מקומנת שאלונים

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif

שם: *** איזבל תאריך לידה:13.11 מקום מגורים:מרכז צבע עיניים: חום-אדום צבע שער: חום גובה: 160(מקווה)XDD ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: ישראלית! איזה נעליים לבשת היום?אני בבית!! על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?בגרות בלשון מה עשה לך את היום?דסי
מי הרס לך את היום?לא הרסו לי את היום!! החולשות שלך:אין לי חולשות הפחדים שלך:אין לי פחדים הפיצה המושלמת שלך:דיאטטית מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:100 בבגרויות המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:אני עייפה XDD מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?אהממ גמדה?.. מתי אתה הולך לישון?כשאני עייפה הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:הופעה ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:נ' פפסי או קולה:קולה מקדונלדס או ברגר קינק:מק' דייט לבד או בקבוצות:לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי:ליפטון שוקולד או וניל:וניל קפוצ'ינו או קפה:קפוצ'ינו מעשן:לא מקלל:כן שר:כן מתקלח כל יום?ברור!!!11 התאהבת פעם?אולי אתה מאוהב עכשיו?אולי רוצה ללמוד במכללה?כן היית רוצה להתחתן?כן!! אתה מאמין בעצמך?כן אתה מקבל הפרעות נפשיות?מקבלת? זה מה יש...XP אתה פריק של בריאות?בערך אתה מסתדר עם ההורים?כן אתה אוהב ברקים?כן אתה מנגן על משהו?כן בחודש האחרון: שתית אלכוהול?כן עישנת?מה עישנתי? סמים?לא יצאת לדייט?לא נדלקת על מישהו?כן רחיצה בעירום?לא גנבת משהו?לא היתשכרת פעם?בערך קראו לך טיזר?לא הרביצו לך פעם?ניסו גנבת מחנות פעם?לא רצית למות?אולי נפגעת ממישהו?אולי מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?גדולה איזו ארץ תרצה לבקר?צרפת צבע עיניים אהוב?כחול צבע שיער אהוב?בלונד ארוך או קצר?ארוך גובה?אולי 160 ס"מ משקל?אינלי מושג><" מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?אתמול אכלת?מקודם, שוקולד
התאהבת?מתישהו נשבר לך הלב?6 שנים בערך צחקת?עכשיו בכית?לפני כמה ימים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?היום בבוקר מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?היום בבוקר חיבקת מישהו/י?היום בבוקר
עישנת?אהמממ שתית משקה אלכוהולי?השבוע השתכרת?שנה ומשו היית במועדון?לא זוכרת
לבשת חצאית?לפני כמעט שנתיים(!) זו הייתה הפעם הראשונה שלי ורק מדדתי קנית בגד?שבועיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?היום הקדישו לך שיר?לפני יומיים שיפרו לך את המצברוח?שבוע שעבר מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?כן אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?ממש לא, אני לא יכולה בלעדיו מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?לא זוכרת האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?אין לי בעל. אחי משלם לי כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?6 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?"מתי תקחי את הספר?" מקרציה אחת ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?מאח שלי מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)שיחות והודעות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?מה שאמא מכינה תמיד טעים |ילדה טובה| למה אתם אוהבים את הבית?ככה באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?דירה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?כמעט כל בית כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?1 ככה אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?לאבלו האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?6 שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?ישנה אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?אהמ לא יודעת מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?משפחה. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?בד"כ בבצפר, שעה לפני השיעור אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?מה שאני בוחרת ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?כן

