../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif
שם: *** איזבל תאריך לידה:13.11 מקום מגורים:מרכז צבע עיניים: חום-אדום צבע שער: חום גובה: 160(מקווה)XDD ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: ישראלית! איזה נעליים לבשת היום?אני בבית!! על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?בגרות בלשון מה עשה לך את היום?דסי
מי הרס לך את היום?לא הרסו לי את היום!! החולשות שלך:אין לי חולשות הפחדים שלך:אין לי פחדים הפיצה המושלמת שלך:דיאטטית מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:100 בבגרויות המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:אני עייפה XDD מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?אהממ גמדה?.. מתי אתה הולך לישון?כשאני עייפה הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:הופעה ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:נ' פפסי או קולה:קולה מקדונלדס או ברגר קינק:מק' דייט לבד או בקבוצות:לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי:ליפטון שוקולד או וניל:וניל קפוצ'ינו או קפה:קפוצ'ינו מעשן:לא מקלל:כן שר:כן מתקלח כל יום?ברור!!!11 התאהבת פעם?אולי אתה מאוהב עכשיו?אולי רוצה ללמוד במכללה?כן היית רוצה להתחתן?כן!! אתה מאמין בעצמך?כן אתה מקבל הפרעות נפשיות?מקבלת? זה מה יש...XP אתה פריק של בריאות?בערך אתה מסתדר עם ההורים?כן אתה אוהב ברקים?כן אתה מנגן על משהו?כן בחודש האחרון: שתית אלכוהול?כן עישנת?מה עישנתי? סמים?לא יצאת לדייט?לא נדלקת על מישהו?כן רחיצה בעירום?לא גנבת משהו?לא היתשכרת פעם?בערך קראו לך טיזר?לא הרביצו לך פעם?ניסו גנבת מחנות פעם?לא רצית למות?אולי נפגעת ממישהו?אולי מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?גדולה איזו ארץ תרצה לבקר?צרפת צבע עיניים אהוב?כחול צבע שיער אהוב?בלונד ארוך או קצר?ארוך גובה?אולי 160 ס"מ משקל?אינלי מושג><" מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?אתמול אכלת?מקודם, שוקולד
התאהבת?מתישהו נשבר לך הלב?6 שנים בערך צחקת?עכשיו בכית?לפני כמה ימים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?היום בבוקר מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?היום בבוקר חיבקת מישהו/י?היום בבוקר
עישנת?אהמממ שתית משקה אלכוהולי?השבוע השתכרת?שנה ומשו היית במועדון?לא זוכרת
לבשת חצאית?לפני כמעט שנתיים(!) זו הייתה הפעם הראשונה שלי ורק מדדתי קנית בגד?שבועיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?היום הקדישו לך שיר?לפני יומיים שיפרו לך את המצברוח?שבוע שעבר מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?כן אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?ממש לא, אני לא יכולה בלעדיו מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?לא זוכרת האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?אין לי בעל. אחי משלם לי כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?6 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?"מתי תקחי את הספר?" מקרציה אחת ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?מאח שלי מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)שיחות והודעות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?מה שאמא מכינה תמיד טעים |ילדה טובה| למה אתם אוהבים את הבית?ככה באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?דירה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?כמעט כל בית כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?1 ככה אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?לאבלו האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?6 שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?ישנה אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?אהמ לא יודעת מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?משפחה. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?בד"כ בבצפר, שעה לפני השיעור אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?מה שאני בוחרת ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?כן
שם: *** איזבל תאריך לידה:13.11 מקום מגורים:מרכז צבע עיניים: חום-אדום צבע שער: חום גובה: 160(מקווה)XDD ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: ישראלית! איזה נעליים לבשת היום?אני בבית!! על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?בגרות בלשון מה עשה לך את היום?דסי