם אוהבים את הבית? כי אין כמו הבית. באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? קוטג'. באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? דירה שוממת. כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? פעמיים. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? את בחיר ליבי :) אז מה אם זה לא חפץ :p האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? ממש לא. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? שבע שנים כמעט. כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? במחשב. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? לדלקת עיניים, תה. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? 5 נפשות, אמא, אבא, אח, אני וכלבה קטנה. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? בצהריים. אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? אין. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כמובן.

I R i T 94

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif ../images/Emo217.gif

אני עירית, בת 13 ממשגב. מסן, יש?

למעלה