../images/Emo191.gif עונה... :|

שם: תמר תאריך לידה: 9.10 מקום מגורים: חור בנגב צבע עיניים: דבש[לפי דעתי חום-קקה] צבע שיער: חום עם מלא גוונים מהשמש גובה: 1.65 בערך ימני או שמאלי? ימנית איזה נעליים לבשת היום? מתחילת היום הלכתי רק יחפה על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על הסרט "אחרי הצונאמי" מה עשה לך את היום? שומדבר בינתיים מי הרס לך את היום? הסרט "אחרי הצונאמי", אי אפשר להגיד שזה הרס לי את היום אבל אני לא מפסיקה לבכות:( החולשות שלך: אלכס וואנס, סרטים עצובים הפחדים שלך: עכבישים ונחשים הפיצה המושלמת שלך: פיצה עם טונה או בלי תוספות מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להיות רזה! המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה השעה? מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? נממ... השיער? מתי אתה הולך לישון? בימי בית ספר- 11 בערך ובימי חופש- 1-2 הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: טיסה ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: דוד שלי פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: לא זה ולא זה דייט לבד או בקבוצות: נממ לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: נסטי! שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו מעשן: לא מקלל: המון P: שר: מזייפת האמ מתקלח כל יום? כן התאהבת פעם? כן... :| אתה מאוהב עכשיו? קיינד אוף רוצה ללמוד במכללה? יש לי עוד זמן לחשוב על זה היית רוצה להתחתן? נממ כן אתה מאמין בעצמך? ... אתה מקבל הפרעות נפשיות? מזתומרת? אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? כן אתה אוהב ברקים? כן אתה מנגן על משהו? ניגנתי חמש שנים על חלילית (3 שנים סופרן ושנתיים אלט) אבל שנה הבאה אני מפסיקה בחודש האחרון: שתית אלכוהול? נממ טיפה וודקה... בטעות, כי שתיתי שלוק של אקסל מידיד שלי ולא ידעתי שהוא שם בזה וודקה... חח עישנת? לא סמים? ממש לא יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? כן... רחיצה בעירום? במקלחת אלא מה? גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? לא קראו לך טיזר? מה זה? הרביצו לך פעם? כה גנבת מחנות פעם? לא רצית למות? מנטלית, לא פיזית נפגעת ממישהו? כן... מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? סופרת איזו ארץ תרצה לבקר? טורקיה[חודש הבא!] צבע עיניים אהוב? כחול , אבל לא כחול רגיל... כחול סופה כזה...(אני מכירה ילד כזה!) צבע שיער אהוב? נממ כמו שלי ארוך או קצר? ארוך, לשני המינים גובה? כבר שאלתם מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול בלילה אכלת? לפני רבע שעה התנשקת? נמנמנמ התאהבת? החודש נשבר לך הלב? כיתה ג' צחקת? אתמול בכית? עכשיו אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול לירדני מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול מדפני חיבקת מישהו/י? אתמול את ירדני ודפני עישנת? Never שתית משקה אלכוהולי? בבר מצווה של שי השתכרת? Never שכבת עם מישהו/י? Never היית במועדון? במועדון ההסתדרות XD לבשת חצאית? Never קנית בגד? לפני שבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול הקדישו לך שיר? Never שיפרו לך את המצברוח? אתמול מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? לא האם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כן... בהסתובבות כדי שההורים שלי לא יגידו לי מתי לחזור הביתה P: מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 500 ^^ אבל זה גם פלא' של אח שלי ושל אמא שלי האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? ההורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? אף אחד קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? הפלאפון בחדר של אח שלי והוא ישן מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) אסאמסים ושיחות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? שניצלונים ופיצה למה אתם אוהבים את הבית? כי ... ככה1 באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? בית שבנינו באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? צריף כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? 2 פעמים, אבל באותו יישוב אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? את האמ.פי שלי האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 4 שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? משחקת במחשב, רואה טלוויזיה אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? נממ אין משהו מיוחד... תה עם דבש מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אבא, אמא ואח שלי מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? לרוב אין לי אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? אני מתחלפת תמיד עם אח שלי - לזרוק את הפח, לרוקן את המדיח ולהטעין את המדיח, וגם לערוך את השולחן ולהוריד מהשולחן ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? מאוד אחרי הצונאמי זה סרט כ"כ עצוב... אם אתם כמוני- בוכים בסרטים עצובים, אל תראו אותו... הוא מדכא=\

צ ש ט ש

New member
למה יש קומונה?? שיבואו לכאן

שם: מאיה תאריך לידה: 31.5 מקום מגורים: כפ,סיטי צבע עיניים: ירוק צבע שער: חום גובה: 1.60 וחצי ימני או שמאלי? ימין המוצא שלך: קנדית איזה נעליים לבשת היום? אולסטאר על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? כואבת לי הבטן מה עשה לך את היום? אף אחד מי הרס לך את היום? משהו החולשות שלך: לשוקולד הפחדים שלך: זוחלים (חוץ מתינוקות) הפיצה המושלמת שלך: זיתים מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להצליח בתנך והיסטוריה וג"ג המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה השעה מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? עיניים/גומות מתי אתה הולך לישון? כשאני עייפה הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: היום האחרון במחנה, עם ירין ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: ירין פפסי או קולה: פפסי!!!!
מקדונלדס או ברגר קינק: ברגר קינג!!! דייט לבד או בקבוצות: לבד Oם ליפטון אייס תיי או נאסטי: נסטי שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: קפוצי'נו מעשן: פסיביתכן מקלל: כן שר: לא מתקלח כל יום? כן התאהבת פעם? כן אתה מאוהב עכשיו? לא רוצה ללמוד במכללה? לא, אוניברסיטה היית רוצה להתחתן? כן אתה מאמין בעצמך? לא אתה מקבל הפרעות נפשיות? לא אתה פריק של בריאות? גאדמט די לקרוא לי פריקית! אה בריאות. אממ לא .__. אתה מסתדר עם ההורים? לפעמים אתה אוהב ברקים? כן אתה מנגן על משהו? כן בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? פסיבית כן סמים? לא יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? כן. אה לא המחנה היה ביולי רחיצה בעירום? באמבטיה גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? לא קראו לך טיזר? מה זה? הרביצו לך פעם? כן גנבת מחנות פעם? כן רצית למות? כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? משהו מעניין איזו ארץ תרצה לבקר? סקוטלנד צבע עיניים אהוב? שלי. צבע שיער אהוב? שחור סיני. או כל שחור ארוך או קצר? ארוך גובה? 160 ס"מ וחצי משקל? יותרמדי מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? שישי בלילה אכלת? הרגע התנשקת? 13.5 התאהבת? תחילת ז' נשבר לך הלב? 13.5 צחקת? שישי בלילה בכית? בצהריים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא זוכרת מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לא זוכרת חיבקת מישהו/י? שישי בלילה עישנת? שישי בלילה, פסיבית שתית משקה אלכוהולי? שישי בלילה השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? ^ היית במועדון? מזמן לבשת חצאית? מזמן קנית בגד? יום חמישי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לא זוכרת הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? לא זוכרת מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? לא אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כן מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? סביבות ה-100 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? אמאבא כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 3 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? "אני הולכת לישון. לילה טוב 3>" מהגר ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? נעוש מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות/סמסים איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? בקר למה אתם אוהבים את הבית? מי אמר שכן? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? משהו קטן ומעפן כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? ----- אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? מחשב האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? להגר יש בית ענק וממש מגניב. גם ליאנה כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 13 שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? ישנה אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מרק עוף/תה מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אמאבא אני ואח ואחות מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? כשיש לי זמן אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לפנות מדיח לנגב אבק לטאטא למלא נייר טואלט ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? בערך

../images/Emo42.gif

שם: שי תאריך לידה: 9.12.91 מקום מגורים: אשדוד צבע עיניים: חום צבע שער: חום גובה: 1.66 בערך ימני או שמאלי? ימני המוצא שלך: זה מסובך
איזה נעליים לבשת היום? ספורט על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? ענבים מה עשה לך את היום? ענבים מי הרס לך את היום? אימייל של הדוגמניות 3
החולשות שלך: O_ס הפחדים שלך: כלום הפיצה המושלמת שלך: אחח.. עם מלא בצק כזה ופטריות ובצל ומלא דבריםםם!@$ שיו בא לי פיצה
מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: לעלות ל-5 יחידות במתמטיקה המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה השעה? מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? לא יודעת
מתי אתה הולך לישון? מאוחר הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: לידתי
ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: שחר
פפסי או קולה: כלום!# בעע מקדונלדס או ברגר קינק: ברגר דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו מעשן: לא מקלל: כן ^.^ שר: כן מתקלח כל יום? כן התאהבת פעם? כן אתה מאוהב עכשיו? לא ממש |: רוצה ללמוד במכללה? לא היית רוצה להתחתן? כן אתה מאמין בעצמך? כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? כן אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? מידי פעם |: אתה אוהב ברקים? כן אתה מנגן על משהו? כן בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא עישנת? לא סמים? לא יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? לא רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? לא קראו לך טיזר? לא
הרביצו לך פעם? כן גנבת מחנות פעם? לא רצית למות? כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? מה שיהיה יהיה איזו ארץ תרצה לבקר? לונדון צבע עיניים אהוב? ירוק, חום צבע שיער אהוב? חום, אדום, כתום ארוך או קצר? תלוי למי. גובה? זה לא חשוב O_ס משקל? כנ"ל מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני איזה שעה אכלת? עכשיו התנשקת? שלשום נראה לי התאהבת? תחילת השנה נשבר לך הלב? אף פעם צחקת? היום בכית? לפני כמה ימים |: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מזמן לא אמרתי מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום |: חיבקת מישהו/י? לפני כמה ימים עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? מזמןןן השתכרת? אך פעם שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? לפני שניםם לבשת חצאית? בכיתה ו' קנית בגד? לפני כמה שבועות. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? מזמן לא |: הקדישו לך שיר? בפסח נראה לי משו כזה שיפרו לך את המצברוח? היום מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? זה דפוק, לא. אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כן D: מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 200 ומשו נראה לי. האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים. כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 2 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? "לילה טוב" מחבר שלי ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? אבא מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) הודעות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? טופו D: למה אתם אוהבים את הבית? כי זה טעים באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה שוממת
באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? לא יודעת, כל בית זה טוב העיקר שיהיו שם אנשים נחמדים ^.^ כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? כן הרבה. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? גיטרה האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא כי אין על הבית שלי ^.^ כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? שנה D: כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? במחשב, טלווזיה. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? ממ סתם תה. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אבא שלי. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? לא עושה
אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? יותר מידי
ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? מאוד

PerfectSP

New member
DDDD: ../images/Emo190.gif

שם:יסמין תאריך לידה:16.12.1993 מקום מגורים:צור הדסה צבע עיניים:חום צבע שער:שטני גובה:1.67 ימני או שמאלי?ימנית[ביד
] המוצא שלך:חצי גרמניה חצי תוניסאית איזה נעליים לבשת היום?לי קופר רחבות על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?דני
מה עשה לך את היום?המפ מי הרס לך את היום?המפ החולשות שלך:המפ הפחדים שלך:נחשים
הפיצה המושלמת שלך:תירס ובצל מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: חבר,ולהצליח על הבאס המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:קפה... מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?הא?גמישות...? מתי אתה הולך לישון?6 בבוקר... הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:לא זוכרת ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:דני
פפסי או קולה:קולה מקדונלדס או ברגר קינק:מקדונלדס דייט לבד או בקבוצות:לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי:נסטי שוקולד או וניל:המפ קפוצ'ינו או קפה:קפה מעשן:לאא מקלל:ברור שר:לא מתקלח כל יום?לאD: התאהבת פעם?כה אתה מאוהב עכשיו?לא רוצה ללמוד במכללה?כה היית רוצה להתחתן?כה אתה מאמין בעצמך?כה אתה מקבל הפרעות נפשיות?הא?
אתה פריק של בריאות?לאא אתה מסתדר עם ההורים?יחסית אתה אוהב ברקים?כהP: אתה מנגן על משהו?כה בחודש האחרון: שתית אלכוהול?כה עישנת?לא סמים?לא יצאת לדייט?לא נדלקת על מישהו?כןןןןןןןן
רחיצה בעירום?
גנבת משהו?לא היתשכרת פעם?לא ממש קראו לך טיזר?הא? הרביצו לך פעם?כה גנבת מחנות פעם?לא שזכור לי רצית למות?לא נפגעת ממישהו?כה מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?לא יודעת איזו ארץ תרצה לבקר?אנגלית ארה"ב קנדה ואוסטרליה צבע עיניים אהוב?תכלת... צבע שיער אהוב?חלק בהיר ארוך או קצר?אמצע גובה?אה.. משקל?אה... מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?שישי... אכלת?כמ שעות התנשקת?שבוע התאהבת?מזמן נשבר לך הלב?מזמן צחקת?אה.. בכית?אה.. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?אה.. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?אה.. חיבקת מישהו/י?פחת משבוע:) עישנת?לא היה. שתית משקה אלכוהולי?פחות מחודש השתכרת?ל היה שכבת עם מישהו/י?לא היה
היית במועדון?מזמן לבשת חצאית?מזמן קנית בגד?מזמן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?לא זוכרת הקדישו לך שיר?לא היה:) שיפרו לך את המצברוח?מזמן מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?לפעמים... אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?לא מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?200 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?הורים.בעלXD כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?שניים קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?מאח שלי אתמול ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?מיסמין חברה שליP: מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)סמסים...שיחות...ואז שעון מעורר איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?אה... למה אתם אוהבים את הבית?כי יש בו מחשב...ואתה מוגן כזה ויכול לשמוע מוזיקה חזקD: באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?וילה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?דירה קטנה ומצוקמקת כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?נבר.אפעם אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?מחשבP: האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?כל חיי כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?רואים טלוויזיה...במחשב... אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?תה עם דבש מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?אח ועוד אח אבא ואמא מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?מתי שבא לי... אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?כל מיני ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?כה... ביי ביי

נושבו

New member
עונה!

שם: נועה תאריך לידה: 8.1.91 מקום מגורים: רחובות צבע עיניים: חומות צבע שער: שחור גובה: 1.63 וחצי ימני או שמאלי
ימנית המוצא שלך: חצי מרוקאית-חצי אלג'ירית איזה נעליים לבשת היום
פומה שחורות ונעלי ספורט על מי/מה חשבת הכי הרבה היום
על מתי יש לי משמרות השבוע מה עשה לך את היום
כלום.. דווקא לא היה לי משהו היום.. מי הרס לך את היום
האחראית משמרת בבורגראנץ' החולשות שלך: דגנים עם חלב
הפחדים שלך: כשלון ומוות הפיצה המושלמת שלך: פטריות, בצל ותירס. מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: רישיון נהיגה המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה השעה? מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך
אף מתי אתה הולך לישון
בחופש מתי שבא לי.. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: ילדות ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: הדר. פפסי או קולה: לא מתה על זה.. קולה לימון. מקדונלדס או ברגר קינק: בורגר קינג דייט לבד או בקבוצות: תלוי במצב רוח ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי שוקולד או וניל: וניל קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו מעשן: לאאאאא מקלל: לפעמים שר: כן.. אבל לא לקריירת זמרת מתקלח כל יום
כן התאהבת פעם
כן אתה מאוהב עכשיו
לא רוצה ללמוד במכללה
לא.. באונ' היית רוצה להתחתן
ברור.. אבל לא עכשיו אתה מאמין בעצמך
כן אתה מקבל הפרעות נפשיות
לא אתה פריק של בריאות
כן חח אתה מסתדר עם ההורים
כן אתה אוהב ברקים
לא אתה מנגן על משהו
כן בחודש האחרון: שתית אלכוהול
כן עישנת
לא סמים
לא יצאת לדייט
לא נדלקת על מישהו
לא רחיצה בעירום
במקלחת.. גנבת משהו
לא היתשכרת פעם
לא קראו לך טיזר
לא הרביצו לך פעם
כן אבל לא רציני גנבת מחנות פעם
כן רצית למות
כן.. נפגעת ממישהו
כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול
לא יודעת.. איזו ארץ תרצה לבקר
הולנד, ארה"ב, תאילנד צבע עיניים אהוב
ירוק
צבע שיער אהוב
שטני או שחור סיני ארוך או קצר
רגיל גובה
1.63 וחצי משקל
46 או 47

נושבו

New member
ממשיכה..

מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית
ב6 בערב.. אכלת
לפני שעה התנשקת
בפה? אפעם התאהבת
שנה שעברה נשבר לך הלב
מזמן.. צחקת
היום בערב בכית
לא זוכרת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו
אתמול מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך
אתמול חיבקת מישהו/י
היום עישנת
אפעם שתית משקה אלכוהולי
יום שישי בערב השתכרת
אפעם שכבת עם מישהו/י
אפעם היית במועדון
אפעם לבשת חצאית
יום שישי בערב קנית בגד
יום חמישי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת
אתמול הקדישו לך שיר
לא זוכרת.. שיפרו לך את המצברוח
לא זוכרת.. מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון
אני חייבת פלאפון איתי אבל אני לא דבוקה אליו אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית
ממש לא מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת
240 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל
ההורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך
3 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה
מהגר.. ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי
מהבורגראנץ' מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי
שיחות, שעון מעורר, תזכורות!! והודעות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים
ה-כ-ל!!!!!!! למה אתם אוהבים את הבית
כי זה המקום הכי בטוח ונעים:) באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)
דירה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור
הבתים האלו שיש לבדואים בדרך לאילת... צריפים כאלו מאלומיניום כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע
פעם אחת.. לרחוב אחר בעיר שלי.. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים
סירה לחזור הביתה האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם
כן.. כי אני מתה לעבור דירה! כמה זמן אתם גרים בבית שלכם
13 שנה בערך כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית
במיטה רואה טלויזיה אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)
אין ממש מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה
3.. אני אמא ואבא מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית
כשנאי חוזרת מבצפר אחרי האוכל אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם
לנקות אבק בחדר ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם
לא ממש..

SILVER LADY

New member
באלי באלי

שם: מאי[ה] תאריך לידה:2.5.92 מקום מגורים:חורררר צבע עיניים: ירוק אפור צבע שער: חומבלונדי XDD גובה: 1.64 ימני או שמאלי? ימני המוצא שלך: חצי שוויצרית רבע רוסייה ורבע צברית
איזה נעליים לבשת היום?של החווה על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?מממ מה עשה לך את היום?נסיעה לבית חנניה :] מי הרס לך את היום?הילדה המגעילה והפוסטמה החולשות שלך:גרעיני חמניה, שוקולד, סוסים, גומיייי הפחדים שלך:מוות.להפסיק לרכב.לאבד את האנשים שלי הפיצה המושלמת שלך:בולגרית ותירס מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:אליפות המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:מה אני עושה היום מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?שו? מתי אתה הולך לישון?2 וחצי כזה הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:לרגעים עם תות ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:תותי =[ פפסי או קולה:קולה מקדונלדס או ברגר קינק:מק דייט לבד או בקבוצות:לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי:נסטי דה שוקולד או וניל:וניל קפוצ'ינו או קפה:נס מעשן:לא מקלל:חחח אסור לקלל!!נועוש תבין שר:לאאא מתקלח כל יום?דהה התאהבת פעם?יש הטוענים שכה אתה מאוהב עכשיו?^ רוצה ללמוד במכללה?לא היית רוצה להתחתן?כה אתה מאמין בעצמך?כה אתה מקבל הפרעות נפשיות?חחחח יש שאומרים שכה אתה פריק של בריאות?לא אתה מסתדר עם ההורים?תלוי אתה אוהב ברקים?כהה אתה מנגן על משהו?לא בחודש האחרון: שתית אלכוהול?כה עישנת?לא סמים?לא יצאת לדייט?לא נדלקת על מישהו?לא רחיצה בעירום?לא גנבת משהו?לא היתשכרת פעם?כה קראו לך טיזר?לא הרביצו לך פעם?לא גנבת מחנות פעם?כה רצית למות?לא נפגעת ממישהו?כה מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?אנערףף איזו ארץ תרצה לבקר?הולנד אהבת חייי
ושוויץ שוב צבע עיניים אהוב?שליי צבע שיער אהוב?בלונדי ארוך או קצר?ממממ תלוי גובה?1.64 משקל?40 מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?בצהריים אכלת?לפני שעה התנשקת?אהא :] התאהבת?שלא תדעו נשבר לך הלב? צחקת?היום בכית?מממ לפני יומיים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?היום חיבקת מישהו/י?היום עישנת?נברר שתית משקה אלכוהולי?ממ יום רביעי השתכרת?שישי לפני שבועיים שכבת עם מישהו/י?לא היית במועדון?כיתה ו' DD לבשת חצאית?כנ"ל קנית בגד?מממ אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?היום =] הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח?היום =] מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?כה אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?כה מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?2000 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?חחחחחחחחח הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?שניים קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?מחקתי את כולן ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?גולםם מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)הודעות ושיחות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?פסטהה למה אתם אוהבים את הבית?חחחח בגלל המחשב באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?ממ רגילה דיי גדולה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?מקש ?!חחח כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?פעמיים..בתוך הקיבוץא בל אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?מחשב האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?כה ככה כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?13 שנה כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?מחשב אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?כלום :-O מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?אמא אחשלי ואחותי מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?לא עושה חחחח אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?נאדה ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?חח כה הלכתי להתקלח ולראותה אלופה :]]

../images/Emo42.gifאיזה מגניב זה. פעם שניה שאני רואה דבר

כזה D: זה רעיון מזה חמוד ^.^

../images/Emo42.gifיווו אני מכירה אותה XD

אמאלה עולם קטן, זאת אישתיי
תברו אותהה@!#$

נעה 124

New member
חחח... עולם קטן../images/Emo6.gif

היא דיברה עלייך פעם נראה לי... חח איזה רטע שאת מכירה אותה, אחת החברות הכי טובות שלי

../images/Emo42.gif../images/Emo12.gifמה היא אמרהה? ../images/Emo9.gif

היא חמודה, יש לך חברה טובה D:

../images/Emo42.gifאוו ואיזה קטע, אני מכירה אותך גם D:

טוב נו לא מכירה O.ס קראתי אצלך פעם בבלוג XDD

נעה 124

New member
באמת????

בסוף נגלה שאנחנו אחיות או משו!!!! חח... והיא לא ממש דיברה עלייך... זה היה: ענת: "את יודעת שאני נשואה?" אני: "מזל טוב! מי זה?" ענת: "זאת בת... קוראים לה שי..." אני: "ענת???!?!?! את נשואה לבת????" ענת: "כן!! היא נחמדה!!" או משהו כזה ><

../images/Emo42.gifחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה חמודהה
ולא נקפח את דרור
אנחנו שלישייה D:

למעלה